local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par Megakonkursu24

Sveicināti spoki, pēc ļoti ilgiem laikiem kāds pārdomu raksts, ņemot vērā,ka tieši pēc nedēļas vēlēsim Saeimu ,tākā vajadzētu rakstīt, ko politizētu, bet šovakar tam tiešam nav noskaņojums.

Šovakar labāk aprakstīšu,kādu Spoki.lv auditorijai krietni tuvaku lietu, jo ,tomēr, būsim reāli - vismaz 1/3 no lietotājiem balsot šogad vel nevarēs, un tāpēc viņu dzīvē lielas intereses par to,kas ir tie 100 cilvēciņi Jēkaba ielas namā nav sevišķi liela. Tacu pašlaik iet kāds notikums, kas spocēniem interesē krietni vairak lielajiem ,vidējiem vai pavisam mazajiem. Megakonkurss.

Interesē tas katram citā veidā. CItam tas interesē ar cerībam tikt pie balvas, cits priecājās par faktu rakstiem ,jo starplaikos starp megakonkursiem to ir mazāk (manuprāt,par laimi, jo tie bieži ir zema līmeņa), cits tieši pretēji gaida ,kad tas murgs ātrāk beigsies, cits lasa intrigas ,kas te rodās ,piemēram pēdējo vakaru kašķis starp 2 līderiem Orgazmo un Montannu. Nosacīti tas interesē pilnīgi visus, jo katrs,kas pievieno oriģinālrakstu vai superoriģinālrakstu tajā piedalās. Pat tad ja negrib, viņā skatījumus pieskaitīs un ieņems tad viņs to attiecīgo vietu. Par balvām viss super Jacky,malacis,šoreiz ir lieliskas balvas ,varbūt kārtība mazliet cita varēja būt, jo naudiskā izteiksmē tās grāmatas ,varētu būt šerpākas par krekliņu vai krūzi. Varbūt kļūdos. Tas nav būtiski.

Taču uzvarētaju izvēles sistēma ,manuprāt, gan ir krietni jāmaina. Var jau runāt par godīgumu, to,ka praktiski visu līmeņu spoki var močīt orgus un sorgus ,mest tos augšā un cīnīties par balvām. Iespēja ir,līdz ienāk kāds kam jau ir pāris simti rakstu,paceļ pāris vecos populāros uz augšu, iemet 2 jaunus ,viņā pāris simti sekotāju apskatās un daži tūkstoši skatījumu gatavi. Mazlīmeņa, nepopulāram spokam,lai konkurētu, katru dienu jāmet bezmaz 10 raksti,lai konkurētu. Tas nav īsti godīgi. Tapat kā rakstu pacelšana. Uzrakstīts raksts, kas varbūt piedalījies jau iepriekšējā konkursā un vācam skatījumus/punktus arī šajā konkursā ( ja šādi ,tomēr nenopelna skatījumus priekš konkursa,piedodiet nezināju), un vēl pabīda konkurentus tālās lapās. Tas nozīmē,ka uzvar popularitāte un cepumu masveidība,nevis patiešām labākie raksti. Cilvēcīgi apnīk ieiet spokos un redzet,ka pirmajās 3 lapās rēgojās +- vieni un tie paši raksti katru dienu,un,lai atrastu,ko jaunu un inčīgu jārokās dziļumos.

Es piedāvātu savu sistēmu nākošajam Megakonkursam,kas daļēji novērstučomiskumu,palīzību tiem,kam entie sekotāji un draugi sociālajos tīklos.

Nākamajā Megakonkursā jāizveido atsevišķa sadaļa Ziemas Megakonkurss,vai kā nu viņš sauksies. Katrs lietotājs šajā sadaļā katrā dienā var ievietot tikai 1 orgu vai sorgu, un tos vērtēs nevis pēc skatījumiem vai plusiem vai lietotāju balsojumiem.

Spokos ir daudz lielisku moderu,administratoru un redaktoru - tie tad arī novērtēs konkursa dalībniekus. vai nu savos čatos,vai turpat pie rakstiem nodot savu balsi vai vērtējumu par katru ievietoto rakstu,un tad beigās jau būs redzams ,kuram ir labākais raksts. Darbiņs lieks,bet tas savā ziņā paceltu iespējas arī jaunajiem spokiem,un mazinātu plaģiāta iespējas- tā vai tā viņiem ir jāpārbauda raksti vai tajos nav pārkāpumi,kāpēc pie viena nenovērtēt? Jacky pēc tam aktīvākajiem vērtētājiem varētu ielikt kādu īpašu medaļu vai cepumu balvu.

136 8 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Vispār daudz kas jāmaina saistībā ar megakonkursu.
4 0 atbildēt

Šim pārdomam es piekrītu, jo ir jāmaina formāts! Formāts varēja katru nedēļu būt savādāks, bet neko nevar padarīt, tāda ir dzīve!

4 0 atbildēt

Nepareizi. emotion Daudzkas ir vienkārši sviests. emotion

3 0 atbildēt

Man vispār nepatīk, ka starp jaunākajiem ir pacelti raksti. Ja jaunākie, tad jaunākie. Krutākie un labākie arī ir gandrīz viens un tas pats. Sistēma ir jāmaina.

3 0 atbildēt

Nepiekrītu, tas kaut vai man seko 1000 spoku, nenozīmē, ka visi momentā redz manu rakstu, tai pat laikā piekrītu Senču Lācim. Uldis Siemīte no nepopulāra spoka izsitās mega konkursā, tikai dēļ rakstiem nevis dēļ kaut kādiem tevis teiktajiem sekotājiem.

Un otrs, grūti būs ko izmainīt spoku sistēma, jo TVNET interesē peļņa, peļņa visvairāk rodas no skatījumiem, būs piemēram nedēļas plusotākie 3 raksti, uzreiz automātiski zūd skatījumi, jo netiks pievienoti tik daudz raksti. Viss mūsdienās ir nauda, par to arī iet runa.

2 0 atbildēt

Ja tu būtu mūsu vietā, tad viss vairs tā neteiktu, ja tu zinātu cik daud laika aizņem jauna raksta uztaisīšana, tad to vien darītu, kā cilvētu rakstus. Cilvēki, ja jūs nezinat. Nerunājat !!

1 0 atbildēt

Nākamajā Megakonkursā jāizveido atsevišķa sadaļa Ziemas Megakonkurss,vai kā nu viņš sauksies. Katrs lietotājs šajā sadaļā katrā dienā var ievietot tikai 1 orgu vai sorgu, un tos vērtēs nevis pēc skatījumiem vai plusiem vai lietotāju balsojumiem.

Ja katrs varētu pievienot tikai vienu, tad tāda konkursa nemaz nebūtu, tas viņiem ienestu uz pusi mazāk naudas nekā tagad, kas liek dienā 3-8 orgus dienā.  (Līderi) Citi Kaut vai tos pašus 3. Uzreiz vari visu rēķināt naudā, jo vairāk orgi, jo vairāk skatīumi, jo vairāk skatījumi, jo vairāk naudas!

0 0 atbildēt