local-stats-pixel fb-conv-api

Neapgāžami fakti, kāpēc pilsētā smird!!!39

510 53

Spokos ir daudzi raksti par to ka laukos nav labi un lauki smird. bet patiesībā ir pavisam otrādāk, un es to tūlīt jums visiem PIERĀDĪŠU!!!

510 53 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Tik pat liela huiņa, kā raksts, kāpēc lauki smird.

33 1 atbildēt

Puiss tev vēl daudz jāmācās!

3. Laukos arī ir Krievi tikai viņi nav tādā koncentrācijā un tāpēc neuzbāžas, un ir normāli cilvēki! Tos ko tu aprakstīji ir riktīgi Urlas!

5. No attīrīšanām atīrītais ūdens tiek ielaists grāvjos, dīķos, upēs un tad arī jūrā, Nevis ūdens vadā! Ūdeni parasti ņem no dziļurbumiem nevs no dīķa!

29 0 atbildēt

Ienākot spokos es saprotu, ka Latvijai vairs nav nākotnes, ja šāda ir jaunatne....

26 0 atbildēt

Lauku pamuļķi vs Pilsētas pediņi ? emotion

23 2 atbildēt

Mīlu laukus un dabu. Ilgus gadus dzīvoju piepilsētā kur bija diezgan lauciska vide. Bet tikai tāpēc ka kāds nodirš lauku dzīvi, nevajaga nodirst pilsētas dzīvi.  1.  Pilsētās ir cilvēki, kas smagi strādā, vai iet uz sporta zālēm lai uzturētu labu fizisko veselību. 

2. Nav nekāda pamata uzskatīt ka pilsētās vairāk dzimst geji. Kā arī ģērbšanās stils vienmēr ir mainījies un mainīsies. 

3. Tikai tāpēc, ka kādam tautība ir krievs, nenozīmē, ka viņš būs sabiedrības padibenā un dzīvos dzīvi tā, kā esi aprakstījis. Arī laukos ir krievi. 

4. Pārtikas ražošana laukos ir peļņas avots, bet pieprasījumu jums rada pilsētas dzīve. Jūs esat tikpat lieli ieguvēji kā pilsētnieki. 

5. Dabā kā tāda notiek tieši tas pats princips. Mūsu ūdens cirkulē mūsu dabā. Tikai tāpēc ka esi pačurājis sausajā toletē, tas nenozīmē ka ūdens ko tu izčurā pazūd no dabas. Kas ir vēl rēcīgāk, tu laukos dzer ūdeni, kuru kādreiz ļoti iespējams izčurāja kāds dzīvnieks. 

Tehnoloģiju atkarība ir mūsu visu problēma. Arī laukos cilvēki to visu dara... 

18 1 atbildēt
Nav svarīgi, kur tu dzīvo, pilsētā vai laukos, ja tev tur ir labi un tu esi apmierināts. Pilsētai, tāpat kā laukiem ir savi + un -.
12 0 atbildēt

Es nesaprotu, kas beidzamā laikā šeit notiek? Kas būs tālāk, pilsētnieki pieteiks karu lauciniekiem, vai otrādi? Vai arī tas viss tikai dēļ tās muļķes marijazakis idiotiskā raksta?emotion emotion

10 0 atbildēt
Ārprāts,kas notiek kāpēc tagad te janorej Lauciniekus un otrādāk.Cilvēkus kas dzīvo laukos vai pilsētā paši labāk zInās tā priekšrocības un mīnusus.Nevis no pirksta izzīsti stulbu bezsakarīgi fakti liks Te pārdomāt ka dzīvo dranķīgā vietā!
10 0 atbildēt

Nu psc, tipa atbildes raksts tai marijazakis? Ar šo tu neparādi sevi labāku, ka nolaidies līdz tādam līmenim un tādu pat debīlu rakstu uztaisiji.emotion

9 0 atbildēt
Nu jau gadu pusotru dzīvoju Rīgā dēļ mācībām. Esmu no laukiem un nekādīgi nesaprotu kādēļ visi tik ļoti raujas no laukiem uz dzīvi lielpilsētās. Nu pieņemsim, ka jaunieši vai pieaugušie ir spiesti pārcelties dēļ darba vai mācībām, bet aizbrauc arī pensionāri u.c. Pilnībā piekrītu šim rakstam. Izmantoju katru izdevību lai tiktu atpakaļ uz vecajām mājām laukos un kaut nedaudz pastaigātu pa mežu un paelpotu svaigu gaisu kas šeit Rīgā vispār nav. Viena ļoti svarīga lieta ko es ievēroju kopš pārvākšanās - laika vispār nav nekam un slimoju es ļooooooti bieži. Laukos arī ir krievi, bet viņi ir ļoti savādāki kā Rīgā - pieklājīgi, jautri, izpalīdzīgi, un laukos jau visi cilvēki tādi ir. Un par tiem lauku labumiem - ar bezgaršīgo pilsētas ēdienu vispār nevar salīdzināt. Lai nu kā ceru pēc studiju pabeigšanas pārvākties prom no Rīgas uz kurzemi tuvāk dzimtajai vietai, ja tur būs kādas darba iespējas. Visi heiteri vienkārši nekad nav bijuši laukos un neprot salīdzināt, un ir jau pieraduši pie dzīves lielpilsētā, ka pat nepamana to visu.
8 0 atbildēt

Esmu laucinieks, bet šeit pie katras bildes aprakstā ir sarakstīts fufelis, cik autoram ir gadu, ja godīgi? Man tā liekas, ka šo rakstiņu ir uzcepis tieši laucinieks, kuram pat nav pamatizglītība iegūta.

6 0 atbildēt

Piekrītu par 6. Es labprāt dzīvotu laukos bez krutajām tehnoloģijām kā tas bija kādreiz.

6 0 atbildēt

Autors lauķis , kurš nav bijis pilsētā.

5 0 atbildēt

Divas nesalīdzināmas vides, katra ar saviem plusiem un mīnusiem... Nevajag salīdzināt pirkstu ar pi...

5 0 atbildēt
Jauns LielaisKucens tikai ar citām domām par pilsētu?
5 0 atbildēt

Tikai tapēc, ka otrs stulbs, nevajag kļūt tikpat stulbam!

3 0 atbildēt

Atkarīgs no tā kāda pilsēta un kādi lauki.

3 0 atbildēt

Pēdējais ir škumja patiesībaemotionpasaule jau iet uz otru galu

3 0 atbildēt

Tiešām....

 

Tāds lauķis atradies, ka vemt gribās! Ja Tu izvilktu savu galvu no sausās tualetes, tad redzētu, ka 80%  dzīvojošo tavā miestiņā ir sīņi. Iecienītākā dzira = viss, kas 2L pudelēs ar 7+ grādiem. Tie lauķi, kas neizmanto mobilos, vienkārši nevar atļauties tos, tātad arī vienkārši pūst savā pirmskara dēļu būdelē.  Normālās saimniecībās ir i mobilie, planšetes un pat labi portatīvie, ko ņem līdzi strādājot kombainā.

Takā nevajag te pūst pīlītes....kur nu vēl par tiem lauku labumiem. Ieej veikalā = LV prece ir vismaz trīs reizes dārgāka par ievesto. Vienīgi aizbrqucot pie radiem, tad jā, var arī ko dabūt, bet savādāk nevajag te laukus par paradīzi pataisīt.  Un slāvu parazīti ir it visur, tik Rīgā viņu ir pārāk daudz.

3 0 atbildēt

es gar zem emotion

4 1 atbildēt