local-stats-pixel fb-conv-api

Paskaties, kādas ir mīļākās mantiņas bērniem no trūcīgajām ģimenēm.22

129 2

Mūsdienu bērni dzīvo labos apstākļos, vecāki tos lutina ar skaistām mantiņām, garšīgiem saldumiem un, protams, nekad nežēlo naudu uz saviem bērniem. Ir jāatzīst, ka reizēm bērni ir par daudz izlutināti - tad viņiem tā mantiņa nepatīk, tad viņiem tas negaršo, tad viņi to nedarīs un tā tālāk.

Taču kā ir dzīvot tiem bērniem, kuri ir nākuši no trūcīgām ģimenēm? Viņi par jaunām drēbēm un mantiņām var tikai sapņot.. Viņi priecājas pat par visniecīgāko lietiņu, ko būs atraduši - putuplasts, karote, bundžiņas.. Šajā galerijā ir redzama skarbā realitāte, kur ne viss ir tik skaisti.

129 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Man vienīgajam gribētos viņiem atdot savas vecās mantas?
18 1 atbildēt

A es mierīgi sēžu pie PC siltumā, tīrībā ēdot cepumus ar pienu..... emotion 

13 0 atbildēt

Pasaulē tā iekārtots kad visiem nevar būt laba dzīve. Tāpēc priecāsimies kad neesam viņu vietā  emotion 

12 0 atbildēt

pec 10 gadiem milaka manta ak-47 un merkis iekarot europu

15 6 atbildēt

katram savas vērtības,vienam-pēdējais iphone,citam-salauzta lelle. emotion

4 0 atbildēt
Nespēju saprast visus tos, kuri brūk tagad virsū melnajiem. Jā, es neteikšu, ka daļa no viņiem nav slinka, jo tad es melošu. Bet šie ir bērni. Bērni tāpat kā mūsu bērni. Vai viņi ir vainīgi par to, kur piedzimuši? Vai viņiem ir jābūt tiem, kuri skrien rakt šīs iepriekšminētās akas? Manuprāt, vislielākā palīdzība un atbalsts jāsniedz tieši bērniem, gan ēdiens, gan izglītība, lai viņi izaugtu par gudriem, pilnvērtīgiem cilvēkiem. Par pieaugušajiem runājot, tie gan dažviet ir sliņki, nevar nepiekrist.
4 0 atbildēt

Bet protams pasties uz vina profila bildi. Ja nezini kas tas i pa tipinu nosties filmu "American story x" tad sapratisi kapec tas pajolis cilvekus nosauc par nigeriem.

3 1 atbildēt

un atkal visi baigi grib paliidzeet mazajaam melnajaam dveeseliiteem, kas darbu nekad negribees dariit, un pachiikstees veel par to ka uudens nav, bet 1000 gadu laikaa veel nevienu aku pashi nav izrakushi, jo na*uj no graavja ar var padzert! 

vareetu civilizaacija likt mieru tiem murmuliem, 

6 4 atbildēt

autoor pirms liki fotograafijas ar nabadziigaam persoonaam padomaaji ka beerns ar shkjiivi visdriizaak prasa eest nevis speeleejas ar to? Labaak buutu ielicis bildes kur tu paliidz tiem beerniem nevis tupa pa netu laist googleetas bildes nu nopietni pat negribaas aprunaat tavu paura saturu. Tikai pieklaajiibas peec.

4 5 atbildēt

Vismaz tu atškir, lūdzu,iemāci man arī.

0 3 atbildēt

Daži nigeri baigi bagātie uz pārējo fona.

4 11 atbildēt

es neatskiru tikai immigrantus visi vienadi fashisti

0 8 atbildēt