local-stats-pixel fb-conv-api

No bērnības labākās draudzenes līdz ielasmeitai11

344 0

Viņa bija brīnumaini skaista, iecietīga un laipna jau kā bērns. Kad es viņu pirmo reizi ieraudzīju, es zināju, ka mēs kļūsim par labiem draugiem. Un patiešām - drīz vien mēs spēlējamies vienā smilšu kastē, skraidījām pa peļķēm lietus laikā un vienmēr uzzīmējām viens otram kartiņu uz svētkiem. Bet mēs nekad nebijām savrupi, arī citus ņemām savā bariņā. Mums bija savs "štābiņš" mežā, kur mēs visi jutāmies droši, un mēs dalījām gan priekus, gan bēdas.
Augu es, un arī mana draudzene pieauga. Burvīgais meitēns gluži nemanot pārvērtās par visskaistāko meiteni zemes virsū. Bet nē, viņa nebūt nebija ne iedomīga, ne egoistiska. Viņa draudzējās ar visiem, un palīdzēja visiem. Viņa eņģelis zemes virsū. Bet tad es nomainīju dzīves vietu, un mūsu kontakts lēnām pazuda. Es nebiju viņu redzējis kādus desmit gadus, kopš 17 gadu vecuma.
Pāris nedēļas atpakaļ es braucu ar savu mašīnu pa Ķekavas apli, un manu aci aizķēra kāda paplukusi sieviete ar saplēstām zeķubiksēm minisvārkos. Es nebūtu viņu atpazinis, ja es neievērotu šīs lielās, burvīgās zili zaļās acis. Es piestāju ceļa malā, un aicināju uz savu mašīnu. Viņa lēnām, it kā baidoties pienāca klāt. Tad arī viņa mani atpazina. Viņa nosarka. Izrādās, ka pēc skolas viņa sagājās ar nepareizajiem cilvēkiem. Viņa esot cīnījusies par saviem uzskatiem un pārliecībām, bet tad padevās. Man palika ļoti žēl. Mana sirds salūza. Es viņu aizvedu pie sevis uz mājām, pagatavoju viņas iemīļotās pankūkas ar biezpiena pildījumu, sagatavoju viņai karstu vannu, un ļāvu viņai pārlaist nakti manā viesistabā. Man bija prieks, ka viņa nebija mainījusies sirdī. Viņa bija tā pati mazā, mīlīgā meitene no bērnības. Bet viņai vajag palīdzību. Viņai vajag, lai par viņu parūpējas, un mīl. Es zinu, ka ir vēl cilvēki, kuriem viņa rūp. Tiem, kuriem nav vienalga - palīdziet viņai - portālam spoki.tvnet.lv atkal tikt uz kājām, lai viņa atkal nestu prieku visu sirdīs. Radiet kvalitatīvus rakstus, pārlasiet. Jūsu varā ir šo vietu padarīt skaistāku!

#IzglābSpokus

344 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Es satinos ar nepatrizajiem cilvēkiem un pēc 10 dienām mani raksti kļuva vēl nekvalitatīvāki .
20 0 atbildēt

Glābju spokus katru dienu, lieku kvalitatīvus komentārus! emotion

19 0 atbildēt

Labs Tu esi emotion

8 0 atbildēt

Mazā mīlīgā ielas meita... emotion Nesi nu naivs..Padevusies viņa esot... Vienkārši sagribēja vieglu dzīvi

3 0 atbildēt
Uhh
2 0 atbildēt

glabiet velvienu ielasmeitu - www.drau6iem.lv pedejos 5 gadus pilnigi pa fazi aizgajusi....

0 0 atbildēt

Pfff... Es te nāku pēc lētas nogrūšanās, viss ir štokos!

0 0 atbildēt

WTF! Būtu to pleksti nomazgājis, pabarojis, kārtīgi norullējis un palaidis atpakaļ ganīties. Kas jau nu gribēs pērties pa sūdiem, tas to darīs - gribi tu to vai nē.

0 0 atbildēt