local-stats-pixel fb-conv-api

Nost ar ātrajiem kredītiem un to slimajām reklāmām64

741 5

Domāju ,ka neatradīšu nevienu cilvēku, kurš ikdienā nebūtu pamanījis ātro kredītu reklāmas. Bet vēl mazāk tādu,kurš teiks, ka viņam patīk tās reklāmas.

Var jau saprast, ka tie kantori ir labāko klientu augšgalā radio un tv reklāmdaļai. Un tomēr tādējādi jums - Radio un TV pastāv reāls risks palikt bez klausītājiem, jo tās reklāmas ne tikai maitā cilvēkiem nervus, bet arī jūsu reitingus.

Ātrie kredīti reāli ir sliktāki par cigaretēm un alkoholu kopā, jo bojā ne tikai veselību, bet arī veselas dzīves! Un viņiem vēl pietiek nekaunības saukt sevi par labākajiem Latvijā un varbūt pat Pasaulē.

Ne mazāk tas attiecas arī uz internetveikaliem, kas piedāvā uz nomaksu iegādāties preces, kas maksā ap 10 eur, jums tiešām nav kauna ņirgāties par Latvijas cilvēkiem? Kā jums pašiem izskatās ikmēneša maksājums 0,95 eur mēnesī? Drīz jau banānus varbūt uz kredīta piedāvāsiet. Tiešām skumji no malas izskatās.

Pa lielam jau viss ir tikai viena iemesla pēc - smieklīgās algas, kas piespiež cilvēkus krāmēties ar tiem parazītu kantoriem. Nezinu nevienu Eiropas valsti, kur radio dzirdamas ātro kredītu reklāmas, kas degradē visu valsts kopskatu.

Ļoti ceru, ka šīs rindiņas izlasīs kāds ietekmīgs mediju pārstāvis un izveidos kārtīgu un piesātinātu rakstu. Un publicēs tvnet vai ideālā gadījumā televīzijā.

Latvija, lūdzu atmosties!

741 5 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Man arī ātro kredītu reklāmas šķiet kriminālas. Tās būtu jāaizliedz.

44 0 atbildēt

manam sunim bija nepieciešama operācija, savādāk tas driz vien mokoties aizietu uz citiem medību laukiem.

pašam ziemā darba nav, tādēļ paņēmu kredītu. tā kā darba nav naudu atdot arī nevaru. pagarināt lai nekrājas mistiski % arī nevaru atļauties ( 50 eiro). 

un aizņemtajiem 500 eiro sāk krāties klāt kavējuma nauda gandrīz 5 eiro dienā!

kā jums liekas cik man pavasarī ( kad man būs darbs) vajadzēs atdot? tuvu 1000e.

bet reklāmas cik jauki ir paņemt kredītu ir uz katra stūra.

viduslaikos to sauca par AUGĻOŠANU un par to galvas ripoja!

un tiem kas saka ka pats vainigs, varbūt. bet kādēļ dot kredītu cilvēkam kuram nav darba!?

tik pat labi varat reklamēt pa tv smagās narkotikas, ieročus un citas maucības un tie kas lietos būs paši vainīgi jo neviens jau ar varu nespieda!

vismaz sucīts dzīvs un priecīgs auļo tālāk nesaprazdams ko es tik skumigs!

daudzi teiks ka rakstu no datora un man vel pietam ir internets bet nē jo pareizei aizeju pie paziņas kuram tas vis ir!

beigšu cepties!

piedodiet par gramatiku!

39 2 atbildēt

Vot svolači, iedod naudu un atpakaļ prasa...

18 0 atbildēt

diezvai kkas mainiisies...

16 0 atbildēt
Mainīsies, kad valsts bankrotēs...
14 0 atbildēt
Izvairos no liekiem kredītiem.
14 0 atbildēt

cilvēki taču ir tik naivi tas ir psc. Ja kādam ātrie kredīti ir sabojājuši dzīvi tad tas cilvēks ir pilnīgs muļķis un ja ne ātrie kredīti tad kaut kas cits vēl stulbāks tam cilvēkam būtu sabojājis dzīvi. Cilvēkiem vajadzētu vairāk palasīt likumus un savas tiesības, arī banku tiesības. 

Ja tu sava vārda atrašanos melnajā sarakstā uz dažiem gadiem sauc par dzīves sabojāšanu tad tu esi pelnijis lai tava dzīve tiktu sabojāta. 

ātro kredītu izsniedzēji nevar tev neko citu izdarīt kā tikai ielikt tevi melnajā sarakstā lai tu nevarētu vēl vairāk savu dzīvi sapist ar banku kredītiem. 

cik lielu piķi var paņemt no ātrā kredīta ? 1 - 2 - 3 tūkstošus maksimums ? ja nevari atdot laicīgi tad neiesaku pagarināt, tu to kredītu vari kaut vai gadiem neatdot un viņi būs tik izmisuši no tevis kaut vai kaut ko dabūt tapēc viņi noņems visus procentus un kavējuma naudas, varēsi atdot +- tik pat cik aizņēmies. 

ja baidies no tiesas tad pastāstīšu noslēpumu, latvijas tiesu sistēmai nepietiek kapacitāte lai iztiesātu visus simtus tūkstošus ātro kredītu neatdevēju emotion

14 0 atbildēt
Nav man nekādu kredītu un nav arī vajadzības.Stāsts ir par reklāmu ierobežošanu.
12 0 atbildēt

Ne reizi neesmu ņēmis ātro kredītu, un to arī negrasos darīt emotion

11 0 atbildēt
Par ko stāsts? Gaidam Laimes Lāci, kurš atnāks un visu izdarīs mūsu vietā? Labi, gaidam!
13 3 atbildēt

ps. 

tvnets pats barojās no ātro kredītu reklāmām. 

7 0 atbildēt

Nesaprotu raksta jēgu. Tu tipa paņēmi ātro kredītu un tagad nevari atmaksāt? Un gribi lai kāds Tevi pažēlo?

Princips ir vienkārš,kam ir nauda,tas pasūta mūziku. Samaksā un reklamē pats sevi. 

11 5 atbildēt

Jāpiekrīt jau ir autoram, nejau aiz labas dzīves kāds tos ņem un šie kreditori labi nopelna uz klientu nabadzību. Pie kaimiņiem igauņiem tā problēma esot atrisināta, tur ātrā kredīta procentu likme nedīkst pārsniegt bankas patēriņa kredīta % limi vairāk kā 3 reizes, pēc tā likuma ieviešanas nez kur visi ātrie kreditoru kantori nozuda.emotion Vispār, ja jaizņemās un tuvie cilvēki nevar palīdzēt, tad mans ieteikums, tikai no bankas, lētāk un drošāk, kā arī tevi neviens neuzskat par kaut kādu kreiso, bet vajag oficālus ienākumus. Tikai banka neizdod, ja tevi tajā brīdī ir ātie kredīti, tāda viņu politika...

6 0 atbildēt

manā inbox epastā ir vairāki tūkstoši ātro kredītu reklāmas, es nesaprotu kā viņi tiek pie mana epasta, laikam inbox pārdod epastus lai kompānijas uz tiem varētu sūtīt spamu

6 0 atbildēt

Es pat neiedziļinos, vai tas kredīts ir ātrs vai lēns, un cik katrs procentus man ņem. Es zinu , ka reāli jebkurš kredīts beigās nosūks 2x tik daudz cik esi paņēmis, pat it kā skaļi reklamētais studiju (bezmaksas!) kredīts. Es neņemu nekādus kredītus, labāk esmu dzīvojusi  no maizes un ūdens.  Bet raksts nav par to, bet par to, ka piebāž visas malas ar vienu un to pašu bezjēdzīgo reklāmu. Ir jau daudz reklāmas, kuras mēs nekad neizmantosim, bet tie kredīti tiešām ir kaitinoši. Un tad vēl tie Jāņi un Pēteri , kas man raksta katru dienu uz inboxu un piedāvā ņemt naudu , es pat nezinu pie kādas sugas viņi ir pieskaitāmi. Mani daži tā piebesīja , visu laiku rakstīdami, ka es pārītim aizrakstīju atpakaļ tik rupjas lamas, ka es domāju , viņi pāris dienas atpūtās. Es pastā nevaru ieiet, ka mani tur gaida kāds jefiņš ar savām , kapeikām.

5 0 atbildēt

Reiz dzirdēju frāzi - "kredīts ir iespēja sasniegt savus mērķus". Es teiktu gluži citādāk - "jebkurš kredīts IR PARĀDS", un parāds, kā mēs labi zinām, nav nekas labs!

Man NEKAD neviens kredīts nav bijis un NEBŪS. To es ZINU par 1000%.

4 0 atbildēt

Ātrie kredīti ir kā sērga. Paskatos % likmes, mati ceļas stāvus, vidēji ap 1000 %. Kā tas var būt legāli?! Problēma diemžēl pastāv ne tikai Latvijā - Anglijā TV pilns ar online kazino, bukmeikeru un ātro kredītu reklāmām.

4 0 atbildēt

Ja es būtu vēl viltīgāks lapsa, tad turētu blakām četras bodes-   ātrā kredīta, lombardu, spēļu automātus un policijas iecirkni ( pēdējo tam, ja kāds man nepiekrīt haha ) emotion   Respektīvi tu jau piedzimstot būtu man parādā un man maksātu līdz nāvei. Tad es varētu spokos pirkt cepumus par īstu naudu! emotion 

4 0 atbildēt

Kāds laikam ir ātro kredītu jūgā ja tik dusmīgi raksta. Es kaut kā nepievērš uzmanību. Nu vismaz tā lai kaut kur ietu rakstītu sudzetos. Sāc vākt parakstus Par ātro kredītu reklāmu aizliegšanu. Nevis spokos nerro.

3 0 atbildēt

Ja vēl ne tik sen lasot komentārus zem rakstiem par ātrajiem kredītiem mati cēlās stāvus - visi aizstāvēja "nabaga" parādniekus, tad palasot šos komentārus jutos patīkami pārsteigts - palielinās to komentētāju īpatsvars, kuri norāda uz paša kredīta ņēmēja vainu. Nākas secināt, ka cilvēki tomēr kļuvuši gudrāki. 

Par reklāmām runājot - man pilnīgi vienalga, ko reklamē, vai tas būtu kredīts, vai dosja, vai biksīšu ieliktnīši, ja cilvēkam ir pelēkā viela galvā, tad viņš pats atradīs vajadzīgo info par kādu produktu vai pakalpojumu. Interesanti zināt, cik no tiem, kuri apgalvo, ka tieši ātro kredītu reklāmas vainīgas pie tā, ka cilvēki ņem kredītus, reklāmas iespaidā skrien ķert arī citus reklamētos produktus, kuri viņiem nav piemēroti, es piemēram neskrienu pirkt biksīšu ieliktnīšus.

Ātrie kredīti - lielākasi ļaunums, ļaunāki par alkaholu un cigaretēm, sagrauj cilvēku dzīves utt. Tiešām tā arī ir, tāpat, kā automašīnas vainīgas pie avārijām, naži vainīgi slepkavībās, skolotājas vainīgas pie sabiedrības stulbuma. Smadzeņu trūkums - tas ir ļaunākais cilvēka ienaidnieks. Nu nevaru es nosaukt cilvēku par gudru, ja viņš ņem kredītu 5dienas vakara tusiņam vai krutākam telefonam, kuru mamma atteicās nopirkt. Ja cilvēks pat nav spējīgs izlasīt līgumu un parēķināt, cik tas viņam izmaksās, tad tur nav ko žēlot.

Pie tam, vajaga skatīties pozitīvi - daļa no tiem, kuri savulaik apdedzinājušies ar kaut kāda veida kredītiem, iespējams, nākotnē kļūs gudrāki un iemācīsies valdīt par savām finansēm. Skola - tas nav lēts prieks. 

4 1 atbildēt
« 1  2  3 »