local-stats-pixel fb-conv-api

Narkotikas un to efekti.76

826 2

Mūsdienās veidu, kā apreibināties netrūkst, sākot ar parastu zālīti un beidzot ar smagajām narkotikām - heroīnu, amfetamīnu un metamfetamīnu. Aprakstīju populārākās narkotikas, to psiholoģiskos un fiziskos efektus, kā arī iedarbību ilgtermiņā.

826 2 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

 vislabākā dzīve ir bez šīm visām herņām. :) labāk par narkotiku naudu nopērc sev kaut ko iepriecinošu. :)

27 0 atbildēt

7. Internets  Sākumā laimes sajūta, vēlāk saproti ka esi pakāsis tik daudz laika...

15 0 atbildēt
Vienreiz ieriju lsd , teikshu godiigi , viegli iztureet nebija ,veselais saprats negribeja ticet apkart notiekoshajam pluss vel sajuuta ka ta buus forever ever , sajutos ka ritigais narkomans , tad kad aizvilkos un megjinaju noskalot seju un spoguli redzeju ka man noshljuuk seja taka sakususi gumija gandriiz zaudeju kontroli , labi ka biju pirms tam uz rokas uzrakstijis ka esmu zem narkotikam un tas beigsies , bad expierience
12 0 atbildēt

6. uz toleti nevaig iet taapeec ka nav jau ko rokaas panemt:D

10 0 atbildēt

Ak mans Visums!!! Varu teikt ka lietoju marihuānu lsd, sēnes, ripiņas, dmt,esmu pāris reizes mēģinājis visādus legālos sūdus kuriem es pat nosaukumu nezinu visu protams izņemot heroīnu kokaīnu(sūdīgu esmu) un vitosu(esmu sedejis uz viņa 1 gadu,pretīga un reizē interesanta pieredze!uzreiz saku vitosu neiesaku pretīga lieta)!!!Varu teikt esmu narkomāns!!!Bet gandrīz visi ir ja lieto kaut vai tikai alkaholu!Katram sava izvēle ka atpūsties(apdolbīties)!!!Alkaholu vispār nelietoju jo tiesi no vinja ir vislielākās problēmas man un pasaulē!!!Visas psihotropās vielas un daži opiāti kurus esmu mēginājis ir man devuši diezgan daudz izpratnes par savu prātu,esamību,apziņu un kontroli!! Ja blakus ir cilvēki kas spēj ievest tevi pareizaja tripa noskaņā var iegūt pozitīvu pieredzi no tā!! Galvenais saprast ko tu gribi ar to visu panākt!! 

7 0 atbildēt

es tev pilnīgi piekrītu par pirmajiem trim vārdiem. ;d

Var skaidri redzēt ka šo ir rakstījis cilvēks, kurš to ir "studējis" , pētījis atkarīgos un slimos, taču nekad dzīvē pats pat īsti nav padomājis, kā tad tur īsti ir.

Tas, kas šeit ir rakstīts par skābi a.k.a LSD, es varu pateikt, ka no skābes nav garantēts ka tu " tripposi" un tev rādīsies halucinācijas, mainīts abziņas stāvoklis un laika percepcijas maiņa. Viss ir atkarīgs devās. Ectasy nav nekās metanmfetamīs, are you crazy girl? Tu padomā cik daudz cilvēku būtu jau sapuvuši ja viņi brīvdienās lietotu metamfetamīnu nelielos daudzumos, cmon. Pārējais ir ir tāds vienpusējs pļek pļēk narkaloga atvēmiens.

6 0 atbildēt

Un huļi pie šīm smagājām narkotikām nav marihuānas? Mūsu valsts uzskata ka tā ir smaga narkotika, vienā sarakstā ar heroīnu var bāzt!

 

emotion emotion emotion

5 0 atbildēt

Keep Calm and smoke weed!

9 5 atbildēt
Dažas vietas pat smiekli sanāca emotion No pieredzes - ekstazijs ( kā kurš ) atkarībā kā ēdīs iedarbojas. Ja ar pilnu vēderu (paedis) tad efekts vēlāk iestāties . snaucot ļoti paātrinās iedarbība . bet parastajā veidā pēc apmēram (mana gadījumā ) pūš h jūti kad svīst rokas . un tālākais ir atkarīgs no paša . kā tu izmanto iegūto efektu bet jeb kurā gadījumā enerģija būs . būsi pacilata garīgā . un dzirde saasinās . ja mājās balite lieto un uz sabi klausies mūziku- vienkārši izjūti mūziku emotion nevis klausies . dēļ tā efakta kad izjūti mūziku un ir enerģija un pacilāts sajūta tu gribu dejot nu koroc party start . lietojot ekstaziju tu kontrolē sevi . tu kontrolē ko dari pazinies ko dari . a ja un pirmā parādība ko es ievērojis pēc ekstazija nenormāli dirst gribas un pēc tam nāk svīšana un viss pārējais . pēc ekstazijs iedarbības mierīgi var aiziet gulēt . ēst ( atkarībā kāds ekstazijs . suklis Bobs piemēra satur vairāk alfas un dēļ tā tu tik ātri gulēt neaizmirsi un ēst arī pārāk nevēlēsies ) nakama diena jutusi ka žoklis sāp vai neko nejutisi . kā kurām cilvēkam daži guļot neapzinās kad berze zobus vienus pret otru tā kā viss istabā skan . bet dažiem atkal zoka muskuļi sāp jo guļot berzēšanas vieta ir sakodiens . atkaribu neizraisa . lietojot atkārtoti pēc kāda laika vai uz reiz 2 mutee un norit . pēc efekta "party". Ievērosi kad koncentrējoties uz kādu objektu tev radīsies kā uz vienu un otru pusi ātri staigā bilde emotion koroc pēc tā efekta ir halucinācijas . bet arī kontrolē visu un veselais saprāts darbojas . bet pašam jāapzinās ka tas nav reāli un tikai ķer kaifu no tā . ja nepatīk tas efekts uzpipe kārtīgi LABU Zālīti un pēc pāris 10 min gulesi kā zīdainis . no rīta dažreiz lomkas ir . es pasvara pamostos kā jauns cilvēks . ja nav bijusi smaga balite . lomkas dažiem var nepatikt jo bail vienkarsi . pašam ar ir bijušas smagas lomkas bet domāju ar veselo saprātu un gaidu kad beigsies lomkas - man pieram lomkas izpaužas pēkšņa svīšana visur . sirds daudzas nenormāla ātruma un pēc 10 min sāk iet viss atpakaļ . bet protams pārdozējot efekts var būt slikta. Pirmo reizi saku ar pus tableti un bija labi. Pēc tam jau pēc paša izvēles. Lielāku efektu vai mazāku . es piemēram no pūš ekstaziju tikai vienu zepi nolaizu un efekta nav. Jo sanāk ārzemēs bieži uz ballītēm braukt emotion
4 0 atbildēt

o, laba infa! emotion

vai autore no savas pieredzes?

3 0 atbildēt

LSD - all day long :D

2 0 atbildēt

LSD nav pats spēcīgākais psihodēliķis un "flashback" arī ir ļoti reta parādība.

P.S. Nevar iedzīvoies klīniskajā vājprāta pilnīgi visi kas vairākas reizes ir lietojuši LSD.

1 0 atbildēt

Gribétos atsaukties uz rakstu ar nr3 par Kokaínu.... Pats apraksts atbilst tieshám  ísteníbai jo man ir bijusi liela pieredze un saskarsme ar sho vielu un esmu lietojis gan pats ilgstoshi gan ljoti daudzi apkártéjie to dara un patiesíba ir vél drúmáka ká textá jo vismagákajs ir finansiálajs faktors jo aizraujoties ar sho vielu ísá laiká paliksi pilnígi bez neká jo nav nekádas grútíbas arí 1000 euro nopípét kreká viená naktí uz  cilvéku un neba tev izraisísies atkaríba fiziska ká raksta tas vnk aizraus jo tas ir tik patíkami un ja tev bús vél nauda tu pípési kamér vina beigsies vai uznáks vnk miegs péc 2 dienaktímun tad tu iespéjams apstásies jo tieshi táda atkaríba paldies dievam 

1 0 atbildēt

Visas rakstā minētās narkotikas var skaitīt pie ''smagajām'', sēnes iespējams nav tik nopietnas, bet skaidri redzams, ka, loģiski, arī iedarbība viņām nav tik nopietna. Es nesaprotu, ko tu vēlies pateikt.

1 0 atbildēt

Eh, palasot šo pat neko negribās mēģināt. nevajaga man tās graujošās eiforijas.

1 0 atbildēt

Izlasot rakstu pirmā doma - I should buy drugs!

2 1 atbildēt

par speed sauc heroinu :D nevis vitaminu :D

1 0 atbildēt

Tu vispār rakstu lasīji?

0 0 atbildēt

Nu nevar piekrist,nevar.

0 0 atbildēt

Pēc visiem šiem narkotiku rakstiem, es laikam varēšu drīz kļūt par speciālistu šajā nozarē! emotion

0 0 atbildēt