local-stats-pixel fb-conv-api

Pāri, kas mainījuši dzimumu.46

1249 11

Hei mīļais mainam dzimumu, tu būsi sieviete, bet es vīrietis. Šādi var teikt par šiem mazliet dīvainajiem pārīšiem. Sievietes, kas kļuvušas par vīriešiem un vīrieši, kas kļuvuši par sievietēm spēj mīlēt viens otru. Jocīgi, bet tāda nu ir tā mūsu pasaule.

1249 11 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000
Nez kurš tad no viņiem pēc tam dzemdēs?
47 0 atbildēt

Bet kāpēc cilvēki ir tik aizspriedumaini? Es, piemēram, tikai priecājos, ka viņi rada iespēju būt laimīgi! Man ir absolūti vienalga, vai cilvēks ir baltais, melnais, musulmanis vai kristietis, gejs, trantpersona vai vēl nezin kas- galvenais, lai viņš ir harmonijā pats ar sevi un nedara ļaunumu citiem!  Ja mēs spēsim pieņemt citu cilvēku laimi, mēs paši būsim laimīgāki un darīsim pasauli labāku. Lūdzu, padomāsim, ko domājam, runājam, darām. 

34 7 atbildēt

Nemaz negribas lasīt pretīgi paliek!

34 16 atbildēt

WTF emotion Man tas nav saprotams emotion

9 1 atbildēt

Šis ir gan nedaudz frīkī, taču kaut kur redzēju, vai lasīju, ka viens čalis sevi par suni pārtaisījis. Respektīvi galvu. Es gan neesmu speciālists, bet man šķiet, ka, vairāk vai mazāk, tas liecina par psihiskiem traucējumiem.

3 0 atbildēt
Esmu par brivu milu. Katrs ar savu miesu var darit visu ko velas.;p
5 2 atbildēt

redz kā,daba pieļauj kļūdas,bet ārsti labo.Nav slikti,ka dažiem pietiek drosmes un iespejas uz to.

4 1 atbildēt

šitas vēl ir ok, lai tikai precās viens ar otru un normālajiem nesanāk iegrābties (nē, man tā nav bijis, bet, iedomājoties par to, šķebina)

2 0 atbildēt

1. bildē jūs patiesībā tātad skatāties uz meitenes krūtīm

3 1 atbildēt

Nav runa tikai par mani, bet jāskatās tomēr plašāk. Piemēram, tiek pakļauti plašsaziņas līdzekļi, aizvien biežāk parādās publikācijas par homoseksuāļu rīkotajām akcijām, likumdošanas iniciatīvām un sabiedrisko attiecību kampaņām. Šodien teju vai katra ziņa par homoseksuāļu aktivitātēm tūdaļ nonāk plašsaziņas līdzekļu uzmanības lokā, kas ļauj viņiem nemitīgi atrasties uzmanības centrā un brīvi propagandēt savus uzskatus. Taču geju lobijs nesamierinās ar „tolerances” stundām vien. Tiek stāstīts, ka homoseksuālisms, transseksuālisms - tas ir stilīgi. Apgriezienus strauji uzņem seksuālo perversiju industrija - tiek atvērti klubi, kas paredzēti īpaši specifiskai atpūtai, izdoti neskaitāmi seksuālajām minoritātēm paredzēti žurnāli. Tiem, kas vēl cenšas pretoties sabiedrības morālajam pagrimumam, nākas saskarties ar aizvien agresīvākiem transseksuāļu un homoseksuāļu „internacionāles” uzbrukumiem. Dažas valstis pat nonākušas tik tālu, ka jebkāda, pat visniecīgākā homoseksuālisma kritika tiek nosaukta par fašismu un tā tālāk.

2 0 atbildēt

heh, tie jaunieši aplauzīsies pamatīgi, kad sagribēsies pēcnācējus :D

daba tādām izvirtībām nepalīdzēs :D

2 0 atbildēt

tā notiek, kad sekss parastais apnīk.

1 0 atbildēt

Kamēr viņi tusē savā starpā man pie kājas,bet lai nelien starp mums ,normālajiem cilvēkiememotion

4 3 atbildēt

LOL what? emotion Kur šitie visi ir saspieduši savu galvu? emotion

1 0 atbildēt

Tad jau 1. sanāk erotiska satura materiāls, ar atkailināšanos! emotion

1 0 atbildēt

Katrs mainija uz pretejo dzimumu. Tad jau mainijas arii ar dzimum organiem. emotion emotion

1 0 atbildēt

Un ne viņiem mums uzspiest savu pozīciju. Tagad jau pasaule griežas kājām gaisā, jo tradicionāli orientētie cilvēki tiek apspiesti, bet šie izvirtuļi diktē savu politiku.

1 0 atbildēt

pilniba atbalstu transeksualismu, jo ja cilveeks nejuutas kaa virietis vai sieviete, kaa vinsh piedzimis, tad ko iesakt? samierināties ka taa? censties buut sava dzimuma parstavim vienalga, ka nespeej... jaa es pienjemu ka mums ir tadi cilveki diezgan daudz kas labak butu piedizmushi par sievietem vai virieshiem un ko iesakt? lielaka dala censhas lausties un dazhi izvelas palikt par virieshiem, bet pargerbjas par siuevieteem, kad neviens to neredz, lai tadejadi piepilditu sevi un kautcik buut sieviete savaa slepenajaa dzives pusee, tas laikam ir pienjemamaak daudziem, kaa tas ka pavisam maina dzimumu, nuja, iespejams...

1 0 atbildēt

Tās tomēr pastāv līdzās.

0 0 atbildēt
ja cilvēki ir laimīgi, lai jau...
0 0 atbildēt