local-stats-pixel fb-conv-api

Ņujorkas Ģenerālā Asambleja97

4 2

Tā kā mēs esam sapulcējušies, lai solidāri paustu masveida netaisnīguma izjūtas, mēs nedrīkstam aizmirst, kas mūs ir savedis kopā. Mēs rakstām, lai visi cilvēki, kuri jūtas pasaules korporatīvo spēku apkrāpti, saprastu – mēs esam jūsu sabiedrotie.

Kā vienota kopiena mēs apstiprinām realitāti: ka cilvēku rases pastāvēšanai nākotnē ir nepieciešama tās locekļu sadarbība; ka mūsu sistēmai ir jāaizsargā mūsu tiesības un gadījumā, ja sistēma nedarbojas, tad indivīdiem savas un savu tuvāko tiesības ir jāaizsargā pašiem; ka demokrātiska valdība iegūst savu taisnīgo varu no savas tautas, kamēr korporācijas neprasa neviena piekrišanu, lai izsūktu bagātības no cilvēkiem un Zemes; un ka patiesu demokrātiju nav iespējams sasniegt, ja procesu vada ekonomiskie spēki. Mēs nākam pie jums laikā, kad korporācijas, kurām peļņa ir svarīgāka par cilvēkiem, savas intereses ir pāri taisnīgumam, un apspiešana pāri līdztiesībai, kontrolē valdības. Mēs esam miermīlīgi sapulcējušies šeit (kas ir mūsu tiesības), lai darītu zināmus šos faktus.

Viņi ir atsavinājuši mums mūsu mājas pretlikumīgos procesos, lai gan nebija sākotnējās hipotēkas īpašnieki.
Viņi ir tikuši glābti ar nodokļu maksātāju naudu, nekādi nevar tapt sodīti un turpina maksāt saviem kungiem nesamērīgus bonusus.
Viņi ir nostiprinājuši nevienlīdzību un diskrimināciju darba vietās uz vecuma, ādas krāsas, dzimuma, dzimuma identitātes un seksuālās orientācijas pamata.
Viņi ir saindējuši pārtikas piegādi nolaidības dēļ un grauj lauksaimniecības sistēmu ar monopolizāciju.
Viņi ir guvuši peļņu no neskaitāmu dzīvnieku spīdzināšanas, ieslodzīšanas un nežēlīgas apiešanās ar tiem, un viņi aktīvi slēpj šīs darbības.
Viņi ir nepārtraukti centušies atņemt darbiniekiem tiesības veikt pārrunas par labāku atalgojumu un drošākiem darba apstākļiem.
Viņi ir turējuši studentus kā ķīlniekus ar desmitiem tūkstošu dolāru lieliem parādiem par izglītību, lai gan izglītība pati par sevi ir cilvēka tiesības.
Viņi ir konsekventi izmantojuši darbaspēku ārpakalpojumu uzņēmumos un ir izmantojuši šo situāciju, lai samazinātu izmaksas par nodarbināto cilvēku veselības aprūpi un algām.
Viņi ir izdarījuši spiedienu uz tiesām, lai iegūtu tādas pašas tiesības kā cilvēki, tajā pašā neuzņemoties atbildību un nepieļaujot vainas iespējamību.
Viņi ir tērējuši miljoniem dolāru, algojot juristus, kuri meklē veidus, kā izvairīties no līgumsaistībām attiecībā uz veselības apdrošināšanu.
Viņi ir tirgojušies ar mūsu privātumu kā ar preci.
Viņi ir izmantojuši armijas un policijas spēkus, lai nepieļautu preses brīvību.
Viņi ir apzināti atteikušies atsaukt bojātas preces, kuras apdraud cilvēku dzīvību, dzenoties pēc peļņas.
Viņi nosaka ekonomikas politiku, neskatoties uz viņu rīcībpolitikas izraisītajām katastrofālajām neveiksmēm un to, ka viņi turpina izraisīt šīs neveiksmes.
Viņi ir ziedojuši lielas naudas summas politiķiem, kuri ir atbildīgi par to, lai regulētu viņu darbību.
Viņi turpina bloķēt alternatīvās enerģijas formas, lai mēs arī turpmāk būtu atkarīgi no naftas.
Viņi turpina bloķēt ģenēriskos medikamentus, kuri varētu glābt cilvēku dzīvības vai atvieglot ciešanas, lai aizsargātu savas investīcijas, no kurām jau ir gūta ievērojama peļņa.
Viņi ir ar nolūku slēpuši naftas noplūdes, negadījumus, kļūdainu grāmatvedību un nederīgas produktu sastāvdaļas, dzenoties pēc peļņas.
Viņi apzināti tur cilvēkus maldos un bailēs, izmantojot kontroli pār medijiem.
Viņi ir pieņēmuši privātas vienošanās, kuras paredz cietumnieku slepkavošanu arī tādos gadījumos, kad ir nopietnas šaubas par viņu vainu.
Viņi ir nostiprinājuši koloniālismu gan pašu zemē, gan ārvalstīs.
Viņi ir piedalījušies nevainīgu civiliedzīvotāju spīdzināšanā un slepkavošanā attālās valstīs.
Viņi turpina radīt masu iznīcināšanas ieročus, lai iegūtu valsts pasūtījumus. *

Pasaules tautām mēs vēlamies pavēstīt sekojošo.

Mēs, Ņujorkas pilsētas Ģenerālā Asambleja, kas okupē Volstrītu Brīvības laukumā, aicinām jūs pastāvēt uz jums piederošo varu.
Izmantojiet savas tiesības uz miermīlīgu pulcēšanos; okupējiet publisko telpu; radiet procesu, lai tiktu galā ar problēmām, ar kurām saskaraties, un veidojiet risinājumus, kuri ir pieejami visiem.

Mēs sniegsim atbalstu, dokumentāciju un visus mums pieejamos līdzekļus, lai palīdzētu kopienām, kuras rīkojas un veido grupas tiešās demokrātijas garā.

Pievienojieties mums un panāciet, lai jūsu balsis tiek uzklausītas!

*Šis nelietību saraksts nav visaptverošs



4 2 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Es labāk atradīšu pirmavotu un parakstīšos tur, nekā likšu plusu tavam rakstam.

1 0 atbildēt

Nesapratu. Tev atņēma mājasvietu? Ieroberžo pēc ādas krāsas, dzimuma? Tev nav iespējas tiktiees ar darba devējiem? Tev ir tūkstošiem lieli studiju kredīti? ..

0 0 atbildēt