local-stats-pixel fb-conv-api

Nekad nepieņemt darbā blondīni vai sievieti zem 30!21

308 1

Kā pieņemt jaunus darbiniekus, pēc kādiem kritēriem vadīties? "American Magazine" rakstā no 1920.g. augusta ir sniegti 6 nenovērtējami padomi. Raksta autors nav pievērsis uzmanību iepriekšējai darba pieredzei, jo runa ir par sievietēm. Atbilstoši autora uzskatam, vecākas, labi apģērbtas, īsas brunetes ar nenokritušiem mutes kaktiņiem ir labākās darbinieces. Pārsteidzoši, ka autoram vēl nevajadzēja konsultāciju pēc astroloģiskās kartes vai skatīšanos kristāla bumbā, lai pamatotu savu izvēli. Pilnīgi noteikti arī tagad ir tādi priekšinieki, kas, pieņemot darbā sievietes, vadās pēc līdzīgiem kritējiem, tomēr par to viņi nekad nevienam neatzīsies.

308 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Ka tad cilveks iegus pieredzi, ja neviens to nenems darba. Gaidit lidz 30 un tad iet meklet darbu?

22 0 atbildēt

Vel kas svarigi, pienjemt darba sievieti ,kura no rita saka nevis ,,labrit,ser,, bet gan ,,ir jau rits ,ser,, ...  emotion  

21 2 atbildēt

Un, kā lai viņas iegūst pieredzi? Ap to vecumu vīrieši arī ir zaļi gurķi.

4 0 atbildēt

Kaut kāda sūdaina žīda recepte!Kas vainas blondīnēm?

3 0 atbildēt

Es nepieņemu darbā sievietes un smēķētājus. 

Jaunas un skaistas sievietes var algot par īslaicīgu darbu.

2 0 atbildēt

Un kas nepareizs ir 5. - man tieši tādi paši novērojumi dzīvē.

1. - tur izklausās ka runa ir par uzņēmuma vadību un tad tam pilnībā var piekrist, īpaši 20.gados, kad sievietēm vēl bija pienākumi mājās.

2. - autors pats arī paskaidr ka runā ne tikai par sievietēm, bet visiem darbiniekiem.

Un arī 6. vismaz daļēji var piekrist, bet atkal no profsijas un piedāvātās algas atkarīgs.

Vārdu sakot kārtējais feministu spiedziens par neko.

Un godīgi sakot ļoti elastīgi uzskati priekš divdesmitajiem

2 1 atbildēt

  Redzi - grūti ir diskutēt ar cilvēku, kurš nekad neatbild uz konkrētiem jautājumiem, bet tikai mēģina nolikt otru. Kas tieši par to arī liecina ka TU nespēj klausīties savādākos viedokļos un citās kategrijās emotion Nu vismaz padomā mazliet par to.

  Kurā vietā es demonstrēju savu pārkumu? Ar to ka saku ka vidusmēra vīrietis ir fiziski stiprāks? Vai tad tā nav? Vai tad to nevar tā arī pateikt, ja tev ir pretējs viedoklis, nevis dzīt te kaut ko neizprotamu? Un ko tad, ja es pateiktu ka vīrieši nevar dzemdēt? Par to arī uzreiz ir jāapvainojas un es uzreiz būtu vīriešu nīdējs?

  Vienīgais jautājums uz kuru man interesē atbilde ir speciāli ieboldots, lai nepalaid garām atkal. Tik nesāc atkal par to ka izrādot rūpes par otru cilvēku tu viņu kaut kādā veidā noniecini - puķes meitenēm ar droši vien nekad neesi dāvinājis, jo tas tak konkrēts uzbrauciens sanāk.

0 1 atbildēt