local-stats-pixel fb-conv-api

PILNĪGS SVIESTS!! - nedrīkst lietot miseni!9

174 1

Ejot pa pilsētas ielām, ēdot kādu snikerīti vai lobot banānu, bieži vien ir problēmas atrast vietu, kurā atstājot gruzi, pašvaldības policija par to nevar uzlikt sodu – atkritumu tvertni. Ir novērots, ka sevišķi gara paslēpju spēlēšana izvēršas Rīgas centrālajā stacijā, kurā ir praktiski neiespējami atrast, kur izmest sūdiņus. Atliek mačkāt kabatās vai arī iet un meklēt konteinerus uz ielas.

Reiz kādā tumšā novakarē devos vakara pastaigā, lēnām malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu. Kad pudelē iemitinājās tukšītis, sāku lūkoties, kur tam rast mājvietu. Ahā, lielais konteiners, gan jau mājas pārvaldnieks un dzīvokļu īpašnieki man piedos, ja iemetīšu tajā vienu mazu pudelīti. Tomēr tas ir labāk, nekā mest tur pat zemē uz ietves vai arī aprakt pagalmā. Var padomāt, ka roku kādu beigtu grauzēju, bet sliktākais – pudele taču nesadalīsies tūkstošiem gadu!!

174 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

ispējams ka agrāk tur meta mēslus (uz zemes), un lai to apturētu, nolika miseni - bet zīmīti nenoņēma..

7 0 atbildēt

Nju vispār nav teikts, ka tos atkritumus nevar mest konteinerā, un uzraksts ir uz sētas aiz konteinera nevis uz konteinera. Tātad atkritumus nevar mest pāri sētai  emotion 

7 0 atbildēt

Tāpat iemeti vai aizgāji prom? emotion

6 0 atbildēt

Tas ir domāts - ATKRITUMUS NEMEST PĀRI ŽOGAM!  emotion 

6 0 atbildēt

Lasīju un no sākuma domāju, ka joks, man žēl, ka tu esi tik aprobežota, ka pirmkārt liec rakstu par ko tādu, kam pat pamatojuma nav, ieraudzīji zīmi tagad pasaules gals, Otrkārt, uz zīmes ir rakstts "atkritumus nemest"  tādas zīmes ir daudz kur, kur cilvēki nelikumīgi savus atkritumus atstāj, es vēl saprastu tavu smieklīgo sašutumu, ja uz zīmes būtu rakstīts "konteinerā atkritumus nemest".

Cik ļoti neaptēstam jābūt lai tik ļoti sevi apkaunotu taisot šādu rakstu! emotion 

3 0 atbildēt
Kad ieskatījos bildē uzmanīgāk sapratu, ka zīme “atkritumus nemest” ir aiz sētas. Tādejādi tas ir jāsaprot tā ka - Tu vari mest atkritumus konteinerā, taču Tev nevajadzētu piesārņot citu īpašumu un darīt to izbāžot roku aiz žoga.
2 0 atbildēt

Tātad tā IR misene tūristiem? Ko nozīmē visi? Tur nav rakstīts "izņemot ar atļaujām".

0 0 atbildēt

citas lietas tur drīkst mest... if you know what i mean

0 7 atbildēt