local-stats-pixel fb-conv-api

Par karošanu «Islāma valsts» rindās Mārtiņam piespriež 10 gadus cietumā26

45 0

Par karošanu «Islāma valsts» rindās apsūdzētajam Mārtiņam Grīnbergam Rīgas apgabaltiesa šodien piesprieda 10 gadus un trīs mēnešus ilgu ieslodzījumu.

Pēc sprieduma nolasīšanas Grīnbergs pauda, ka neuzskata šo spriedumu par godīgu, skaļi proklamējot, ka tiesas spriedums ir valsts korumpētības pazīme, kā arī to, ka «īstie teroristi ir valsts». Grīnbergs savā pēdējā vārdā paziņoja, ka vairs netic islāmam un tā vietā ir pievērsies kristietībai.

45 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Ja viņš ir novērtēts kā `viegli ietekmējams`, tad ir diezgan bail iedomāties, kāds viņš iznāks no LV cietumu sistēmas pēc 10 gadu atsēdēšanas emotion

17 0 atbildēt

Eu, beidzat! Puišelis tik vien kā aizbrauca piedzīvojumus meklēt. Kad ieraudzīja īstos sūdus, kas tur notiek, pielika bikses un tinās mājās. Un tagad liks viņam 10 gadi par šito hohmu cietumā sēdēt? Latvijas tiesu sistēma, saņemies!! Tas, ka grib radīt precedentu, par to nav runa, bet tad sākat ar Aijuļiem un Lindermaņiem!

15 3 atbildēt

Pēc tiem desmit gadiem būs pārvērties par kārtīgu teroristu... 

11 0 atbildēt

Mjā, ja tikpat aši sasēdinātu arī visus šleserus, kalvīšus, godmaņus, repšes, šķēles, lembergus u.t.t. būtu forši. 

5 0 atbildēt

Stulbi jau sanāk 10 gadus par stulbumu, bet kautkā jau tas arī ir jāārstē.

4 0 atbildēt
Valdības orgāni var zagt un mulkot mūs gadiem, viņiem par to nekas nedraud. Nozodz veikalā pudeli šņabi un dabūsi par to sēdēt. Sad but truth
4 0 atbildēt
Sanema ko bija pelnijis, turpinat tik karot un pieversties islamam...
6 3 atbildēt

Nu un tagad pie krāgas jāķer tos, kas uz doņecku dodas sirot

3 0 atbildēt
Šeit vel uz Rembo scenāriju!!!emotionČalis nepatiesi apsūdzēts,uztaisīs džeilbreiku,ielīdīs mežā un sāks savu svēto karu pret valsti!!!emotion
1 0 atbildēt

Ieraugot Mārtiņu, redzams, ka vienkārši ideālos sapinies jauneklis, kurš nevienu nav nožmiedzis vai piesmējis. Nevienam viņš nav bīstams, varēja ielikt Laktas ielā pie psihiatriem uz kādu gadiņu, lai apārstē. Lietai kā padomju laikos, ir politisks konteksts, saistīts ar Islama valsts bubuli. Ja viņš tiek sodīts par dienēšanu ārvalstu bruņotojos formējumos, tad jājautā - kāpēc netiek sodīti tie, kuri dodas dienēt franču leģionā, kas arī ir ārvalstu militārs veidojums? Nesen viens radinieks devās uz franču leģionu, kur izturēja pirmos pārbaudījumus. Tā kā sanāk nedaudz dubultmorāle - ir „sliktie" algotņi un „labie" algotņi, lai gan atšķirība ir tikai ideoloģijā.

3 3 atbildēt

vai ne xD

0 0 atbildēt
Nāvessods, es uzskatu, ir samērā viegls sods, šādam indivīdam. Viņu drīzāk vajadzēja ieslēgt vieninieka kamerā uz visu mūžu, bez iespējas ar kādu komunicēt. Tad cilvēks vienkārši sajuktu prātā, kas ir daudz trakāk par nāvessodu.
0 0 atbildēt