local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi topošajām sievietēm57

401 22

Ja izlasītais Tevi aizskar kādā veidā, iespējams, ka rakstītais ir patiesība.

emotion

401 22 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Dažās vietās tik ļoti jāmežģī smadzenes, lai saprastu, kas uzrakstīts, ka rodas iespaids, ka pati vēl neesi izaugusi, lai domu normāli noformulētu.

37 0 atbildēt
Tagad nevainība ir lētāka par viskija pudeli... Daudzas meitenes nevainību uztver kā nosodāmu, visas taču ir nodarbojušās ar seksu, bet es vēl neesmu par smiesies utt. Tas ir stulbi, ka mazās tā domā un atdodas parastā dzerstiņā pirmajam svešiniekam. Ticiet man zaķīši, džeki jūs vienmēr uzskatīs par lētām un tàdas vienmēr paliksiet viņu acīs ja gulsieties plakaniski jau pirmajā randiņā vai tusiņā...Mums tādas meičas nav interesantas. Jūsu numuri vienmēr būs saglabāti kā 911. Pēc vajadzības, kad zutis būs satrakojies. Ne jau mums ir interesanta jūsu sabiedrība, mums ir tikai viens mērķis - nodarbināt " centra uzbrucēju",lai iesistu jūsu vārtos, lai iztukšotu mīlas mērces bunkurus. Meitenes neesiet lētas. Sargajiet to ko var pazaudēt tikai vienreiz emotion
35 0 atbildēt

Par to nobriešanu piekrītu.....

smadzenes nobriest tā ap 23-25..... un pat 18 gados cilvēki nav spējīgi pilnvērtīgi kritiski domāt un pieņemt pareizos lēmumus.... un emocijas, emocijas........ ......

visforšākais periods dzīvē ir 25 un uz augšu tik ilgi kamēr vēl jūties jauns (ne tikai garīgi, bet arī fiziski spēj turēt)..... tajā vecumā sirds vairs nesāp un var baudīt dzīvi....

17 1 atbildēt

Iepriekšējais raksts par puišiem bija labāks!

Šo rakstiņu pārtaisi! Nevar pat īsti saprast, ko esi gribējusi pateikt.

Plusiņu ieliku avansā!

12 0 atbildēt

Nesaprotu, kāds prikols tiekties būt dikti pieaugušai, jo pieaugušam būt ir liela atbildība.  Es 13 gados multenes skatījos un ar puikiem kazakus un razboiņikus spēlēju un intīmi mani viņi tajā vecumā neinteresēja. Bērnībā ir tik daudz fun bez nekādām dzeršanām un agra seksa.  Tas, ka dažām sākas mēnešreizes 11 gados, nenozīmē, ka organisms ir pilnīgi nobriedis pieaugušo lietām. Tas tikai attīstās, lai būtu gatavs iznēsāt bērniņu, kad nonāk brieduma stadijā. Zaļus ābolus tak ēst negribās. Gaidam, kad tie izaug un paliek garšīgi.

10 1 atbildēt

Sekss tak baigi labā štelle! emotion 

8 0 atbildēt
Ja tās kuras 12 gados saka ka dzīve ir grūta, ko teiks 22 kad būs jāstrādā, jāveic maksājumi, jauztur sevi, iespejams vel kādu, jātiek galā ar neparedzētiem tēriņiem un situācijām utt.
7 0 atbildēt

Jaunās meitenes vēlās pieaugt, vecās vēlas atgūt jaunību. Ko nu? Nekad nav labi, kā parasti.

7 1 atbildēt

es zinu vairākus spaisus - genie, aura, ak47, stone, kaljan, agrāk baigi populārie bija

5 0 atbildēt

Kāda hu* ražņica, lai dzīvo kā grib, esmu 90 bērns, bet 90 sen aiz muguras, tagad ir jaunas tendences. Kā grib ,tā dzīvo, ne tavi bērni , ja grib lai degradējas..

6 2 atbildēt

Dabu neapturēsi, labāk pieredzējusī auklīte pastāsti, ko mazajām meitenēm darīt ja vāveres trakums neliek mieru ? Varbūt jalieto kādas tabletītes ? Vai jau agrā vecumā uzdāvināt dildo, lai netrakotu un nedarītu muļķības ?  Modes tendences dara savu, paskaties vasara jau tuvojas, un jau mazās meitenes staugā īsās kleitiņās un šortiņos un pat staigājot  kopā ar vecākiem. Senākā vēsturē tādā vecumā jau svētoja vīram un visas jau bija gatavas dzemdēt. Cilvēki ari dažādi, daži sexuāli aktīvāki nekā citi. Ir aktīvi jaunieši kuriem ir intereses un hobiji un iespējams viņiem tā sexualitāte ir normāla, bet ir arī jaunieši, kam tas izpaužas neprātā.

4 0 atbildēt

part to kosmētiku un plastmasas līmēšanu pie ķermeņa, man tā liekas, ka kosmētika rada sava veida atkarību, kad tava āda tiek sapista lietojot kosmētiku un pēctam tu bez tās nevari sabiedrībā rādīties jo tev metās visādas pumpas, plankumi u.t.t un tas viss dēļ tās ķīmijas ko tu zied uz sejas jau no bērna kājas kad tev pat pumpas vēl nebija

3 0 atbildēt
Laikam šoreiz Tev piekritīšu. emotion
2 0 atbildēt

Idejas šajā rakstā nav sliktas. Mazās mūsdienās tiešām, vismaz vārdos un izskatā, bez maz tikko noņemot lūpas no mātes pupa meklē "gurķi ko iespraust". Bet teksts mazliet neveikls un vietām grūti lasās..

3 1 atbildēt

"Ja puiši to vēlās darīt lai dara ar viens otru" - un pēc tam sūdzas ka visi normālie puiši ir geji   emotion  

"Tas nav seksīgi uz 13 gadīgas meitenes auguma pieguļošas drēbes, izaugsi un būs ko parādīt, kad izaugsi varēsi saprast kur un kā jāvelk šāda tipa apģērbi..."  - mūsdienās ir tā ka sievietes valkā pieguļošākus apģērbus nekā vīrieši, attiecīgi arī veikalos vairums apģērbu būs pieguļoši, varbūt ne gluži 13 gadīgām, bet uz 15 jau stabili -  pirms gadiem 10 vidusskolā neviena platām biksēm nestaigāja. Bet pieņemu ka te ir domāti cita veida apģērbi, ne ikdienas vakāšanai.

2 0 atbildēt
Es laikam nekad neesmu gribējusi pieaugt. Vēljoprojām jūtos kā bērns. Varbūt tā 22 gados ir jājūtās?
2 0 atbildēt

Man tagad palika nesen 15 gadi ,bet savos 15 gados nevienu make up neesmu lietojusi. Es par to naudu labāk eju tīrīt seju (ko es arī daru) no pinnēm un lai mana seja neizskatītos 20 gados uz gadiem 40.

Un + tu vēl aizmirsi par matu krāsošanu ,ko daudzas dara un tad 30 gados bez matiem staigā. Es saprotu izbalināt kādu šķipsnu,kā es to izdarīju  vai arī nokrāsot ,bet nejau varavīksni taisīt matos. No malas tas izskatās pilnībā drausmīgi.

2 0 atbildēt

Nekas 'tāds' tajos spokos nenotiek emotion

Vienkārši, ļoti daudzi šeit ir tajā vecuma grupā, kas 'grib kļūt lieli', un tam ir zināma pēcgarša emotion

1 0 atbildēt
Vai gadījumā mēs paši pieaugušie šo neesam panākuši? No viena grāvja otrā - meitenēm jābūt sievietēm ar visādiem viltus atribūtiem, bet sievietēm vēlāk jānogriež vaginālas lūpas un jāizskuj viss kā mazai meitiņai. Paši mēs savu kapu rokam, gribot mūžam jauni
1 0 atbildēt
Super raksts. Ja tadas butu vairums meitenu kvalitates vinas butu visas laimigi precetas un pat stradat nevajadzetu
0 0 atbildēt