local-stats-pixel fb-conv-api

Par dzīvnieku tiesībām2

Hei hei hei spoki!

Tātad nerunāšu daudz par ievadu.Jau sapratāt no virsraksta kas par hui*.

Ķeramies vērsim pie ragiem.

Pirmā lieta - cilvēki sazin kāpēc sevi uzskata par gudrākajiem un labākajiem.Nezinu, vai tas ir radiācijas, meteorītu, traku mušu vai citplanētiešu ietekmē.Tomēr uzskatu, ka dzīvnieki un cilvēki ir vienādi.Mēs esam pārauguši mērkaķi bez spalvas - lūk tas mēs esam.Es arī.Tātad šie mērkaķi nevar izdzīvot bez citiem dzīvniekiem, bet citi dzīvnieki pavisam mierīgi var izdzīvot.

Tas ir tā sagadijies, ka cilvēki ir izveidojuši tehnoloģijas.Bet šīs pašas tehnoloģijas izraisa ādas vēzi.Ādas vēzis nav laba lieta!Spok, ja tagad lasot šo rakstu glaudi otru telefonu, esi tik labs pret savu ķermeni, aizej un paņem, paglaudi kaķi!Tehnoloģijas arī izraisa globālo sasilšanu.Tātad dzīvniekiem kas dzīvo pasaules polos netiek nekas darīts - tiešām nekas darīts lai to visu saglābtu un lai tiem būtu dzīvesvietas.


Dzīvnieki tiek nežēlīgi mocīti (un te es gribu teikt, ka katram mocītājam kas moka dzīvniekus vajadzētu paņemt koku un pamatīgi sadot pa muguru nevis draudzīgi "izrunāties")tomēr atceraties ka kaķi var izglābt dzīvības un suņi palīdz darbā policijai.Ja ieraugi kā tiek mocīti dzīvnieki sauc policiju!Dzīvnieka sirdī vienmēr būs pateicība glābējam.

Vai cilvēki varētu mežā izdzīvot bez nekādām lietām?Nē!Dabas likums ir "apēd vai tiec apēsts".

Droši vien Jūs, spoki gribat iebilst - vai cilvēks būs tik stulbs un skries pāri ceļam, priekšā mašīnai?Es atbildēšu - bet vai visi piebremzēs?Pameklē kārtīgi, noteikti atradīsi kādu kas ar prieku tam izšķaidītu galvaskausu, un vēl pēc tam gardi pasmiesies.

Klau spoki, ceru, ka Jūs sapratāt ko es gribēju pateikt.

22 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

.....Jūs sapratāt ko es gribēju pateikt.

Ja godīgi,tad ne visai. Tu sajauci visu vienā katlā-mocīšanu,sugu izzušanu,globālo sasilšanu.

Sugas vēsturiski ir mainijušās,izudušas ari bez cilvēku iejaukšanās.

Globālā sasišana-nenoliedzami,ka cilvēks pieliek roku,bet tas būs neizbēgami,jo tehnoloģiju atīstība arī ir vainīga pie tā(kaut gan tagad zinātnātnieki tuvākos gadus prognozē tieši aukstumu).Kaut kā nezīmējas kopā.

Dzīvnieku tiesības-Esmu piekritējs(divkosis).Esmu pret dzīvnieku cirku,dzīvnieku mocīšanu,bet netaisos atteikties no kotletēm un grilētam vistiņām.

3 0 atbildēt

Kailais pārgaugušais mērkaķi, kādēļ tad neej dzīvot mežā prom no tā visa sliktā?

0 0 atbildēt