local-stats-pixel fb-conv-api

Ņirgāšanās noveda līdz nāvei!91

1408 8

Stāsts par kādu meiteni kurai padevās mācības un bija talantīga, bet diemžēl tā nespēja sadzīvot ar ilgstošu vienaudžu ņirgāšanos..... Meitene pirms nāves sarakstīja pat dzejoli ar nosaukumu: ''Es padodos''.... emotion

1408 8 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Domāju, ka tagad tikai palielinās ņirgāšanās par citiem. Vispār simpātiska meitene. Gribējās varbūt, lai būtu stiprāka psiholoģiski, vai varbūt, lai māte būtu ko darījusi, jo sapratu, ka viņa neko dižu nedarīja lietas labā. Žēl.

76 2 atbildēt

Tagad bērni ir kluvuši bezkaunīgi! 

43 0 atbildēt

 

 

Dabiskā atlase. Ja nespēji tikt galā ar šitādu slodzi, tad ātrāk vai vēlāk iznākums būtu bijis tas pats. Protams žēl - neesmu necilvēks, taču šitik ļoti vāju psihi es redzu kā neārstējamu slimību.

51 22 atbildēt

bernam, pirms palaist uz skolu, pirmkart jaiemaca sist tik stipri lai asins pa dirsu sak tecet... tad neviens neapsmies....

25 3 atbildēt

Es nesaprotu, kā var tā izrīkoties un apsmiet.. skaista meitene bija.. , taču ja apsmej, nevajag to tā uztvert, ej ar paceltu galvu, jo tie cilvēki ir nožēlojami, ja var aizskart... un vajag atcerēties to , ka tas viss beigsies, nevajag padarīt galu, tu pabeigsi skolu, varēsi uzsmaidīt un aiziet no visiem gļēvuļiem , kas ir aizskāruši ! :)

14 0 atbildēt
TTiešām vajag padomāt pirms runā. Un vēl tie zemiskie(atļaušos tā sacīt) vienaudži kas viņu ir apsmēja atnāk un izliekas ka viņi jau nu nav tie kas meiteni noveduši līdz šādai izmisīgai rīcībai. ĻOti žēl meitenes mātes. Un iesaku atcerēties VISIEM IR JŪTAS, VIENALGA VAI TIE IR CILVĒKI DZĪVNIEKI VAI KAS CITS.
15 1 atbildēt

Mani skolā ne tikai apsaukāja... lidināja manā virzienā visu, kas pa rokai. Gāju prom no stundām, biju gatava viņus visus nosist, bet nu nejau sevi. Labi apzinājos, ka problēma ir viņu aprobežotībā, nevis manī. Toties tagad... lai rij manus putekļus. emotion

Vienkārši neļāvos. Jā - sāpīgi, briesmīgi, grūti izturami, depresīvi, šķietami bezjēdzīgi - bet tā tiešām bija sava veida dabīgā atlase. Kurš atļaujas pastāvēt par sevi, iztur pūļa ķircināšanu un tiek tālāk, tas arī beigās ir uzvarētājs, bet tie, kas pūlī (jā, "pūlis" te arī ir atslēgas vārds) noniecina tos, kas domā paši ar savām galvām, tie tad arī turpmāk tāda pelēkā masa vien paliek. Nu, vai arī izaug, apdomājas un kļūst par labākiem cilvēkiem.

12 0 atbildēt

Šos jauniešus vajag sodīt! Žēl meitenes! 

11 1 atbildēt

Meitenē pašā nebija nekādu  problēmu, skaista, gudra, mīļa meitene. Problēmas ir tiem citiem, kuri par viņu ņirgājās.  Vēlētos aizceļot atpakaļ laikā, apskaut viņu un pateikt lai turās, un neņem viņus vērā. emotion

8 1 atbildēt

Visi šeit ir baigie līdzjūtīgie cilvēki,katrs saka-kā tā var izrīkoties?Kaut arī puse no jums visiem ir bijuši vai vēljoprojām arī ir tādi,kuriem patīk ņirgāties par citiem. Liekas kas tad tur ir?Es jau neko sliktu nepateicu,tikai nedaudz pasmējos,kat arī tam cilvēkam iekšā ir ļoti sāpīgi,un esu pilnīgi pārliecināts,ka liela daļa no jums,ir tādi paši nekauņas.

6 0 atbildēt

apsmiešana skolas gados nav nekas jauns, bet vai tad nav mātes pienākums rūpēties par bērnu? Šajā stāstā ir arī daļa mātes vaina, ne tikai skolasbiedru.

6 0 atbildēt

protams, ka tagad vainīgi ir skolnieki. murgs kaut kāds. ja kāds tevi apsmej sociālajos tīklos, tad kur problēma nospiest ignore vai arī izdzēsties? vismaz pusi jauniešu tiek apsmieti vai kā savādāk apcelti skolas gados. pašam arī nav bijusi nekāda saulainā bērnība. vai tāpēc esmu sevi graizījis vai mēģinājis padarīt galu? iemācījos tikt ar to galā uzaudzējot biezāku ādu. pie vainas ir nevis apcēlēji, bet pašu stulbums un pārāk lielā atkarība no sociālajiem tīkliem. dzīvē ir daudz skaistas lietas par ko priecāties un nevajag ņemt galvā kaut kādus pamuļķus. un mazāk vajag dzīvot virtuālajā pasaulē. kad jūs paaugsieties pusaudži, kad beidzot būs jums saskarsme ar pieaugušo problēmām, tad beidzot jūs sapratīsiet, ka visas tās apsmiešanas problēmas bija maznozīmīgas.

8 3 atbildēt

Mani arī kādreiz daudz apcēla, bet lai cik visi bļaustītos, ka sist nedrīkst, es vienkārši sāku visiem tiek apcēlējiem vienkārši dot štangā. Visi sāk no tevis baidīties, un ar to viss beidzās.

5 0 atbildēt

Neglīta? Skaistuma iemiesojums! ;)

Žēl, redz ka pāris kretīni var izbeigt tavu dzīvi!

4 0 atbildēt

Meitenei vājš raksturs,ja visi kārtos kurus apceļ skolā puse jauniešu izmirtu.Bet nu tie kas apcēla un vēlāk raudādami pie kapa stāvēja es turpat uz vietas arī totāli nodirstu emotion

9 5 atbildēt

Liela daļa kliedz - dabiskā atlase.... A ko jūs teiktu ja viņa būtu paņēmusi uz skolu pistoli vai bisi - un pašrocīgi atrisinātu problēmas?  Tad atkl visi būtu šokā par to kā tā var - pus klasi apšaut. Pirms lejat sviestu padomājat ko lejat emotion

4 0 atbildēt

Vienkārši sakot viņiem pašiem ir problēmas, ja bez nekāda iemesla apsmej citus cilvēkus.

3 0 atbildēt

Mani vispār pārsteidz dažu viedokļi. Kā vispar var vainot "upuri"? Nevienam nav tiesību šitā citu cilvēku apcēlt. Man pat nebūtu iebildumi, ja ieviestu kriminālatbildību tiem izdzimteņiem, kas noveda to meiteni līdz pašnāvibai. Nevis teikt, ka pašnāvinieks pats vainīgs, jo bija vārgs utt. Tas ka citi var izturēt apcelšanu 24/7 nenozīme, ka visi to var. Katram ir sava psihe, kas varbūt stiprāka vai vājāka. Un diez vai vīņa beidza dzīvi, tāpēc ka viens pateica, ka viņa ir stulba. Bet tas ir mēnešu ilga terrorizēšana, līdz, tas noved pie tā, ka cilvēks vienkārši padodās.

3 0 atbildēt

Par ko un kāpēc vispār ir jāņirgājās? Lai paskatās sākumā savā spoguļattēlā.

3 0 atbildēt

Mums skola bija savadak. Mes bijam grupa cilveku kuri nirgajas viens par otru un neviens par to neapvainojas!

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »