local-stats-pixel fb-conv-api

Noklusētais par datu aizsardzības regulu17

237 0

Kas parastiem cilvēkiem var likties kā nenozīmīgs notikums patiesībā ir revolucionāls ieviesums, kas tiešā veidā ietekmēs katra cilvēka dzīvi. Apgalvot, ka nekas jau nemainīsies, radīsies papildus izdevumi kompānijām,lai ievērotu datu regulu un nekas vairāk ir klaji meli. Viss, ko mēs daram internetā tiek piefiksēts un tas rada milzīgu datu apjomu, ko savāc, sašķiro, pārdod tālāk, apvieno kopā ar citiem datu masīviem un iegūst pilnīgu informāciju par katru cilvēku. Jūs jautāsiet cik maksā mans sejasgrāmatas laiks vai šerotais links? Necik, sejasgrāmata tos netirgo, viņi atstāj to informāciju sev. Taču runāt arī par katra atsevišķa epasta vai lietotāja profila cenu arī nevar. Tā ir sena pagātne. Mūsdienās tiek tirgotas CPM vienības jeb maksa par tūkstoti. Viena CPM cena var būt no 1 līdz 50 dolāriem, tātad par 1 dolāru var nopirkt 1000 potenciāli ieinteresēto personu auditoriju.

237 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Nu ko, paskatīsimies, kas reāli mainīsies.. par rakstu + emotion 

12 0 atbildēt

*Atver epastu, tur 139 ziņas*

We're updating our Privacy Policy. 

k, bye

8 0 atbildēt

Jau sen vajadzēja ieviest šādas lietas. Istenībā vajadzēja vēl stingrākus. Līdz šim bija tā ka daudzas kompānijas noteikumos rakstīja ka dati netiks izpausti trešajām personām. Es ļoti ilgi stridējos ar apdrošinājas kompāniju UK. Vinu noteikumos bija rakstīts ka mani dati netiks ispausti. Speciāli bija svaigs email acc nevienam netika izpausts. Pēc 2 nedēļām jau sāka nākt spams no velns zin kādām komānijām. Viņu atbilde bija ka dati nodoti parneru kompānijām, bet parneru kompānijas dala pa labi un pa kreisi viņus. Būtībā pērkot apdrošināšanu nākas dot savus datus jo savādāk nevar, bet pilnīgi visas kompānijas tirgo viņus saviem parneriem. Vismaz tagad ir reāli sodi 20% apmērā no gada ienākumiem.  Lielās kompānijas varbūt var atļauties, bet mazākām tas būs bankrots. Un tie kas sūdzās par to ka gremdē viņu biznesu, tieši ir tie lielākie datu pārdevēji. Lai tik grimst. 

6 0 atbildēt

Izlasiju rakstu - mekleju kas taa ir par programmu Disconnet

...Izradas nevis Google radija bet NOBANOJA to,

ierakstiju to disconnect prieks firefox un tur loti forsi detalizeti var redzet kam saits grib aizsutit privatu informaciju un to darbibu ari nobloket!   emotion   Paldies par rakstu emotion

3 0 atbildēt

Mani dati ir bezvērtīgi, nekā interesanta un nekā slēpjama man nav  emotion  

3 0 atbildēt

Turpinot tēmu - man nav iebildumu, ja mani totāli izseko un zina visu par mani. Protams, ne jau internetbankas datus, bet tādas lietas, arī sistēmu paroles, jau tagad ir aizsargātas un to uzlaušana ir kriminālnoziegums jau tagad. Vispār nedaudz dīvaini, ja cilvēka dzīvē ir kas slēpjams no sabiedrības, cilvēks nevar būt laimīgs, jo vienmēr jābaidās, ka uzzinās.

2 0 atbildēt

Izlasīju, bet tā arī nesapratu - kas tur slikts, ja kāds savāc manus datus par dzīvesveidu un notirgo tālāk? Lai tak tirgo, nav tak nekas slēpjams. 

2 1 atbildēt
Nja,tikai kam butu vajadzigi dati par mums mazajiem melanjiem cilveciniem,kur nu lai vel kads musu datus pirktu,it ka mes butu kkadi bagatnieki,ka mums butu ko slept,lai drosi iet tirgo,nav jau nekas slepjams.
1 0 atbildēt

Jā, tagad būs interesanti, kamēr ar to zvēru saradīsim.

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai datu aizsardzībai regula ir nepieciešama?

Cits variants: kas tas tāds vispār ir?

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai datu aizsardzības regula ir nepieciešama?

Cits variants: .

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vergi ierunājās.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt