local-stats-pixel fb-conv-api

Nogalina dēlu, jo viņš bija gejs ?!25

260 5

Kāda māte Oregonā, ASV, apsūdzēta sava 4 gadus vecā dēla slepkavībā, jo domāja, ka viņš ir gejs.

260 5 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Viņam bija 4 gadi.

Mazums kā var uzvesties bērns 4 gadu vecumā emotion

15 0 atbildēt

"Abiem ir arī 7 gadus veca meita un abi vecāki iepriekš saņēmuši brīdinājumus par savu bērnu psihisku iespaidošanu"

Varu derēt, ka tulkoji no angļu valodas, un domāji, ka physical ir nozīmē psihisku, bet tas ir fizisku.

Bet par rakstu +

13 0 atbildēt

Ja viņam ir četri gadi, kapēc viņam ir Facebook?

9 0 atbildēt

Pašu nosist kā suni. 4 gadus vecs bērns ir pārāks mazs, lai kāds varētu kaut ko spriest par viņa orientāciju. Ja kaut ko nevaru ciest, tad tie ir homofobi un visi pārējie, kuri tā vietā, lai dzīvotu paši savas dzīves, bāž savus degunus citu cilvēku guļamistabā. 

11 2 atbildēt
Njā... Citus necieš dēļ drēbēm, cik naudas kabatā, kāda uzvedība un ir arī tādi, kuri cilvēkus vērtē un par tiem spriež pēc to orientācijas. Tādi paši cilvēki vien ir, tikai mūsdienu šaurajai domāšanai tas īpaši daudz nedalec. Senajā Romā, Grieķijā homofobu nebija un homoseksuālisms bija pašsaprotama lieta, a, bet vajadzēja visiem neattīstītajiem skriet no mongoļiem un gāzst varenās impērijas lai sāktos jobanie aizspriedumu un inkvizīcijas laiki. No šī perioda cilvēcei arī ir radušies tik daudzi stulbie un kaitinošie stereotipi - homoseksuāls, značit slims un cilvēces kauna traips - šausim nost, melnādainais, vergs un kkāds dalbajobs no neattīstīta kontintenta, nelaidīsim mūsu zemē iekšā... Cilvēku loģika ir tik šausmīga un primitīva, ka pilnīgi bail. Melns, sarkans, dzeltens, kropls, skaists, neglīts, slims, vesels, bagāts, nabags, homoseksuālis, tradicionāli orientēts, krievs, amerikānis, ķīnietis - visi ir cilvēki un visiem ir vienlīdzīgas tiesības būt mīlētiem,.cienītiem un saudzēt vienam otru, bet mūsdienās ir liels retums sastapt kādu, kuram ir vienalga, kas viņam sēž blakus vai dzīvo vienā mājā - galvenais, ka cilvēks. Ehh.. Žēl, ka cilvēkam ir tik primitīva un aizspriedumaina domāšana un pieņemt cilvēku tādu, kāds viņš ir - nevar.
8 0 atbildēt

latvijā tik daudzi necieš gejus, pat bail iedomāties kas būtu ja viņu bērns būtu gejs, gan jau uzreiz kā saprastu tā nestu uz glābējsili

12 6 atbildēt

Neticās, ka tie ir vecāki, bet, acīmredzot, ir arī tādi "cilvēki". 

5 1 atbildēt

Vistupākie Latvijas apakšslāņu pārstāvji ir intelektuāļi salīdzinot ar ko līdzīgu ASV. Un tur ir iespējams visbaisākās nejēdzības.

3 0 atbildēt

Psihisku iespaidošanu? Nopietni? Tu, laikam, ar latviešu valodu esi uz "Jūs". :/

2 0 atbildēt

Akd trakā pasaule... Man puika savos 2 gados grib sprādzes matos un lien manās papēžu kurpēs - ne jau dēļ orientācijas viņš to dara. Tā ir bērna interese par pasauli. 

1 0 atbildēt

Nu zin kā drošs paliek drošs emotion

0 0 atbildēt

Ir visādi cilvēki.

0 0 atbildēt

Neko darīt, ir tādi cilvēki. 

0 0 atbildēt

Perfekts virsraksts, tikai jautājumzīme nevietā.

0 0 atbildēt

Mīnuss, izvērtē faktus pirms liec rakstus

0 0 atbildēt
Pareizi izdarīja.
2 9 atbildēt

norm.

1 9 atbildēt

Stulbais homoseksuālisms!

1 14 atbildēt