local-stats-pixel fb-conv-api

No pirmā skūpsta līdz pansionātam9

172 4

98% cilvēku nāves gultā saka, ka būtu dzīvojuši savādāk. Cilvēkiem vienmēr viss ir saprotams tad, kad vairs neko nesaglābt. Kad kāds sasit mašīnu, saka, sasodīts, ko es dariju. Kad kāds piedzerās un sabojā attiecības ar otru cilvēku, saka "ak Dievs, ko es izdariju". Cilvēki domā uz atpakļu un uz priekšu, visi sēž pagātnē vai nākotnē, domāšana par tagadni ir panākumu atslēga.👽 Kad domā par savām izdarībām, līdz kam tās aizvedīs, saproti, ka 90% no tā ko dari savā dzīvē, tevi aizvedīs nekur. Cilvēks dara lietas pār kurām viņš nezina, vai tās aizvedīs viņu pie laimes kuru tas kāro, tad kāpēc tas ir jādara?🤔 Katram laime ir kaut kur citur, cits vispār nezin kur tā ir un paļāujās liktenim. Ir iespēja ka liktens aizvedīs pie sirmiem matiem un pansionāta, un ir iespējams ka liktens aizvedīs pie harmonijas. Nevajag ticēt liktenim, tas pats nezina kur kuru vest. To zina tikai katrs pats.

Īsss un konkrēts raksts, varu vēl pierakstīt 100x vairāk, bet nu aizdomājieties paši, kāpēc tā notiek un kam tas vajadzīgs. Kam vajadzīgs lai cilvēks staigātu uz rinķi un nedzīvotu. Ieciklētos rutīnā un neredzētu izeju, labākas iespējas par maizes kripatām kas tam dotas, kamēr pašu maizi ēd kāds cits. Tikai cilvēks kurš ir kā mustangs nekad nekļūs nelaimīgs un ieciklējies, tas neļus to ieseglot un kāpt virsū, tas paliks gudrs, un spēcīgs tikai tik ilgi, kamēr to nenometīs ceļos, bet nevar nomest ceļos to, kurš nekad nepadodās. Esiet spēcīgi un neieseglojiet sevi, dzīvojiet kā sirds liek!
Kruti uzrakstiju, pašam smaids.

172 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Rutīna ir visiem. Ja negribas rutīnu,  jābrauc uz Amazoni. 

6 0 atbildēt

Visādi gadās. emotion  emotion 

5 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Nu tu gan sapiņķirēji mani ar šito. emotion
2 0 atbildēt
Reizēm sevi norobežoju, bet tā pa lielam jā, tas ir jāiemācās jo dzīve mūs ar laiku norobežo.
2 0 atbildēt

Par to laimi runājot, saka jau tā, ka labi esot tur , kur mūsu nav. Cik tam var ticēt - katra paša izvēle. Bet uzskatu, ka jā - laime nav iekš kaut kā, kaut kur. Bet uzskatu arī, ka katrs pats ir tiesīgs izvēlēties kā dzīvot un citiem nav nekādu tiesību mācīt dzīvot. Tas protams nenozīmē, ka jāiegrimst totālā sevis degradēšanā, jo es neticu , ka dzīve piespēlē, notikumus un cilvēkus tāpat vien, lai tikai mēs paliktu no tā visa tikai nelaimīgāki. 

1 0 atbildēt

Cilvēks ir tikai kārtējais dzīvnieks, vispār diezgan drausmīgs dzīvnieku paveids , fu man pretīgi skatīties.

0 0 atbildēt

skaisti teikts emotion

0 0 atbildēt

Dziļi. Iesaku lasītājiem arī papildus rakstus par nožēlotajiem vārdiem uz nāves gultas, gan jau lasīts spokos. Pluss.

0 0 atbildēt