local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par megakonkursu.26

300 49

Sveiki visiem !

Kā jau visi zinām rīt jau būs zināmi noslēguma rezultāti...laikam. Un varēsim priecāties vai raudāt par uzvarētājiem. Kas varētu būt tie ? Hmm , varbūt MONTANNA , ORGAZMO un vēl pofig. Jebkurā gadījumā mēs redzēsim visus 10 cītīgākos autorus.

Pārdomas

Nu ko , visas šīs nedēļas faktiski norisinājās sīvā cīņā starp daudziem spokiem , ne tikai starp pirmo divu vietu ieguvējiem. Faktiski es sapratu , ka izredzes pirmo vietu man personīgi nebija. Tas jau pierādījās pirmajā nedēļā , kad domāju , ka ar saviem 2 rakstiem spēšu būt pilnīgs līderis . Tā es domāju , kad sagaidīju jau pirmās konkursa nedēļas dienu , redzēdams kā MONTANNA un ORGAZMO ielika pa 4 rakstiem. Bet lieli malači , ka spēja tam atvēlēt laiku. Un tā es sapratu , ka nav vairs iespēju man sacensties. Dēļ visa tā man radās jautājums "Vai tiešām megakonkursam jasastāv no raksta skatījumiem ?" . Kāpēc nevarēja vērtēt plusu daudzumu , vai tamlīdzīgi. Saprotu , ja tagad vērtētu plusu daudzumu , tad iespējams ka raksti stāvētu ar " +0 -100" . Saprotu , ka tā nebūs nekad , jo vajaga kvantitāti nevis kvalitāti. (Nesaku , ka autoriem bija nekvalitatīvi raksti ) . Varbūt varēja izdomāt kaut kādu rakstu likšanas ierobežojumu nedēļā attiecīgi katram līmenim . Bet būs tak arī citi megakonkursi un varbūt tad būs nedaudz savādāka vērtēšana.

+ un -

Vislielākās pluss ir lieliskās balvas kuras dabūs 10 cilvēki nevis 3 kā bija piemēram pagājušajā megakonkursā tāpēc tas ir ļoti apsveicami. Interesanti vēl bija tas , ka varēja redzēt cilvēku aktivitāti liekot rakstus , tas man deva iedvesmu un sava veidu spēku pašam saņemties un ielikt kādu rakstu. Pie mīnusiem gribētu pieskaitīt vērtēšanas veidu , bet jebkurā gadījumā -man konkurss ļoti patika . Konkurss bija mana pirmā ceru , ka ne pēdējā,nopietnā pieredze spokos. P's. Zinu , ka būs daudz mīnusi šim rakstam , bet vienalga :D



Paldies , ka atvēlēji laiku lasīt šo rakstu. Beigās gribu teikt , ka konkurss ir izdevies
!

300 49 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Katrā ziņā, tā kā kompis man nespīd, es gribētu to spēli KAVA emotion Ja nu notiek brīnums un es arī kaut ko dabūju, tad es pat būtu ar mieru samainīt to pret to KAVA spēli - palasīju aprakstu, likās, ka diezgan tāda forša emotion

Kas attiecas uz pašu megakonkursu - beidzot, BEIDZOT tas būs beidzies un visādi - brālis izvaroja māsu un citi seksa piedzīvojumi spokos parādīsies retāk emotion

15 0 atbildēt

Tēma simt' reizes runāta. 

Bet ja vajag izteikt viedokli, tad šis Megakonkurss bija manuprāt viens no pārpildītākajiem ar seska rakstiem, bet tomēr vismaz konkurence, jeb TOP3, bija diezgan spēkos līdzīga. 

Par balvām, domāju, ka mazliet foršāk būtu, ja tikai Top5 būtu balvas, bet nu tas jau vairāk atkarīgs no citiem ir. 

Kā arī pašlaik pie sadaļas ''+ un -'', neredzu mīnusus. 

13 0 atbildēt

Konkursa sākumā man bija līdzīgs raksts,pat ar tādu pašu nosaukumu.. Toreiz man pārmeta ļoti daudz,ka pārak revulocionārad idejas gribu utt. Ka nedomāju ar galvu.. Būsim reāli-mega konkursi pamatā nemainīsies. Pat ja ieliks ierobežojumus uzvarēs tieko vairāk skatīsies, kam vairāk draugu dr.lv,fb.com,sekotāju twiterī. Tie ,kas uzrakstīs tik sliktus rakstus,ka pilnīgi gribēsies ieiet ,ielikt mīnusu un indīgu komentu ietriept..Kamēr viss būs atkarīģs no naudas uzvarēs tieši tādi ,kā Orgazmo,Montanna,kas iemet rakstus,liela daļa par seksu un pilnīgi slimi,pa vidam kāds normāls,bet ceļ uz augšu tieši seksa rakstus. Izvēle=gribam balvas-vērtējums pēc kvantitātes. vai Gribam kvalitāti un balva tizlu interneta medāli un cepumeļus,varbūt kādu uzlīmīti- mainīsies sistēma un tad uzvarēs kvalitatīvākie.

4 0 atbildēt

5 raksti dienā kas atzīmēti speciāli konkursa norises laikā kā " konkursa raksti " . skaitam kopā skatījumus + balsojumu = rezultāts. Būs mazāk rakstu, toties kvalitatīvāki un apjomīgāki. Pie reizes tā ir iespēja tiem, kuri negrib Ntās stundas pavadīt taisot soft porno rakstus, tikt pie balvām. Bet kam tas ir izdevīgi? Ne jau jacky, ne jau spoki.lv komūnam. emotion

11 8 atbildēt

Njā, bij tāda lieta, bet kas bijis tas bijis. Apsveicu tevi ar ? vietu, jo nezinyu kura īsti tev būs. emotion  Veiksmi arī turpmākajos darbos, labprāt ar tevi sacenstos vel kādu reizīti, labs konkurents arī biji. emotion

7 6 atbildēt

Apsveicu ar ideju par plusu skaitīānu, bet rakstu limitu gan nevajadzētu likt.

1 0 atbildēt

Man vispār liekas, ka nav jēgas piedalīties šajos konkursos. Kāpēc? Jo vienmēr uzvarēs tie spoki, kas ir šajā elitē. Nezinu, manuprāt, konkurss jāveido pēc kategorijām un spoku statusa, sav ādāk mest visu vienā čupā ir vnienkārši neprāts.

3 2 atbildēt

Es pat nezinu ko teikt emotion Apsveicu uzvarētājus, malači (tajā skaitā arī es) emotion

1 0 atbildēt

Nenokar degunu cilvek emotion tu skrape gridu emotion

1 0 atbildēt
Izskatās ka kāds te vēlās mainīt noteikumus sev par labuemotion bet ja, montannas stulbie raksti šāda veida vērtēšanā netiktu the 1st megakonkursā, jo baigie plusi jau nebijā tiem rakstiem sieviete ar 2 pežām uttemotion
1 0 atbildēt

Man prieks par tiem kas piedalās un liek rakstus,bet pats personīgi šitādos konkursos nepiedalos.Laiks ko autori zaudē uz šiem rakstiem ir līdzvērtīgs tam ,ko es nostrādāju ikdienā un par to saņemu algu.Te izskatās tā,ka desmit autori cīnās,tērē laiku un tikai viens saņem daudzmaz normālu atalgojumu.Vajadzētu tā,lai arī pārējie līderi saņemtu ko vērtīgu,citādi jau pēc pirmajiem rezultātiem zūd motivācija.

1 0 atbildēt

7.vieta Latviešu rokmūzika "Līvi". Mans, laikam emotion

0 0 atbildēt

Ja man būtu vairāk laika, tad es atvēlētu enerģiju MEGAkonkursam. Ir interesanti gaidīt citu komentārus, viedokli par savu jaunāko rakstu, taču visu aizēno tas, ka manam rakstam nebūs tik liela uzmanība kā rakstam pie kura ir strādāts knapi ja 15min un ir TAS temats. Es tagad runāju par MEGAkomkursu nevis dienām bez tā, jo tad viss ir labi, forši emotion. Bet balvas  ļoti labas, taču KVALITĀTE NEVIS KVANTITĀTE!!! Ja kaut ko ļoti grib tad nevajag atmest cerību, jo kas zina - varbūt TEV var paveikties apsteigt citus?

1 7 atbildēt

Tev jāsaprot to, ka lielākā daļa, arī es vēlētos konkursu uz kvalitatīvākajiem rakstiem, piemēram vari ielikt max 5 rakstus un tikai 3 skatītākie tiks skaitīti, vai pēc balsojuma.

Bet nevienam tas neinteresē, ne pa velti katru nedēļu nomainījās skatījumi uz nulli, lai atkal liktu jaunus rakstus, ne velti ir 5 nedēļas un ne velti var spamot kur grib, jo tvnet interesē skatījumi kas ienest lielāku naudu par dārgākām reklāmām, nedomāju ka kādreiz noteikumi mainīsies, tas arī ir mazliet skumji!

6 14 atbildēt