local-stats-pixel fb-conv-api

Netīkamākie latviešu youtuberi105

1024 10

Sveiki, raksts par ,manuprāt, stulbākajiem latviešu youtuberiem. Atgādinu, ka tas ir tikai mans viedoklis un ja nu kas, esmu gatava fanu uzbrukumiem komentāros vai vismaz mīnusiesm! Lai labi lasās.

1024 10 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

Es uzskatu ka FaggotFaceTV ir nr. 1 neieredzētākie. Mīzēļi pat nejēdz atbildēt uz normālu komentāru  kad viņiem ko pajautā, Divi mizeļi nekas vairak.

Varam droši tikties un parunāt, ja domājat ka nepaeizi ko pateicu.

80 6 atbildēt

Mūsu aņka tiek uzskatīta par youtuberi jau ?

70 1 atbildēt

Aņka 24/7 izskatās nopīpējusies emotion

Izskatās vnk pretīgi.

FFTV nu tak nekomentēšu dziļi,viņu video visu izsaka.

Par pēdējo neko nezinu. emotion

58 2 atbildēt

Tātad, ko es domāju? Zinu, ka spokiem interesē citu cilvēka viedokļi. Piemēram, noteikti, ka mans   emotion  

1) Super Aņa: Skaidri saprotams, ka tur nav ko apspriest.

2) FunFaceTV: Divi tupaki, kuri rāda savus "krutos" GEEIIIMPLEIIII video un runā citas muļķības. Lielākus muļķus Latvijā vairs neatradīs neviens.

3) Sindiajlo: Sazin kas tas ir un prieks, ka neesmu ne redzējis, ne dzirdējis. Tomēr pēc bildes, spriežu, ka kārtējā muļķe kā MakeUpArSūdelīnu.

Paldies par Jūsu uzmanību!   emotion  

53 4 atbildēt

kur makeuparevelinu huina 

natalija huina 

brenda vinai tikai 12 un jau ar savu cali bucojas kamera huina

33 3 atbildēt

*SindijaLo nevis SindiajLo ... Bet drīzāk ''SindijaPlove''   emotion (Neizdevies joks , es gribu plovu emotion . )

28 1 atbildēt
Katrā otrajā rakstā laikam būs Aņa ...
26 1 atbildēt

Aņa? Pie velna, kādu līmi tu ošņā? Joprojām gaidu atbildi!!!  emotion 

27 2 atbildēt

Sindija ir viena iedomīga meitene, kura pati ir vēl bērna prātā.. Pati vienreiz, nezinu kāpēc sāku skatīties viņas video.. vienkārši - ko? Neesmu sagaidījusi kādu normālu youtuberi no Latvijas, izņemot tos, kas video taisa angļu valodā.

Un Aņka ir goals.  emotion 

28 4 atbildēt

Sindija ir vismazākā problēma, viņa, vismaz, nav spokos. emotion

23 0 atbildēt

FunFave āksti paši ir vīriešu dzimtas cacas, tāpēc ari smejās par citu izskatu.

19 1 atbildēt

Nedomāju, ka "stāties kameras priekšā un uzstāties plašam skatītāju lokam" ir kas apsveicams..Diez vai tas tiek darīts sevi kaut kādā veidā pārkāpjot vai cauri bailēm no kritikas. Salīdzinājumam - tā tantiņa, kas Rīgas tuneļos ar koka vālīti sit pa bundžu. Vai viņa arī ir apsveicama vai vnk galvā dr...a?

Kaut kā šķiet, ka mūsu jūuutūuberi tikai taisās pakaļ kādam jau citur noskatītam modelim. Tāds latvisks blāvums tajā visā. 

18 1 atbildēt

Nu man visvairāk nepatīk SindijaLo, jo viņa ir vislielākā caca, kuru jebkad esmu redzējis.. "Čau, te Sindija" tas man visvairāk riebjās..  emotion 

16 0 atbildēt

3 Aņas fani ielika mīnusu  emotion 

17 2 atbildēt

Kauns pat nosaukt par youtberiem šitos atsaldeņus. Daunisma atzars.

21 7 atbildēt
Dzirdēju ka Ventspilī tos abus gejus īpaši neieredz
15 2 atbildēt

Tā vietā lai radītu kaut ko oriģinālu, autors atkal (kā te dara daudzi) mēģiņa iziet uz sveša popularitātes rēķina emotion un vēl pie tam tik īsi un pasaka visiem sen zināmas lietas. Jau viss par šiem kadriem ir skaidrs, bet jūs vēl viņiem reklāmu taisat. Komentēt šitos "jūtūberus" ir tas pats kas nolaisties līdz viņu līmenim

12 0 atbildēt
Neesmu labāka? Es rakstu gramatiski pareizi (cenšos, jo cienu tos, kas lasa šeit rakstus), nestāstu kur dzīvoju, nediedelēju naudu no mazām meitenēm un neapvainoju mazus bērnus. Ja domā, ka ceļu reitingu (tik bērnišķīgi uzrakstīji) - tad es tev varu atbildēt vienu - nespried pēc sevis. Vari neatbildēt, jo es netaisos vairs kaut ko skaidrot cilvēkam, kurš neliek teikuma beigās punktu un teikunu nesāk ar lielo burtu.
10 0 atbildēt
A kur tas lisais ar austiņām, kuram reitings nulle, bet turpina mēslot spokus ar saviem sūdiem, kur max plusiņu skaits ap 50 un skatījumi ap 100. 40-it gadnieks, kurš nolēma kļūt par jūtūberi.
10 1 atbildēt

T'superaņa ir vienkārši :kliedz:  noskatijos video un man slikti palika emotion 

Viena video apraksta uzrakstijusi ,ka dirsā vinai kaut kas iebāzts ,tapēc nenotiks meet-upsemotion un neviens uz viņu neatnāca... pat kamera sāk lagot ,kad viņas seja tajā parādās:kliedz:  Foršs raksts ,tik vajadzēja sliktas lietas par to  emotion aņu uzrakstīt. Man panikas lēkme uznāk ,kad dzirdu viņas dziedāšanu. Tā balss ir tik šausmīga ,ka man tirpas pār kauliem skrien emotion 

8 0 atbildēt
« 1  2  3 »