local-stats-pixel fb-conv-api

Patēvs publicēja šo bildi, lai brīdinātu visus pusaudžus, kuri mīl iedzert29

395 1

Attēlā ir redzama 14 gadus veca meitene, kura atrodas bezsamaņā slimnīcas palātā. Meitene saviem vecākiem teica, ka dodas pārnakšņot pie draudzenes, bet īstenībā devās uz parku, lai kopā ar citiem draugiem piedzertos!

395 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Sieviešiem prāts nav labākais draugs... Es pat savos 10 gados apzinājos cik daudz varu iedzert un cik nē, nu labi, tie bija citi laiki, mēs to nedarījām lai izskatītos kruti.

21 1 atbildēt
Ja nemāk dzert, tad nav ko dzert. Viss.
12 0 atbildēt
Vot es nesaprotu tos jauniešus, kuri nodzer prātu, bet ne jau 14 gados, 16 gados jau tā bišķīt, bet nu.. kā arī jāiemācās kontrolēt alkohola daudzumu, nu un, ka Tavi draugi spēj vairāk iedzert, bet labāk saglabāt sevi un savu veselību.
9 1 atbildēt
Šai būs TĀDAS pohas
7 0 atbildēt

Laikam esmu kaut kā savādi audzināts vai emotion ... Piedzēros vienreiz tā KĀRTĪGI, un man pietika - vairs nedzeru.

6 0 atbildēt
I avatarsI

Kāda jēga pierīties iespējami ātri, kā teica viens vecs, vajag dzert ar baudu un mēru.

6 0 atbildēt

Vajag pa druskai trenēt ķermeni,nevis pirmajā reize dzert veselu Hennesy pudeli .Ķermeni vajag pielāgot.Nu katram tā alkohola izsturība dažāda.

5 0 atbildēt
Tāpēc es priecājos, ka izlēmu nedzert nemaz. emotion Jā, 2 gadus diezgan regulāri lietoju alkoholu, ballītes, iedzeršanas, bet pēc tam, kad man palika nereāli slikti dzeršanas laikā, saku nē alkoholam.
4 0 atbildēt
Galvenais nofočēt !!!
1 0 atbildēt

Parasti anonimikiem neatbildu ,bet par  tik tizli debilu un stulbu skaidrojumu gan var pasmieties  emotion ... un paturpinat ... operacijas (pirmas) laika kirurgs iegriez nedaudz,blja,maz,vel drusku-joptvai,nac pataloganatom! tava karta... emotion 

1 0 atbildēt