local-stats-pixel fb-conv-api

Nē - imigrantiem! Piedalies protesta akcijā!24

44 12

Saki savu "Nē" imigrācijai, augstākiem terorisma draudiem un valdības ignorancei pret saviem pilsoņiem! 4.augustā, plkst.18.00 pie MK ēkas Brīvības ielā 36.



44 12 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Man šķiet, ka vairums latviešu nav pret bēgļiem kā tādiem, bet pret to,ka :

1. 99%, ka tā saucamie bēgļi ja arī paliks LV , tad nemēģinās integrēties nedz darba tirgū, nedz arī mēģinās apgūt valsts valodu, bet sēdēs uz mūsu kakla, izkaucot pabalstus, bļaujot, ka viss ir sūd''īgi (piemēru ir daudz GB,IRL,DE un citas valstis) .

2. Pastāv risks, ka sāks veidot savas kopienas, ievelkot radus un draugus, ar visām izrietošajām sekām, kas saistītas ar noziedzību un to pašu terorismu.

3. Reliģiju atšķirība. Tas kas mums liekas normāli, viņiem iespējams būs nepieņemami un varētu sākties sūdzības, ka tiek aizskartas reliģiskās jūtas (piem. kāda nejauša karikatūra) vai netiks piešķirts zemes gabals mošejas būvniecībai u.t.t.

Protams, es tā vispārināti aprakstīju, bet tomēr... it kā nav žēl, bet ir ļoti daudz bet .

5 0 atbildēt

Cilvēkiem nelaimē jāpalīdz, bet līdz noteiktai robežai. neuzskatu, ka bēgļiem par bērnu būtu jāsaņem neskaitāmas reizes vairāk kā Latvijas iedzīvotājiem, un neuzskatu, ka Latvijai būtu jāuzņem vairāk bēgļu kā dažai labai Eiropas lielvalstij, kur iedzīvotāju skaits ir desmit reizes lielāks. Neuzskatu, ka Eiropai būtu jāuzņem bēgļi, efektīvāk būtu, ja viņi tiktu sūtīti atpakaļ no kurienes nākuši. Lai vai kā, cerams, ka viņi latviešu valodu iemācīsies ātrāk kā Latvijas krievi, kas latviski pat pateikt paldies neprot.

0 0 atbildēt

No savas pieredzes cik varu pateikt Īriem šis pasākums ir izdevies. 10% ir iebraucēji. Lielais vairums strādā. Vienīgie kas uzvedas kā cūkas un ir rasisti un visādi citi pasisti tie ir musulmaņi. Pārējie visi neatkarīgi no krāsas un valodas +/- adaptējas un paliek samērā cilvēciski. Filipīnieši un citi aziāti vispār ir superīgākie cilvēki kādus esmu saticis labāki pat par īriem. 

0 0 atbildēt

A *****j nē??? Tāpat vinji būs daudz labāki par dažiem labiem. Tā kā lai jau brauc

0 0 atbildēt
Paši emigrējam uz Angliju, Īriju, bet kad sāk pie mums braukt, tad bļaujam. Nepārprotiet - man arī negribas Latvijā redzēt imigrantus. Bet, diemžēl, mēs neko tur nevaram mainīt. Un protesta akcijas neko nedos, ticiet man! Viss jau ir izlemts. Eirosavienība, ibio, visā savā krāšņumā. Un tas ir tikai sākums, aisberga redzamā daļa, tā teikt.
0 2 atbildēt

Latviesi ir aizmirsusi ka pasi agrak bega uz Ameriku, Australiju un ta varetu turpinat. Kops Latvia dabuja neatkaribu ir mainijusies kultura un cilveku attieksme vienam pret otru. Zel ka uz slikto pusi. Es neesmu sajusma ka bus pilna valsts ar melnajiem, bet salidzinosi ar krieviem vini bus labaki.

0 2 atbildēt

kārtējā acu aizmālēšana, kamēr nemanot tiek gatavots, kas cits. Šis ir tikai triks. Tie nieka 200 bēgļi neko nemaina uz kopējā fona. arī 2000 nekas nebūtu. Galvenais ir, lai troksnis pēc iespējas lielāks. 

0 2 atbildēt

Pretīgi skatīties, kā jūs savai propagandai izmantojat kadrus ar dziedošiem bērniem tautastērpos. Lēti un zemiski emotion

0 4 atbildēt
Pilnigas mulkibas,ja jau ta esi pret imigrantiem kapec tad nepatriec vqi nenosit visus latvijas okupantus(krievus tad) ar ko viņi atšķiras. Ka ari lielaka dalu imigrantu ir cilveki kur notiek karadarbiba vai liela nabadziba.liela dala latviesu ir imigranti vwi nu begot no krievu okupantiem vai tagad meklejot labaku dzivi,vai kads vinus sauc par teroristiem,nē tak,un sos cilvekus ari nevajadzetu ta saukt jo vini nav ne sliktaki,ne labaki par mums.
3 10 atbildēt