local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēj sadzīvot ar savu izskatu un pumpu dēļ izdara pašnāvību.163

2336 24

Patiess stāsts par kādu talantīgu, gudru meiteni vārdā Melisu, kura savu dzīvi aprāva saņemot apvainojumus par tās izskatu..Šīs bildes vecāki atrada kur meitenei nebija vel izteiktas pinnes,jo meitene nekad nevēlējās,lai viņa tiktu redzēta ar pumpām!!

2336 24 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

man pašai no 13-20 gadu vecumam bija pumpas uz sejas,ta vairāk,ta mazāk..tagad man ir 24,no pumpām nav ne vēsts.

starp citu,grims īpaši nepalīdz aizsegt pumpas!!!

un jā,es arī ļoti kompleksoju dēļ pumpām,bet lai cik savādi,neviens mani dēļ tā neapsmēja!! un man arī nelīdzēja nekādi tīrīšanas līdzekļi,krēmi un dažādie tautas līdzekļi.vienkārši parasta higiēna un ikdienā bez tonnas tonālā krēma-un lūk,pumpu vairs nav emotion

274 4 atbildēt

Ņjam, lasot komentārus, liekas, ka mūsdienās emptāja ir zudusi māksla.

 

Žēl, pēdēja bildē simpātiska.

 

Piebilde idiotiem-pinnes nebija problēma, problēma bija zākāšana.

209 1 atbildēt

Meitene ir izdarījusi pašnāvību, mirusi, aizgājusi viņsaulē, atņēmusi sev dzīvību tāpēc, ka nav spējusi tikt galā ar savām emocijām, sauciet to kā gribat, bet jūs te izdariet bedzjēdzīgus secinājumus un sauciet viņu par duru?! Kas vispār notiek šajā pasaulē? Kā nav kauna vienā no komentāriem pieminēt to, ka viņa ir no ASV un tas pierādot, cik viņiem svarīgs esot izskats....Tak paskatieties uz tiem komentāriem, kas atrodami šeit. Cik komentāros ir izteikts viedoklis par to, ka mums tiešām nevajadzētu vienam pret otru izturēties tik kritiski, jo neviens nav ideāls? Cik komentāros meitene ir nosaukta briesmīgos vārdos pat pēc tam, kad viņas starp mums vairs nav?

Ja meiteni atceras kā gudru, tad tāda viņa arī bija un mums, kuri nekad mūžā viņu nav sastapuši, nav tiesību spriedelēt par faktu patiesību. Brīdī, kad cilvēks nonāk dziļā depresijas stāvoklī, nav svarīgi, cik gudrs viņš bija. Tādā brīdī nepastāv loģiskā domāšana un visgrūtāk ir tad, ja nav neviena, kam uzticēties...Nenovēlu nevienam no šiem komentētājiem nonākt līdzīgā situācijā.

194 3 atbildēt

Nav runa par pumpām, kuras meitene uztvertu daudz mierīgāk, ja apkārtējie uz to nenorādītu katru mīļu bridi. Paši tak lieliski zinat, kā izpaužas klasesbiedru pazemošana, ar kadiem vārdiem un metodēm tas parasti notiek

116 1 atbildēt

Stulbie pusaudži, viņi tak ir debīli, ka tik kādam ko riebīgu pateikt. Un neizturēja meitene morālo vardarbību.

94 1 atbildēt

man zajebal savas pumpas.

60 2 atbildēt

Tas ka gudra, nenozīmē, ka nejūtīga - jebkuram cilvēkam ir kompleksi, bet, ja tie gūst uzvaru cilvēks vairs vienkārši nespēj justies labi.

Pārsvarā katrs pats sevi vērtē visskarbāk un spēj iedzīt izmisumā.

54 0 atbildēt

Žēl, ka no šādiem rakstiem nekas nemainās. Kāds tagad pateiks - cik skumji u.t.t., un rīt aizejot uz skolu turpinās ņirgāties par klases apalīti/pumpaino/kaulaino vai vienkārši atšķirīgo.

50 0 atbildēt

Jo vairāk pašnāvnieku jo mazāk pašnāvnieku.

52 15 atbildēt

Tie kas sev ir mēģinājuši padarīt sev galu vienreiz, to daris arī otreiz, līdz izdosies..

22 0 atbildēt

Ne man lemt par to ko viņa izdarija, bet mans subjektīvais viedoklis ir sekojošs- tikai gļēvais izvēlās izdarīt pašnāvību. Protams te jau nu iejūtīgās sirdis sāks mani noriet, bet es jums likšu pretīm divus labus videoklipus, tie būs kā argumeti pret šādiem cilvēkiem:

http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY

http://www.youtube.com/watch?v=0z29W1IYNus

Lūdzu visiem sevis necienītājiem kuri padodās kad dzīve notriec viņu zemē!!!

23 2 atbildēt

Visi tagad uz 5 min sev apsolīs - Es vairs nekad nevienu neapsmiešu ! ..... pēc 5 min ..... Ha ha  paskaties uz to kroksi !!!! emotion

 

Rūgtā patiesība !

22 2 atbildēt

Vispār vēl viņai ne jau pumpās bija problēma, bet tas, ka viņa iedomājās sevi neglītu esam un ka klasesbiedri apsaukājas. Vajadzēja vienkārši ignorēt. Ir vēl kad piesienas pie stila, tur jau vēl lielāka problēma. Tad jau var izvēlēties ko ģērbt, ko nē, vai paciest citu aizskarošos komentārus vai nē, bet pumpas jau neizvēlas. Tad lai viņas vecāki pasaka "paldies" tiem klasesbiedriem, kuriem nebija nekā labāka ko darīt, kā aizvainot patiešām skaistu meiteni. Pumpas jau būtu pārgājušas. Ja nē, mazinātos.

20 0 atbildēt

Kādu sodu ir pelnījušas pumpas?

48 29 atbildēt

Pašnāvības veic vāji cilvēki. Skarbi, bet fakts. 

23 9 atbildēt

Visiem skauda viņas talantiemotion

13 0 atbildēt

Kas tie amerikāņu tīņi ir galīgi debīli? Kā šitik skaistu meiteni var apvainot. Pēc izskata viņa ir ļoti glīta. Sviests kaut kāds. 

12 1 atbildēt

kārtējais labais piemērs tam, ko var panākt piespiedu skola! sabiedrība spiež, vecāki spiež , iestāde priekš tā cilvēka izrādijās reti pretīga un lūk, rezultās.

dārgie vecāki, padomājiet divreiz, pirms spiest savu bērnu iet uz iestādi, kurā viss ir dir sā!

ps. ja meitenei būtu izvēle, viņa dabīgi vairs neietu uz turieni, varbūt atrastu citu veidu kā izglītoties. katrā gadījumā viņa būtu dzīva.

10 1 atbildēt

Labākā skolniece=ar lielu varbūtību perfekcioniste, no kā arī viss izriet..  

Man 16 gadu vecumā seja izskatījās pēc  dzērveņu ķīseļa bļodas- drusku nepatīkami bija kādu gadu, bet pec tam pārgāja.

9 0 atbildēt

hmm.. ja reiz tēvs vainu noveļ uz psihologa, ka tā nodarbību atcelšanas dēļ meita, iespējams izdarījusi pašnāvību (un lūdzu, LŪDZU tautieši - vienreiz iemācieties "dēļ" lietot AIZ paskaidrojošā vārda - piņņu DĒĻ!!!), tikpat labi varētu jautāt - kāpēc nemēģināja meitu palaist citā skolā, kur varbūt saprotošāki skolēni?... Domāju, katram sava daļa vainas - apsmējējiem, vecākiem, psihologam, skolotājiem... lai gan meitene izvēlējās pārāk drastisku soli, viņa vēl bija bērns, kas savu vērtību vienaudžu vidū līdzstata savam izskatam, popularitātei... šos apstākļus apkārt esošajiem pieaugušajiem vajadzēja mainīt...

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »