local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulē ļaunākā mamma15

710 4

Dažas dienas atpakaļ trīs bērnu māte sevi publiski nosauca par ļaunāko māti pasaulē. Kāpēc? Iemesls ir ļoti vienkāršs.

710 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Vispār jau a) bērni kopē vecākus un b) ir jāmāca kopš dažu mēnešu vecuma būt pieklājīgiem - kopš ausis ir vaļā un sākas pasaules uztvere.

Ja "ļaunā" māte pati vienmēr un visiem no sirds pateiktos, bērni neapzināti pārņemtu šo paradumu. Aizlaist līdz 8 gadu vecumam un tad rīkot scēnas pašai par savu neizdarību IMHO ir mazliet slimi.

Manējie pat viens otram saka paldies un novēl labu apetīti - pieraduši, ka tā vienkārši ir. 

45 2 atbildēt

Visām mammam tā vajadzētu rīkoties.

33 2 atbildēt

Un tad vēl safotogrāfējam un saliekam soctīklos...

Tā tāda drusku stulba izrādīšanās - redz, cik es gudra un pareiza, laikojiet. Tāds bērnībā stučī citu blēņas skolotājiem.

Galvenais, ko bērni iemācījās - māte ir neaprēķināma un reizēm histēriska. Viņai pašai nevajadzēja būt pieklājīgai pret bērniem, jo īpaši publiskā vietā? 

Ciest nevaru šitās mātes, kas publiskās vietās skaļi rāj bērnus, lai visi redz, kā "audzina". Publiski pazemot otru nav pieklājības mācīšana.

25 0 atbildēt

Kāpēc tagad visi savas audzināšanas metodes liek internetā? Vai tiešām vajag visu publiskot? Visi vecāki audzina bēnus un katrs kā grib un kā uzskata par pareizu, tas ka bērni nepateica paldies ir tikai mammas vaina, kad biju auklīte es nedevu neko rokās līdz man napateica ''lūdzu iedod man'' pēc ēdienreizēm man vienmēr pateica paldies un nolika mantas vietā.. es tak neliku internetā skaties kā es ar bērniem tieku galā, skaties kā es viņus audzinu. Lielākā atzīme vecākiem ir tā kāds bērns izaugs. Iespējasm 13 gados viņš tev pa muti iedos, ja izmetīsi saldējumu, ja mamma mājās vienmēr liktu pateikties par ēdienu ko pasniedz un pēc ēsānas pateiktu ''paldies'' Nebūtu jāmet ārā saldējums.. Viņa nav ļauna vnk tīko pēc slavas... #mamhaks

19 1 atbildēt

Es arī tā darīšu. Tā ir audzināšana. Bērni ir jāaudzina nevis ar vārdiem, bet ar darbībām, un piemēru.

10 1 atbildēt

Jums vajadzētu redzēt kāda ir mana drauga mamma... uh, kas pa kārumiņu.

4 0 atbildēt

Pati varēja pateikt "Paldies" pārdevējai, jo viņa taču maksāja ar savu naudu. Bērni uz reiz korī vai pēc laika līdzīgas situācijas teiktu "Paldies" un "Lūdzu". Mammai pašai pieklājība jāmācās. Jā, un arī pārdevējai - kur sniedzot saldējumus bērniem bija viņas "Lūdzu"? Paradokss. Bezjēdzīga situācija. Dumjš risinājums. Gribētu redzēt, kā pēc gada, kad mamma nepateiktos, visi trīs bērni, paņemtu viņas pirkumus un iegāztu atkritumu tvertnē. emotion 

3 1 atbildēt

Ja bērni ietekmējas no vienaudžiem, tātad sūdīgi pamati ielikti - nav nekādu savu uzskatu un nekādas pašvērtības. Bet ja vecāki dzīvo pasaulītē "ko teiks kaimiņi" un "man arī vajag brenda lupatu un aifonu, jo 'visiem' ir", tad no bērniem gaidīt kaut ko citu ir tikpat rentabli, kā gaidīt no priedes banānus.

Smieklīgi no malas ir tad, kad šitie "vajag kā visiem" ar putām uz lūpām aizstāvas, ka viņi nu gan esot īpašas individualitātes.

1 0 atbildēt
Riebjas šitās māmiņas, kas visiem lepojas ar savu audzināšanu, cik viņas stīvi pieklājīgi audzina savus bērnus. Man pašai kaimiņos dzīvo mamma ar diviem bērniem. Bērni reizēm saka, ka, kad viņi ar mammu ir vienatnē, viņa ir brīnišķīgi mīļa un laipna. Bet sabiedrībā mamma nepārtraukti rāj bērnus. Liek sēdēt ar taisnu muguru, nerunāt. Riebjās šitais.
1 0 atbildēt

e?

0 0 atbildēt

nu otrā ļaunākā emotion 

0 0 atbildēt

Mana mamma ir eņģelis  emotion 

0 0 atbildēt

taka pasaulei interesetu ka vinjas sevi nosauc .. geezus

0 1 atbildēt