local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules ietekmīgākais un labākais cilvēks198

208 169

Manuprāt Pasaules ietekmīgākais un labākais līderis, cilvēks ir Vladimirs Putins

Viņš nevien izvedis Krieviju no krīzes un sankciju uzspiestā sloga, bet arī cenšas stabilizēt ASV radīto haosu pasaulē.

Putis ir īsts tautas vadonis.

208 169 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000
Es diemžēl pats esmu redzējis cik tajā laimes zemē viss ir burvīgi. Cik brīnišķīgi pret tevīm izturas likuma kalpi, cilvēkos (domājams no labās dzīves) ir TĀDS neviltots naids. Korupcija pasakaina- sākot jau no robežas. Un starpcitu vietējie nemaz tādas slavas dziesmas savam vadonim nedzied.
39 0 atbildēt

Krievijas propogandas rūķīši sākuši aktīvi uzdarboties spokos 

36 3 atbildēt

tas ir saacies.

Krievu invaazija spokos

30 1 atbildēt

Vissuperīgākais Krievijas prezidents priekš naivajiem ir tāds, kurš rada problēmas un pēc tam aktīvi cīnās ar to sekām.

Sagāž visu valsts vircu vienā upē un pēc tam metas aktīvi to "attīrīt".

Uzsāk karu un pēc tam aktīvi žēlojas, ka "tiem tur nepatīk, ka mēs tā izdarījām" un metas gānīt pārējo pasauli. Lai gan.. šitais jau vienreiz ir bijis ar Staļinu.

Hitlers vispār bija pārcilvēks pēc šīs mērauklas.

Varbūt kādreiz padomāt, kāpēc Krievija ir ar kosmisku derīgo izrakteņu iegulu daudzumu, bet tur apstākļi pret Norvēģiju ir kā diena pret nakti - ja Norvēģijā ir balto cilvēku dzīve, tad Krievijā nenormālas nekārtības notiek, mirstība milzīga, patvaļa tāda, ka maz neliekas, policisti vienkārši izspiež naudu nekautrējoties, pa ceļiem cilvēki nesas kā sanarkojušies, korupcija visās malās.

Negrib kāds pamēģināt kaut Krievijas pastā izdarīt tā, lai ķieģeli nenosper pa ceļam, kamēr to uz blakus pilsētu sūta? Nē? Tam arī čuriņa raustās? Labāk par fašistiem, nacistiem, šahistiem un narcisistiem paklaigāt, kas tur "za bugrom" mums dzīvot traucē? Nesaprotu, cilvēki apdauzīti, troļļo vai vienkārši vergi pēc definīcijas, kas gatavi laizīt kājas jebkuram, kurš drūmāku seju parāda un lielāku bandu sev apkārt savācis? Negribas kā baltajiem cilvēkiem dzīvot, ne? Gribas platoniski par zekiem, španu, putinu, srokiem u.c. pusaudžu romantiku pasapņot, savu dupsi siltumā turot, un lai izejot uz ielas bez zobiem nepalikt dēļ romantikas iemiesošanās?

Es te redzu tīņu slapjos sapnīšus - silti iesaku kaut ko mācīties, radīt pievienoto vērtību un izglītoties, nevis mērkaķveidīgā Aijo karjeru atkārtot, jo viņam galvā ir tiešām tikai salmi, un pievienoto vērtību radīt viņš fiziski nespēj.

23 0 atbildēt
Krievija un izvesta no krīzes? Ha! Attopies pajoliņ! Krievija nav bijusi tik dziļi iestigusi sūdos kā tas ir tagad, Putins to ir tikai padarījis "nemanāmāku"...
23 1 atbildēt

Vai virsraksts būtu jāuztver kā sarkasms? 

25 4 atbildēt

Ja tas nav joks, iesaku nogaršot ciankāliju- tā garša ir burvīga- izteikta vasara, Tu jutīsi zemenes, ķiršus, avanes, ko tik saldu un maigu vairs nekad nenogaršosi! BET, tikai pirms provēšanas nesalasies visādas muļķības par blakus efektiem, tās visas ir BLĒŅAS un tukši bērnu šļupsti! Vēl viena būtiska lieta- esi īsts draugs un nobaudi šo gardumu reizā ar savu kompanjonu Putiņīti! emotion

26 5 atbildēt
Tev 18:35 vilciens Rīga - Maskava. Nenokavē!
18 2 atbildēt

Es laižu mājās uz Naša Raša, piekāst to LAtviju

18 2 atbildēt
Tad ripo uz savu Krieviju un skūpsti Putinam kāju pirkstus. Šī ir Latvija, idiot.
15 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion

Autors - izcilākais LV humorists kādu esmu redzējis!!!

18 4 atbildēt
Iebrukums Gruzija, Abhazijas un Ziemelosetijas okupesana. iebrukums Krimā, tās okipācija, Ukrainas Donbasa okupācija un tai sekojošãs citu valstu sankcijas ir novedušas Krieviju miokarda stāvoklī. Ekonomika Krievijā ir pilnīgā pakałā. Neviena ārvalsts vairs negrasas veikt nopietnas investīcijas valstī, kura ir neparedzama un agresíva. Pie tā ir vainīgs vienīgi putins un vińa klikje. Ko gaida jacky łaujot trołłiem dzīt savu demagogiju? Jums galvenais trafiks? Jeb ir kādas vērtības? Šie prazīti ir jāmet ārā ar visuem rakstiem!!
15 1 atbildēt
Dārgais autor lūdzu uzraksti 2 argumentētus faktus kas apstiprina tavā rakstā minēto.
18 5 atbildēt

Viņš varbūt ir ietekmīgs bet mēs visi zinām ka labākais cilvēks esmu es  emotion 

15 4 atbildēt

Zombētajiem kremļa interneta troļļiem nepietiek ziņu portālos savu propogandu izplatīt, tagad jau spokos? Pazūdi. 

17 7 atbildēt

Daudziem Staļins likās labs... Pasaule būtu labāka, ja cilvēkie biežāk mielotos ar indi un psihiātriskie nami būtu ar lieliem mūriem. 

13 3 atbildēt

No kuriem krmļa saitiem tulkoji?

13 3 atbildēt

"Īsts tautas varonis"  emotion 

13 3 atbildēt
Ak dies
9 0 atbildēt

Bet šis apraksts ir otrā grāvi, kapēc nevar balansēt pa vidu ? Amerika Ir asiņaina impērija, bet nosaukt Putinu par labāko/ ietekmīgāko tak ir ''click bait material'' ! Tīrākā kašķa meklēšana, priekškam ! Paŗmācīt kādu caur spokiem vai arī vnk kommentu sadaļu ''in general'' ir definīcija bezjēgai....  

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »