local-stats-pixel fb-conv-api

Nizhny Novgorod šodien ir viss vieglāk strādāt un atrast darbu3

49 2

Nizhny Novgorod pašlaik ir viss lielākā rūpniecības pilsēta Krievijā un iespējams arī visā pasaulē, ja tu esi bezdarbnieks un ļoti vēlies strādāt iespējams šeit būs tava īstā vieta, kur strādāt, bet jārēķinās ar to, ka tu iespējams varēsi sabojāt sev muguru un atpakaļ uz Latviju tikt nevarēsi, bet atalgojums par tavu darbu šeit ir samērā liels.

Kāds pētijumu saits vārdā Trud.com ir aprēķinājis krievijas teritorijā bezdarba līmeni un tas ir aptuveni 1/3 no visas Krievijas. Tā kā pašlaik Nizhny Novgorod paplašina savas ietekmes sfēras un iespējams šī pilsēta būs tikai rūpniecības pilsēta meklē ļoti virpotājus, montierus, bruģētājus, mūrniekus un tā tālāk, bet lai tu šeit varētu iet strādāt, tev būs nepieciešams uzrādīt attiecīgos sertifikātus un skolas ar direktora parakstiem, ka esi beidzis attiecīgo skolu un profesiju. Protams, tagad, kad viņi meklē šādus darba spēkus arī nemaz neskoposies ar naudu, aizbraucot uz turieni strādāt, tev maksās nedēļā 30 000 rubļu, jeb mēnesī 180 000 rubļu, kas pārēķinot uz Eiro tava alga sanāks aptuveni ap 3000 Eiro mēnesī pēc nodokļu nomaksas, bet strādāt tev nāksies 14 stundas dienā, vai tas ir tā vērts?

Nizhny Novgorod rūpnīcas nemaz nemeklē cilvēkus ar augstākām izglītībām, viņiem der kaut vai parasts cilvēks, kas ir beidzis pamata izglītību, bet apmācības būs daudz skarbākas nekā tiem, kuri ir pabeiguši attiecīgo profesiju, piemēram, katru dienu tev nāksies strādāt 14 stundas + apmācības 3 stundas, bet gulēšanai tev vien atliks tikai 7 stundas.

Protams, lai uzturētu skarbos strādniekus mierā un bez ievainojumiem meklē arī šāda vieda profesijas, medmāsas, precīzāk viņi meklē medmāsiņas, kas nav vecākas ap 30 gadiem, pavārus, bet pieredzējušus un frizieres, kas arī nav vecākas par 30 gadiem. Kaut kā bišku dīvaini par tām medmāsām un frizierēm, ka pat gadu vecums ir pateikts, kā jums šķiet?

Pašlaik šajā pilsētā notiek intesīva kandidēšana uz šādām profesījām, aptuveni pašlaik ir pieteikušies 1000 cilvēku :

*300 sievietes
*700 vīrieši

Tad nu arī ir publicētas dažas valstis no kurienes nāk viss vairāk šie darbinieki, kur pretendē uz šīm vietām : Polija, Vācija, Somija, Ķīna, Japāna, Baltkrievija - tās ir lielākās valstis, no kurienes pretendenti viss vairāk nāk, bet kā pati rūpnīcas pilsēta saka, ja šāda aktivitāte turpināsies, vakances var jau beigties ap 2015.gada augustu, jo pašlaik arī ir darbā pieņemti 250 cilvēki.

ŠĪ NAV REKLĀMA, BET VIENKĀRŠI TĀDS KĀ VĒSTĪJUMS, KĀ ŠĪ PILSĒTA SAUC VISUS BEZDARBNIEKUS PIE SEVIS.

49 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

LV ko līdzīgu vajag ......

0 0 atbildēt

izskatas ka tas frizierites un medmasinjas ar savu profesiju vien netiks nodarbinatas, katrai vel naksies apkalpot ar plashi atvertu muti un paplestaam kaajam  pa kaadam specklasniekam, savadak jau shadas profesijaas vecumam ierobezhojuma nebutu.

0 0 atbildēt

Kremļa trollis,es nelīdīšu uz fašistu paradīzi.

0 0 atbildēt