local-stats-pixel fb-conv-api

Par Spoku tusu 2.augustā137

Labvakar ,dārgie spoki. Diemžēl man jāpaziņo ziņas ,ka ir noticis negatīvais scenārijs, kuru minēju iepriekšejā rakstā - dēļ neatsaucības nav iespējams savākt nepieciešamo summu, lai varētu plānoto kompleksu Gaurats īrēt. Atvainojos ,bet tas ir absurdi ja piesakās 61 cilvēks un samaksā tikai aptuveni 1/4 . Tie,kas domāja samaksāt uz vietas, kā jūs iedomājaties,kā Gaurats tiktu apmaksāts no organizatoriem? Nevienam tur nav bezizmēra kabatas! un Tvnet nefinansēja kompleksa īri ja kāds to iedomājas. Komentāros iztikt bez bulshita, jo kā izsakās viens no organizatoriem Žļurga : "NO FUCKING BULLSHIT BECAUSE WE ARE SICK OF YOUR VERBAL DIARRHEAS, DONT PLAN ON COMING? GTFO!"

Tātad pasākums notiks ,bet ne Gauratā. Visi iemaksājušie savu naudu saņems līdz rītdienas vakaram atpakaļ. Pasākums notiks, taču ne kādā kompleksā. Pasākums norisināsies pēc tāda tipa kā tas sākotnēji bija plānots - kā pasākums upmalā,ezermalā,pļavā vai cita veida zaļumos.

No organizatoriem kā varianti ir izkristalizējušies atiecīgi varianti -

Jūrmala (netalu no Lilastes vilciena pieturas)

Ogres sala

Mežezers Ogrē

Pulksteņezers

Protams,ir iespēja pašiem ieteikt kādas vietas,vēlams Rīgas tuvumā,lai būtu pēc iespējas pieejamāk. Vai arī komentāros balsojiet par katru no organizatoru vietām. Pieteikties jaunajai pasākuma versijai var tieši tapat kā sākotnējai - rakstot savu info (vārds, uzvārds, niks, vecums ,mazgadīgajiem arī aizbildnis pilngadīgs ) uz e-pastu spokituss2014@inbox.lv

Jebkādu neskaidrību gadījumā (neskaidrības neskaitās indīģas vēstules un piezīmes,ko ieteiktu atstāt pie sevis) vērsieties pie organizatoriem - Nacionāliste ( http://spoki.tvnet.lv/profils/shmanki ) , Hurricanelv ( http://spoki.tvnet.lv/profils/hurricanelv ), 2ticketstoparad ( http://spoki.tvnet.lv/profils/2ticketstoparad ), Žļurga ( http://spoki.tvnet.lv/profils/zlurga ), Hug monster ( http://spoki.tvnet.lv/profils/hug-monster ) , Come Again ( http://spoki.tvnet.lv/profils/ComeAgain )

258 1 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

Tā jau man likās, jo pārāk labi, lai būtu patiesība.

Kas par to, ka nebūsim pieczvaigžņu apartamentos? Vaitad neviens nemāk kakāt mežā?

5. A-komanda arī ieradīsies? emotion

46 0 atbildēt

Nezvai tusā arī(tāpat kā spokos) visu laiku reklāmas pa priekšu maisīsies? 

40 2 atbildēt

Kārtējais pierādījums tam, ka spokos lila daļa ir vareni komentos un sarakstēs, bet kad reāli ko jādara, tad pazūd krūmos.

Žēl, ka organizatori centās, bet spoki atkal nenovērtēja paveikto, tagad atkal varēs komentos raudāt, ka spoki ir sū.ds.

34 0 atbildēt

Tad jau tik pat labi, varam tusu taisīt spoku birojā...

Nekādas maksas par īri, tikai rēķins par elektrību jāsedz katram.emotion

17 0 atbildēt

Jābrauc tur kur mazāk odu ! emotion

13 0 atbildēt

turu īkšķus, lai jums izdodas vismaz plāns B. nu sūdīgi, ka tik neatsaucīga publika.

10 0 atbildēt

Genius. Un es pat nezinu, vai to attiecināt uz sevi vai kādu citu. Tāpēc, laikam, "iekšējie" tusi, kuri tiek rīkoti starp pazīstamajiem spokiem, man patīk labāk - nekāda čakara un visi ir nācēji, nav arī lielas bēdas par nenācējiem.

10 0 atbildēt

Vispār žēl, ka neizdevās ,kā iecerēts, bet pirmajās reizēs jau vienmēr visādas šaizītes gadās, gan jau ar katru nākamo reizi viss notiks daudz raitāk un cilvēku vairāk :)

Galvenais nenokārt degunus un tie , kas sanāks parādīs tiem, kas neatnāca, cik forši viss izdevās.

Turaties ;)

5 0 atbildēt

Tā jau domāju.

Redzi, tur jau tā problēma. Visiem patīk izklaides, bet ja jāmaksā tad tas vairs nav tas.

Man personīgi, labāk patīk ideja par zaļumiem. Kas gan vairāk var vienot, kā slapja telts, desiņas un ērces? (labā nozīmē) Doma par garautu man jau sākumā nepatika, jo paredzēju šadu iznākumu. Bet nu aiziet, tad vismaz saņemamies un saorganizējam tos zaļumus.

Ps.Pilnīgi piekrītu, mēs te rukājam rakstus, cenšamies, bet spoki pat nevar mums uzsaukt tusu!?

5 0 atbildēt

Ja vēlme Ogres pusē, tad galīgi neiesaku mežezeru - tur diezgan padrūmi. Ogres sala ir riktīgi ok, pluss pieminēšu karjeru (mežs ar diezgan lielu nopeldēšanās iespēju, attālāk no pilsētas un kaimiņiem), tas atrodas apmēram 40 - 50 minūšu gājienā gan no Jaunogres, gan no Ikšķiles dzelzceļa stacijām. Lai viss izdodās emotion

5 0 atbildēt

Talsos emotion

4 0 atbildēt

Es ieteiktu  pie jūras lisatē tur ir klusa un mierīga vieta, cik esmu bijis tur parasti ir vai nu ļoti maz cilvēku vai nav vispār. Pats gribētu jums pievienoties, bet diemžēl 2.augusts man ir aizņemts. Ceru, ka Jums viss izdosies #Pray4U #yolo #YourHashtagHaveNoPowerHere

4 0 atbildēt

sapnis ne kolektīvs :D

3 0 atbildēt

Dieva dēļ tikai ne pie Mežezera, bet par Ogres salu varētu padomāt :D

3 0 atbildēt

Bet ideja par tusu vispār ģeniāla būtu iepriekš padzirdējis būtu iemetis naudu ma nav kauns no pilngadīgajiem kaut arī pašam ir 16 gadu es lapbrāt tagat varu aizbraukt ciemos pie kāda administratora ar aliņu bet PAr tusu ideāla ideja tiešām patīk jā bet kur varētu katrs paņemt telti un mežā kaut kur. vai pie kāda normālā vasarnīcā.

2 0 atbildēt

Nu varu ieteikt 16 km,tur par ļoti letam naudam var iziret tadu ka kempinga vietu,ir batuts,laivas,bāriņš uz ūdens,bet nav mājiņas ir jāguļ savā teltī.Bet jamin ari fakts,ka kadu laiku tgd nesmu tur bijis un nezinu kaa tur lietas notiek tgd.

Te mazs creens ar to vietu kur apmeram atrodas----->>>>  http://prntscr.com/44y8dn

Pamēģināšu dabut kontaktus,lai var sazvanit ja nu kas to vietu.

2 0 atbildēt

paprasi par Lilasti sīkāku info hurricanelv - tā bija viņa ideja;) izskaidros arī kuru tieši vietu domā

2 0 atbildēt

ha haa!  emotion

bet ja nopietni - nah pieteikties un nemaksāt? emotion 

2 0 atbildēt
Lilaste ir loti laba vieta kam taadam. loti plasi un bagstiigi mezi, turpat juura un turpat ezeri. arii maza upiite ku lielo zivi var kert
1 0 atbildēt

mani ar kāds ar BoomBoxu gaidīs? :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »