local-stats-pixel fb-conv-api

Pašnāvnieku atstātās zīmītes13

331 2

Pašnāvība nav tikai veids kā nomirt, bet tas ir arī paziņojums. Iespēja sev pievērst uzmanību, it īpaši, ja tiek atstāta pēcnāves zīmīte. Es uzskatu, ka reti kad pašnāvība var tikt attaisnota, bet problēmas, kuru dēļ cilvēki izvēlas aiziet no dzīves, lielākoties ir atrisināmas. Taču tas laikam notiek tad, kad cilvēks ir nonācis apburtajā lokā bez izejas iespējām, bet problēmas paliek un tās šķiet lielākas nekā iespējas ar tām tikt galā.

331 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Visi kko sausminas un breec. Kas tur liels, pats izdari savas dzives izveles, ja esi stulbs un nosaujies- nekas. Bet vari but ari gudrs un nosauties- nekas. 

tomer besii tie tiini, kuri iegriez rocinaa 1 mm dziluma un tad posto visur un raud stastot, kas un kurs viniem nodarija pari nenoperkot jaunako iphone utt  emotion 

Ja gribi but brivs, tev uz to ir tiesibas.  "viens solis un esi brivs"

12 0 atbildēt

Var arī noformulēt kā pašnāvnieku garīgās caurejas murgi 

10 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

2 0 atbildēt

Tiem, kuri izdarīja pašnāvību, lai tiktu vaļā no grūtībām, šķiet, ka viņi ar to visu atrisinās. Nē, tā nav. Viņi neapjēdz, kā jutīsies tie, kuri viņus ir mīlējuši.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

Nikuļu un plānprātiņu bars...

2 1 atbildēt
Ludzu nemeklejiet video par Badu Dvaijeru, isak sakot, video redzams ka vins iesauj sev galvaa, kriit un asinis sak tecet pa vina degunu lidz vins noasino. Diezgan traumatizejoss video
1 0 atbildēt

Tiešām komentārs. Tavi raksti ir tiešām ļoti interesanti, ar interesi visus izlasu, bet reizēm tie ir pesimistiski (vatrbūt parāk realistiski, tas nav nekas slikts, liek domāt skumjas domas)

Vienu vārdu sakot, man patīk, bet Spoki ir izklaides profīls, kur daudzi to nesaprot.Veiksmi Tev, labprāt tos lasu.

1 1 atbildēt
10.lika aizdomāties...
0 0 atbildēt
Numur 7 Kristīne Čabaka ir mana mīlule!!!Dievinu psihiski slimas meitenes!!!emotion
0 0 atbildēt