local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvessods gejiem un lesbietēm...204

1621 12

Pie mums liek pieņemt un saprast to, ka homoseksuālisti ir tādi paši cilvēki, kā esam mēs, bet ne visur pasaulē tā ir, šeit ir 8 valstis ar visbargākajiem likumiem pret homoseksuālismu!

1621 12 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 204

0/2000

Mīnusus liek kaku stumdītāji emotion

152 30 atbildēt

Malaci, pie mums homisi lepni solo gajienos, butu vismaz sedejusi klusu, bet nee- visiem jazin ka viniem patik urketies pa "grubu caurumu"emotion

192 82 atbildēt

Vot lai uztaisa Praidu tur :D

97 1 atbildēt

Man gan pie kājas, manis pēc var būt gan geji, gan lesietes... 

96 21 atbildēt

tāds nu ir tas pislāms. bet ja nopietni ir pierādīts, ka liela daļa homofobu ir slēptie geji, tāpat kā reliģiozie.

jo normālam čalim ir labi, tas ka ir geji un jo vairāk jo labāk. emotion

50 18 atbildēt

Soļot,lai soļo,tikai tā klusiņām ,lai neviens nedzird un neredz,jo sūdīgākais,ka viņi bērnus velk uz šitām savām fiestām līdz un māca viņiem ,ka būt homoseksuāļiem ir labi...par to toč viņus visus vajadzētu pasūtīt,lai netaisa te savus gājienus un vispār aizliegt bērniem tādos praidos piedalīties!

49 20 atbildēt

un jūs tiešām domājat, ka homoseksualitāte ir kaut kas jauns? emotion

24 1 atbildēt

Bez šī te zem katras valsts apraksta varēji gan pilnīgi iztikt, jo tas attiecas vienādi uz visām valstīm:

Viendzimuma laulības: Aizliegtas!

Iespēja adoptēt bērnu homoseksuālam pārim nav, kā arī nepastāv likumi, kuri liegtu diskriminēt, vai kuri kaut kādā veidā aizsargātu homoseksuālistus.

21 1 atbildēt

Esmu gatavs saņemt pār savu galvu virtuālo samazgu cisternu un jūsu visu lāstus, bet savu viedokli gan pateikšu! Šodien studiju prakses ietvaros nācās piedalīties kādā krimināllietā. Apsūdzētais tika sodīts pēc Krimināllikuma 230. panta 1. daļas par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Tas nožēlojamais alkoholiķis kādu nakti bija ielauzies kaimiņa kūtī, ar jaundzimušu teli apmierinājis savas seksuālās iegribas (izčakarēja viņu), pēc tam, vai arī akta laikā nabaga telīti nežēlīgi sasita un iegrūda aizgaldā. Tā kā viņai bija ķēde ap kaklu, tad viņa, nevarēdama tikt ārā, nožņaudzās. Lūk tas ir pretīgi un amorāli, nevis divu cilvēku mīlestība.

Labi, pat man, gejam, ir pretīgi tie, kas rīko tos praidus un skaļos, provokatīvos pasākumus. Par tiem tiešām ir jādomā, vai viņi ir homoseksuāli, vai vienkārši sirgst ar nenormāli lielu uzmanības deficītu.Bet sabiedrība jau spriež tikai par redzamo sociālās grupas daļu. Aisberga neredzamā daļa ir daudz lielāka. Tāpat kā mūžīgie strīdi par krieviem Latvijā. Ārdamies visi, jo redzam jau tikai sliktos piemērus. Un tagad padomājiet, cik daudz foršus, Latvijai lojālus un cienījamus krievus jūs ziniet? Katram ir vismaz pāris... Un noteikti jūsu draugu lokā ir kāds homoseksuāls cilvēks, bet jums par to nav ne mazākās nojausmas, jo, redz, foršs cilvēks nevar būt homoseksuāls.

Par laulībām. Labi - nesauksim tās par laulībām, bet par reģistrētām partnerattiecībām. Vai tad sabiedrība nebauros? Kā jūs justos, ja nedrīkstētu atrasties blakus cilvēkam, ko mīlat visvairāk par visu brīdī, kad viņš guļ uz nāves gultas? Ja ar viņu notiek kas nelāgs, bet jūs neesiet tiesīgs saņemt viņa apdrošināšanas prēmiju, lai pienācīgi par viņu parūpētos? Ja jūsu kopdzīves laikā sarūpētā manta un iedzīve pēc mīļotā cilvēka nāves tiktu izsolīta? Tas viss reāli notiek dzīvē, jo šādas privilēģijas ir tikai laulātajiem. Man nevajag nekādu ceremoniju baznīcā, milzu kāzas un citas 'normālo' cilvēku izdarības. Man pietiktu ar dokumentu, kurš sniedz tādas pašas dabiskās tiesības kā heteroseksuāliem cilvēkiem.

Un kamēr nemainīsies sabiedrības attieksme, tikmēr nevajadzētu ļaut arī adopciju, jo no tā cietīs gan adoptētāji, gan bērns. Nejau tāpēc, ka pret bērnu izturēsies slikti, ka viņš varētu izaugt tāds pats homoseksuālis kā viņa vecāki, bet gan tāpēc, ka par viņu ņirgāsies 'normālo' vecāku bērni.

Un par geju nekļūst, bet heteroseksuālam dīvanā pirdējam to vienkārši nesaprast. Pietiktu tikai ar vienu dienu 'iemiesoties' homoseksuāla cilvēka būtībā, lai saprastu... Bet nu, sēžot aiz datora, mēs visi esam gudri, vareni un pasaules nabas!

19 1 atbildēt

Es ieliku, bet plusu nevis tapēc ka atbalstu šos likumus Raksts interesants...

17 3 atbildēt

Manis pēc viņi var būt, katrs aiz slēgtām durvīm savā guļamistābā dara kā grib, bet dziļi riebjās propaganda, ka viņi esot tie nabagi un atstumtie - neņemot darbā utt..

Tās viss ir pilnīgs blefs, kautvai tas pats K. Streips, vai tad kāds viņu nosoda? bet visi zin ka vīņš ir gejs, pats to arī neslēpj..  un daudzi sabiedrībā, un mākslas pasaulē pazīstami cilvēki...

Esmu pilnīgi par to ka būtu jaievieš likums kas aizliegtu PROPAGANDU, it īpaši bernudārzos un skolās...

Kad pazudīs tā propaganda, tad arī sabiedrības attieksme stipri mainīsies..

Par laulībām, vai partnerattiecībām - šo jautājumu jau nu gan varēja sakārtot, ietverot adoptācijas aizliegumu,

runājot par partnerattiecībām - tās nav sakārtotas arī "civillaulību" gadijumā, ir daudz pāru kas dzīvo kopā, bet reāli nav precējušies - šo arī kopējā kontekstā vajadzētu atrisināt..

7 0 atbildēt

pareizi, arī LV vajadzētu ieviest mērus šim stulbumam... emotion 

8 1 atbildēt

Pieļauju ,ka cilvēki ir paši naidpilnākie radījumi visumā. Tikai cilvēki spēj ienīst otru bez jebkāda mazākā iemesla. ATTĪSTIETIES!!!!! MAKE LOVE NOT WAR!!!!! 

10 3 atbildēt

Kādi viņi būtu cilvēki paliek cilvēki,cienīsim viens otru....

8 2 atbildēt

Es pats esmu heteroseksuālis, bet uzskatu ka tas ir kaut kāds vajprāts, es nesaprotu kapēc gan cilvēks būtu jāsoda par tādām lietām.. par homoseksuāli piedzimst, cilvēks tur neko nevar padarīt ka tāds ir.. Arī Latvijā ir pilns ar homofobiem emotion tas tikai parāda cik latvieši tomēr ir padumja tauta. btw, tie lielākie homofobi bieži vien paši ir geji

11 6 atbildēt

Nu... viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs! Viņi jau nav debīlāki, vai stulbāki, tikai tādēļ, ka viņi tādi ir. Vienīgais, man nepatīk, ka viņi adoptē bērnus. Skolā bērnam būtu jāpiedzīvo tāda diskriminācija... Bet, lai jau viņi dzīvo. 

5 0 atbildēt

Nu tās valstis ar neko labu nekad nav izcēlušās, kkādi diktatori pie varas sadomājušies nez ko no sevis! Tak lai tie pediņi dzīvo, protams piekrītu tam, lai nplātās apkārt! Pazīstu pats pāris homo un cik sapratu viņi neizvēlējās par tādiem būt! emotion

4 0 atbildēt

Cilvēki , cilvēki akdievs ka man riebjas kuri ienīst gejus.. un? Viņi ir tādi paši cilvēki.. Ciest nevaru..emotion

4 0 atbildēt

kad geji,tad grūbu bakstītāji,sūdu stumdītāji nshit,bet kad meiteni drāž anāli tad skaitās eksotiski. Tizleņu bars emotion ne silts ne auksts no viņiem,lai tak dzīvo.

4 0 atbildēt

Homoseksuālisms nāk no Fraņčiem, kas pirmie izveidoja fucking praidu un kas ir pārņēmis visu eiropu. 

Esmu pret viendzimuma attiecībām. Man to nesaprast, un negribu lai mani bērni to redz, labāk slēpjaties un nerādaties tautā.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »