local-stats-pixel fb-conv-api

Par saviem vārdiem ir jāatbild! VISUR!45

Raksts, kas patiks sportistiem!

Kāds bokseris, twitterī izlasīja, ka kāds interneta trollis viņam ir uzbraucis par to, ka viņš ir zaudējis savas pēdējās cīņas. Bokseris ilgi nevilcinoties ir sācis savu ''izmeklēšanas procesu''.

Boom! Curtis Woodhouse (boksera vārds) ir guvis lielu nokautu visu bokseru vārdā, kuri ir saņēmuši stulbus uzbraucienus internetā.

Šis angļu bokseris zaudēja savas valsts welterweight'a titulu Shayne Singleton piektdien. Divas dienas vēlāk, interneta trollis, kura niks twitterī ir @jimmyob88 sāka sprēgāt un izsmiet Curtis. Viņs viņu sauca par ''pilnīgu izsmieklu'', ''labu joku'' un ''pilnīgu s**u''. Curtis, kad to piefiksēja, atbildēja viņam arī ar tādu mazu uzbrauciena valodu. Pēctam viņš šo visu pārņēma savās rokās un izdarīja to, ko neviens sportists vēl nebija darījis - nomedīs viņu un izdarīs ar viņu, ko bokseris var izdarīt! Personīgi uzskatu, ka, ja viņam tas izdosies, tad tas būs tikai normāli. Neviens sportists, lai arī cik labs vai slikts viņš ir, nav pelnījis bezjēdzīgus uzbraucienus. Ne tikai sportisti - jebkurš cilvēks. Kaut kad drīz brašais, keyboardwarriors, saņems pēc nopelniem, un tas noteikti nebūs jauki!

Sporta troļļi internetā un tieši twitterī parādās arvien biežāk. Viņi ir kā skabargas pakaļā, kas izsaka draudus sportistiem, ķircina tos, apsaukā. Piemēram, NBA zvaigzne Pau Gasol's, NFL spēlētājs Kyle Williams un ziņu raidījumu vadītājs Erin Andrews arī to ir izjutuši uz savas ādas, jo twitterī par šiem cilvēkiem diskusijas iet vaļā! Un viņi nav vienīgie, gandrīz katrs sportists ir guvis šāda veida uzbraukumus, ir tikai jāpameklē twitterī!

Iespējams, ja būtu vairāki cilvēki kā Curtis un vairāk ņemtu piemēru no viņa, tad arī šie sporta fanāti, kuri brauc ar muti internetā - saruktu. Tālāk skatamies zemāk bildēs, kādu piedāvājumu ir sniedzis pats Curtis saistībā ar šo lietu.

567 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Un lūk draugi beigsim nodirst bīberu ,savādāk visi dabūsim pa muti emotion

114 0 atbildēt

Tā ir.. domā ka uzrakstīs un nekas nebūs, bet bokseris vismaz sāka izmeklēšanu, un tgd tas čalis varētu apdomāt priekš kam tā rasktija?

66 2 atbildēt

Pilns internets ar tādiem varoņiem :)

54 0 atbildēt

Pfff, gudri dirst jau visi māk, ja pats izietu uz ringa pēc pirmās minūtes visus zobus pazaudētu.emotion

42 1 atbildēt

:D Ká man patík ká tie idioti attaisnojas!:D

26 0 atbildēt

da labi ja vinjs  iedos trollim pa gabaritiem, vinjs  zaudes savu licensi un  vairs nevares cinities..   ne4z vai vins ir ta ver5ts

15 0 atbildēt

Es ceru jūs spoku mēsli,keyboardwarriori kko no šī iemācijāties!

14 3 atbildēt

Ja tu nēesi labāks tad nebrauc citiem augumā. Riebjas kaut kādi rešņi kuri kritizē piemēram  hokejistus ka viņi nemāk spēlēt. Ja pašus uzlastu uz laukuma nevarētu uz slidām nostāvēt.

10 0 atbildēt

šitādus jokus vajadzētu izspēlēt ar visiem milzīgā iKrāna īpašniekiem.

10 0 atbildēt

viss jau ir forši ,ka tik beigās bokserim nenāktos maksāt par miesas bojājumu nodarīšanu tam lašaram emotion

7 0 atbildēt

d!rsāj*m pašam bikses pilnas emotion par vārdiem ir jāatbild

7 0 atbildēt

Neviens viņam nelika kļūt par bokseri ja viņa pēdējās cīņas bija sūdīgas tad jāsamierinās un jāuzņem kritikas vilnis ( tāda ir dzīve) - vai viņš gribētu lai pēc uzvarētas cīņas neviens viņu neuzslavētu? Un tā muldēšana - redzētu ko pats ringā darītu arī ir muļķīga jo netiek kritizēts cilvēks bet viņa paveiktais un vai tad bokseris nepārmestu celtniekam ja celtnieka būvēta māja sabruktu ( un vai bokseris varētu uzbūvēt to māju labāk?).

4 0 atbildēt

Nedomāju ka tas būtu tā vērts, pēc tam medijos viņu noliktu vēl vairāk sak:" cilvēkam uzbrucis, izmantojot savas iemaņas boksā, fūū , tur kauns kauns, nost licenzi tādam"... utml. Jāsamierinās ar faktu , ka visiem muļķiem jau patikt nevar un nav arī jācenšas izpatikt. Tādi kā tas čalis, kas troļļo viņu ārā iespējams pats savā dzīvē neko nav sasniedzis, ja neskaita lielāko sasniegumu dzīvē citu nodiršana un dirnēšana pie PC 24/7. 

4 0 atbildēt

negaidīju tādu pavērsienu emotion

3 0 atbildēt

pēc punktiem gan jau vinnēs emotion

3 0 atbildēt

Tie čaļa teksti pagriezās pa 180, kā sajuta ka bokseris ir tuvu viņa atrašanai. Uzreiz taisnoties sāka.

2 0 atbildēt

Es tiešām nesaprotu tos muļķus kas internetā borzī... nu camoon, pabeidzat kautvai videni ,sasniedzat dzīvē kaut ko ,un tad borzījat   emotion

1 0 atbildēt

Man dzīves pamācība ir tāda, ja nevar interneta 'varoni' nolikt uzreiz pie vietas nevajag, jo tā es nonāktu viņa līmenī. Lai sēž savās biksēs. Tur iet, un skaidroties. emotion

0 0 atbildēt

Es esmu pret pārlieku lielu anonimitāti internetā.

0 0 atbildēt

es viņam tagad sekoju twitterā :)

0 0 atbildēt