local-stats-pixel fb-conv-api

Par Spoku Pasākumu 2.augustā2

Labvakar spocēni. Rit pēdējās pāris dienas, kad var pieteikties / maksāt par iespēju tusēt ,iepazīties ar citiem spocēniem vai gluži vienkārši izbaudīt skaistu kompleksu Gauratā 2.augustā. Cena nav mainījusies - tie paši 14 eiro. Tieši tāpat nav mainījies arī pietekšanās veids - raksti savu vārdu ,uzvārdu, niku, vecumu (ja esi zem 18 piesakot arī pilngadīgu aizbildni) uz e-pastu Spokituss2014@inbox.lv un tālāk jau saņemsi rēķinu par to uz kuru kontu jāsūta ,kā arī pārējos noteikumus,lai nebūtu jāsatraucās par drošību ,ka tava naudiņa kaut kur pazūd. Joprojām arī var apskatīties ,kas ir pieteikušies un samaksājuši ,kas tikai pieteikušies saitē - http://ej.uz/Spoki_tuss_2014 . Nekas nav mainījies, tikai rit pēdējās dienas , tāpēc piesakies un maksā un braucam atpūsties.

Taču apzinoties ,ka tuvojas pēdējās maksas dienas , gluži tapat kā neglābjami tuvojās pasākums un liela daļa ir slinkojuši neiemaksājot noteikto summu pasākuma norise kompleksā Gaurats ir apdraudēta . Tāpēc regulāri pētiet vai no kāda no organizatoriem Nacionāliste ( http://spoki.tvnet.lv/profils/shmanki ) , Hurricanelv ( http://spoki.tvnet.lv/profils/hurricanelv ), 2ticketstoparad ( http://spoki.tvnet.lv/profils/2ticketstoparad ), Žļurga ( http://spoki.tvnet.lv/profils/zlurga ), Hug monster ( http://spoki.tvnet.lv/profils/hug-monster ) , Come Again ( http://spoki.tvnet.lv/profils/ComeAgain ) nav jaunu ziņu. Gadījumā ja atceļās pasākums Gauratā iemaksājušie savu iemaksāto naudiņu saņems atpakaļ un cerams sarīkosim tajā pašā datumā (datums nemainīsies) pasākumu zaļumos. Tie,kas zin kādu labu pļavu, vietu pie upes vai ko līdzīgu - droši iesakiet komentāros, vēlams ,protams ,kautko no Latvijas vidienes ,lai būtu pēc iespējas pieejamāk. Šajā gadījumā piesakāmies tieši tāpat - sūtot pieteikumus uz iepriekš norādīto e-pastu,veidosim sarakstu . Katrs līdzi ņem ,telti,labu garastāvokli un visas nepieciešamās mantas. Vai būs sākotnējais variants - Gaurats vai atpūta zaļumos tas atkārīgs no jums pašiem - jo raitāk un čaklāk apmaksāsiet,tie kuri pieteicās,jo reālāk izskatās tusēt Gauratā. Ja gadījumā izkristalizējās otrais variants - noteikti laicīgi tiksiet brīdināti!

19 6 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

biju skeptisks pre t šo pasākumu un izrādās, ka ne velti..

 

kā mani kaitina cilvēki, kurpi visur piesakās, bet tā arī sēž mājās.. pāris samaksjuši- nožēlojami (visiem, kuri nemaksā)/.

lai nu kā alga iekrīt astotajā un pašlaik esmu galīgi sausā.. žēl, būtu aizgāzis.. bet nu, turās, ceru, ka cilvēki tomēr maksās un, ka pasākums beigās izdosies..

4 0 atbildēt