local-stats-pixel fb-conv-api

Paardomas par stopeeshanu!8

Šodien izgāju uz šosejas stopēt. Nostāvēju gandrīz nepilnu stundu bet neviens tā i nepaņēma...

Bet par visu sīkāk: Izgāju "stopēt" uz šosejas ap pusdienlaiku. Kad biju nostāvējis "stopodams" kādu pusstundu, "stopot" blakām atnāca arī viens cits puisis. Netālu stāvot viens no otra kopīgi nostāvējām apm. pusstundu. ne mani, ne viņu neviens nepaņēma, tiesa gan, nezinu, kas bija tālāk ar šo puisi, jo brauca autobuss un iesēdos tajā iekšā, bet tas puisis palika "stopēt" tālāk...

Pēdējā laikā esmu sapratis, ka "stopēt" nav jēgas. Neviens tāpat neņem! Kad pašam sanāk ar vecākiem braukt kur, tad vienmēr kādu paņemam... un tas cilvēks vienmēr pasaka lielu "paldies" un kad pajautājam: - cik ilgi ir stāvējis/usi, tad vienmēr atbilde ir ka ilgi... ! Pats vienmēr izmantoju sab. transportu- tikai galīgas nepieciešamības gadijumā, t.i. kad fiksi kur jātiek (bet tajā laikā autobusa nav un nav arī ne viena cita kas aizved, piem. kā šodien)

Vecāki man ir stāstijuši, ka kādreiz Padomju laikos bijuši tadi taloni, ar kuru palidzibu varējis stopot! kaut kādā tur institucijā "stopotājs" varejis nopirkt ļoti lēti talonu. To talonu atdod mašīnas šoferim, kas tevi ir paņēmis... un kad vadītājs ir savācis labi daudz talonu, tad tas var dabut kaut kādu tur mantu par tiem taloniem...

48 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Varbūt problēma ir tajā, ka tie cilvēki neuzticas stopētājiem, jo ne jau visi ir tik balti un nevainīgi, un tikai grib tikt uz turieni, kur viņam vajag. 

Paņems velns zin kādu stopētāju, kurš īstenībā gribēs uzbrukt. 

12 0 atbildēt
Tev neveicas emotion Varbūt tu nemāki stopēt, ka tik ilgi? emotion
7 0 atbildēt

Divi puiši ir štruntīgs variants stopēšanai, labāk pa vienam.. Vēl ir svarīga vieta, kur stāv. Pāris kilometrus pirms lielas pilsētas šaubīgi vai ņems, pret kalnu arī var neturēt, nu un jaskatās, vai tajā vietā vispār drīkst apstāties. Nu un kā tas stopētājs izskatās- ja es braucu divatā ar vīru, tad vēl tā, bet, ja es esmu viena mašīnā, tad ļoti to skatos! Zinu vienu gadījumu, kad kaut kāds idiots noslepkavoja sievieti, kura viņu paņēma, un vakarā visdrīzāk neņemšu nevienu un ne par ko!

http://apollo.tvnet.lv/zinas/stopotajs-nezeligi-noslepkavo-autovaditaju/678649

2 0 atbildēt

man ir bail gan stopēt, gan ņemt stopētājus emotion pārāk daudz stāstus salasījusies un filmas saskatījusies emotion

1 0 atbildēt

Pēdējo reizi stopējām trijatā, ar milzīgām mugursomām/teltīm. Brīnumainā kārtā 9 stundu laikā no Jūrkalnes uz Rīgu tikām emotion

0 0 atbildēt
Vienreiz stopējot bija atgadījums, ka vecs vecis teica "Ja tu man atdosies, tad es tevi aizvedīšu." Fu, bļe, izreiz vemt sagribējās.
0 0 atbildēt

Kopš 9 gadus atpakaļ pirmo reizi stopēju, problēmu īsti nav bijis. Pēdējo gadu laikā ilgāk par stundu nekur nav sanācis stāvēt. Vienkārši ir jāprot izvēlēties stopēšanas vieta un jāpārzin process kā tāds emotion)

0 0 atbildēt