local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules gals, nebūs!4

30 0

Bībelē it kā pareģotais pasaules gals 28.septembrī tomēr nenotiks!!

ASV Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācija (NASA) oficiāli paziņojusi, ka 28. septembrī paredzētais pasaules gals, kurš esot pareģots pat Bībelē, nenotiks! Šādu paziņojumu NASA izplatījusi pēc tam, kad pārāk daudzi amerikāņi sākuši ticēt mācītāja Džona Hagī apokaliptiskajiem rakstiem.
Jau pirms pāris gadiem Teksasas pavalsts mācītājs Džons Hagī sarakstīja grāmatu, kurā apgalvoja, ka 28. septembrī līdz ar pilno Mēness aptumsumu iestāsies arī mūsu planētas gals – Zemē ietrieksies milzīgs meteorīts, būs postoša zemestrīce un citas kataklizmas. Tas viss izraisīšot pasaules galu, kas nav vienkārši Hagī iztēles auglis, bet gan strikti ierakstīts datums Svētajos Rakstos – Bībelē.
Vērojot paniku, kādu izraisījusi Hagī vēstījumi, NASA bija spiesta nākt klajā ar nomierinošu paziņojumu, ka vismaz mūsu dzīves laikā – tuvākajos simts gados – nav plānota neviena milzīga meteorīta ietriekšanās Zemē.
NASA programmau vadītājs Pols Čodass iesaka nevis gaidīt pasaules galu, bet gan izbaudīt lieliskās dabas parādības, ko piedāvā Mēness aptumsums, kas nemaz nenotiek tik bieži.

Jāteic, ka 28. septembrī naktī pilns Mēness būs redzams Eiropā, Āfrikā, Atlantijas okeānā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, arī Latvijā. Pie mums agrā rītā, ja laika apstākļi būs labvēlīgi, būs novērojams pilns Mēness aptumsums. 28.septembrī Mēness aptumsuma maksimālās fāzes brīdis Rīgā būs plkst.5:47. Pusēnas aptumsums Rīgā sāksies plkst.3:12, aptumsuma daļējā fāze sāksies plkst.4:07, pilnā fāze sāksies plkst.5:11, bet beigsies plkst.6:23. Aptumsuma nobeigumu Rīgā nevarēs novērot, jo plkst.7:29 Mēness rietēs. Šajā laikā debesis jau būs gaišas, jo plkst.7:20 lēks Saule. Citviet Latvijā aptumsuma laiki neatšķirsies, bet Mēness rietēs un Saule lēks Latvijas austrumos līdz pat 11 minūtēm agrāk, bet Latvijas rietumos - līdz pat 12 minūtēm vēlāk nekā Rīgā. Izbaudiet!!

Divas nākamās iespējas novērot pilnu Mēness aptumsumu Latvijā būs 2018.gadā - 31.janvārī un 27.jūnijā. Savukārt 2017.gada 7.augustā Latvijā būs novērojams daļējs Mēness aptumsums, kad Mēness tikai daļēji ieies Zemes ēnā.
Paldies!!

30 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Bībelei un ticēt?! emotion emotion 

8 0 atbildēt

Kāds tiešam ticēja,šim kārtējam pasaules galam?

5 0 atbildēt

Jā, un NASAi ar var ticēt emotion Viņi jau teiks, ka rīt zemē ietrieksies kāds kosmosa gruzis un mēs visi mirsim emotion 

Kad nokrita Čeļabinskas meteorīts NASAs vīrs laikam bij izgājis pačurāt emotion

5 0 atbildēt

Tie cilvēki, kas liek vienādības zīmi starp savu interpretāciju un to, kas tas ir teikts Bībelē, ir lielākie liekuļi.

4 0 atbildēt