local-stats-pixel fb-conv-api

Nost ar ātrajiem kredītiem un to slimajām reklāmām64

741 5

Domāju ,ka neatradīšu nevienu cilvēku, kurš ikdienā nebūtu pamanījis ātro kredītu reklāmas. Bet vēl mazāk tādu,kurš teiks, ka viņam patīk tās reklāmas.

Var jau saprast, ka tie kantori ir labāko klientu augšgalā radio un tv reklāmdaļai. Un tomēr tādējādi jums - Radio un TV pastāv reāls risks palikt bez klausītājiem, jo tās reklāmas ne tikai maitā cilvēkiem nervus, bet arī jūsu reitingus.

Ātrie kredīti reāli ir sliktāki par cigaretēm un alkoholu kopā, jo bojā ne tikai veselību, bet arī veselas dzīves! Un viņiem vēl pietiek nekaunības saukt sevi par labākajiem Latvijā un varbūt pat Pasaulē.

Ne mazāk tas attiecas arī uz internetveikaliem, kas piedāvā uz nomaksu iegādāties preces, kas maksā ap 10 eur, jums tiešām nav kauna ņirgāties par Latvijas cilvēkiem? Kā jums pašiem izskatās ikmēneša maksājums 0,95 eur mēnesī? Drīz jau banānus varbūt uz kredīta piedāvāsiet. Tiešām skumji no malas izskatās.

Pa lielam jau viss ir tikai viena iemesla pēc - smieklīgās algas, kas piespiež cilvēkus krāmēties ar tiem parazītu kantoriem. Nezinu nevienu Eiropas valsti, kur radio dzirdamas ātro kredītu reklāmas, kas degradē visu valsts kopskatu.

Ļoti ceru, ka šīs rindiņas izlasīs kāds ietekmīgs mediju pārstāvis un izveidos kārtīgu un piesātinātu rakstu. Un publicēs tvnet vai ideālā gadījumā televīzijā.

Latvija, lūdzu atmosties!

741 5 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Sad tad gudrak ir pakluset:^)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ja aizliegs ātros kredītus, cilvēki atradīs citus veidus kā apslaukt tos, kuri ir prātiņā nepadevušies. Paskatamies, kādi cilvēki globāli iekrīt uz ātrajiem kredītiem un nespēju tos atmaksāt? Visbiežāk- intelektuāli neapgrūtināti, mazizglītoti personāži. Tāda kā sava veida dabīgā-sociālā atlase.

0 0 atbildēt

Savas dzīves sabojā cilvēki paši, nevis uzņēmumi. Nav jābūt baigajam matemātiķim, lai izrēķinātu ka, ja tev nav naudas, lai nopirktu kaut kādu lietu, tev nav arī naudas, lai samaksātu to pašu summu ar papildus procentiem.

Ja tās reklāmas tiešām bojātu televīzijas un radio reitingus, tad viņi nerādītu tās reklāmas.

Citās valstīs jau skolā māca darboties ar naudu un to kā veiksmīgi un labi dzīvot kapitālismā. Latviešiem nav šīs izpratnes par naudu, bet cilvēkus kaut kādā veidā vajadzētu izglītot, jo vidējajam latvietim, acīm redzami, ar to ir lielas problēmas.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai ātros kredītus vajag aizliegt?

Cits variants: Aizliegt visus kredītus!

0 0 atbildēt
Cilvēkiem pašiem jādomā ar savu galvu! Ātrie kredīti nav vainīgi! Aizklapējot vinjus ciet vairāk naudas Tev un man nebūs! Labāk, ka dzīvē ir vairāk opciju kā mazāk! Un neviens jau nespiež njemt šos kredītus!
1 2 atbildēt

emotion Ak vai ... ja līdz šim tie skatītāji un klausītāji nekur nav pazuduši , tad arī turpmāk nekur nepazudīs - viņu ne Always neaizbaidīja , ne Dosia un ari kredīti nekur neaizbaidīs .

 Bet respekts par uzņēmību - veselas sešas rindkopas .. sīciņas , bet toties - SEŠAS  .  Cik dienas sacerēji ? emotion

0 3 atbildēt

Nesaprotu par ko tu raudi. Arī citās valstīs ir šādas reklāmas, pārslēdz tak kādreiz kanālu un palūkojies apkārt! Ātram kredītam nav ne vainas - vajag fiksi naudu un zini, ka nākammēnes varēsi atmaksāt - lūdzu! Bankas, ko te visi slavē, nemaz tev nedod 50 eiro uz mēnesi, bet kā minimums uz 3, turklāt procents beigās pat lielāks. Nevajag ņemt kredītu, ja skaidri zini, ka nevarēsi samaksāt un arī līgumu vēlams izlasīt!

1 4 atbildēt
« 1  2  3 »