local-stats-pixel fb-conv-api

Nacistu pielūdzējs Teksasas vidusskolā nošauj 10 cilvēkus33

72 27

Vakar (18.maijā) Santafē vidusskolā, Teksasā, ASV notika jau 22. skolas apšaude kopš šā gada sākuma. 17 gadus vecs skolnieks vārdā Dimitrioss Pagorcis iesoļoja savā skolā tērpies garā mētelī un armijas zābakos, un devās uz mākslas kabinetu. Ienācis kabinetā Pagorcis nobļāvās "pārsteigums" un izvilcis zem mēteļa noslēptos ieročus sāka šaut. Sākotnēji tika ziņots par 8 nogalinātajiem, bet vēlāk šis skaitlis sasniedza 10. Bojāgājušo vidū bija 8 skolnieki un 2 skolotāji. Pagorcis bija bruņojies ar viņa tēvam legāli piedorošo Reamington šauteni un 38.kalibra revolveri. Vēl policija ziņoja, ka skolā un tās tuvumā atrasti vairāki pašdarināti spridzekļi un molotova kokteiļi.

Pēc slaktiņa Pagorcis padevies policijai, atzīstot, ka viņam neesot pieticis drosmes izdarīt pašnāvību. Viņš policijai atzina, ka esot apžēlojis tos skolniekus, kuri viņam patikuši, bet šāvis tos pret kuriem viņam bija nepatika. Teksasas gubernators Gregs Abots pavēstīja, ka policija pusaudža dienasgrāmatā, datorā un mobilajā tālrunī atradusi informāciju, kas liecina, ka viņš plānojis šo uzbrukumu un gatavojies pēc tam izdarīt pašnāvību.

Tātad jautājums: Kas ir Dimitrioss Pagorcis un kāpēc viņš šādi rīkojās?

72 27 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

tu pats nosodīji šāda veida masu slepkavību atspoguļošanu masu medijos.

23 0 atbildēt

Ehh, kāds divkosis - pirms laika taisīji rakstu kurā aprakstīji, ka mediji, publicējot par apšaudēm, padara situāciju tikai sliktāku, tagad to pašu dari pats -  http://spoki.tvnet.lv/tribine/Ka-mediji-padara-masu-apsaudes-vel/874449

20 0 atbildēt

Slava svētajam Staļinam un svētajam Putinam ! Kāds sakars amīšu ieroču kultam ar nacikiem ?

18 1 atbildēt
Tas daunis vienkārši bija neatīstīts mērglis. Nacismu slavē dēļ valsts attīstības izcilumam, nejau lai apšautu mazus bērndārzniekus!
15 1 atbildēt

Kliedzošs propagandas nosaukums ar kārtējo reizi traumēt un izmainīt cilvēku psihi programmējot lasītājus saistīt visu slikto ar reihu. Nu protams. Pats interesantākais, ka šim teroristam nav ne mazākā sakara ar Reihu, un mūsu spoku žīdiņš nožēlojamā kārtā balsta visu šo pretīgo propagandas rakstu uz vienu reizi pieminētu dzelzs krustu, kas ir ģermāņu tautās (arī Latviešu tātad) plaši izplatīts, sens simbols, ko jorpojām izmanto Vācijas gaisa spēki, un kam ar Trešo Reihu nav vairāk saistības kā ar Angliju, jo šo simbolu plaši lieto pēdējā valstī.

Dzelzs krusts labākajā gadījumā simbolizē Imperiālistisko - Ķeizara - Vāciju jeb Otro Reihu.

''Īsi pēc apšaudes, skolas tuvumā nez no kurienes uzradies Trampa atbalstītājs (nacists), kas'' - no kurienes atkal šis pretīgais ''n'' vārds? Kāds prezidenta atbalstītājiem (t.i. jebkurai normālai personai) jau atkal sakars ar Trešā reiha virspolitiku?

 ''Šis gadījums tikai vēlreiz apliecina cik slimi un bīstami ir visi tie, kas simpatizē nacistiem" - pirmkārt, iemācies gramatiku, žīduli! Tu tikko pateici (uzrakstīji), cik slikti ir TIE, KURUS ATBALSTĪJA NACIONĀLSOCIĀLISTI, nevis otrādāk. emotion Debīls! 

Otrkārt, hahahahahahaha!

Treškārt, VISI NS atbalstītāji ir ''slimi'' un ''bīstami'' un sagudrota propaganda par gadījumu, kam nav nekāda sakara ar NS, to it kā ''pierāda''? Vienīgais, ko tas pierāda ir, ka tev ir pavisam slikti ar galvu.

Visbeidzot, skatos, ka esmu tevi dziļi aizskāris, spēdams saprātīgi domāt (pretēji tev), ja reiz visu apvainojumiem un muļķībām pilno fonētiskās caurejas pēdējo rindkopu veltīji man. Ļoti labi.

17 7 atbildēt

HAIL HITLER!  emotion 

12 2 atbildēt

Kārtējais raksts, kam lieku mīnusu! Par neobjektīvismu!

13 6 atbildēt

Trampa atbalstītāji tagad ir nacisti?

5 0 atbildēt

Pirmkārt Tramps nav nacists, bet republikāns un republikāņiem nav nekāds sakars ar nacismu. 'nez no kurienes uzradies Trampa atbalstītājs (nacists), kas ar ASV karogu rokā''' kas tas par stulbumu? No kurienes Tu to izrāvi, ka viņš ir nacists? Man tas karogs izskatās pēc Amerikas, nevis nacistiskās Vācijas karoga. Stulbenis, besī ārā šie neaptēstie idioti, ar vāļo propogantu. 

Neatbalstu garīgi slimos cilvēkus, kas apdraud citus, tas skaitā apšaudes skolā. Un man ir dāļējs viedoklis par ieročiem. Lielākā kontrole lai dabūtu ieroci, bet aizliegt nevajadzētu, jo tautai ir jābūt apbruņotai. Žēļ, ka mums Latvija nav iespēju īsti dabūt ieroci, jo vienalga kas notiktu, es nevaru aizsargāt savu ģimeni. 

Un vēljoprojām, Tramps nav nacists. Ja nespēj atšķirt starp Republikāni un Nacistu, tad Tu esi stulbs vecīt. 

5 0 atbildēt
Cīņai sveiks!
4 0 atbildēt

Manuprāt, ASV ir pati nedrošākā pasaules daļa. Cik lasi, tik vienmēr kaut kādas slepkavības. Briesmīgi ir tas, ka liela daļa ir vērstas skolu virzienā.

5 2 atbildēt
Un tu, protams, būsi vienīgais, kas to pavēstīs mums spokos. Pietiek jau ar to, ka 4 vārdu konkursā atzinies, ka tev stāv uz vīriešiem.
8 5 atbildēt

loti slikts cilveks bet vismaz smuki gerbjas

2 0 atbildēt
Tas šausmīgi.😱
2 2 atbildēt
Idiotisks raksts
0 0 atbildēt

Autors patiešām ir debīls, jo pat viņa paša bildē, ko viņš iekļāva rakstā no Dimitriossa Feisbuka ekrānšāviņa ir redzams, ka viņam bija gan Nacistu, gan Komunistu zīmītes uz jakas un, ja izlasa viņa arhivētos Feisbuka ierakstus, tad var izlasīt to, ka tās zīmītes reprezentēja dažādus elementus/īpašības, nevis viņa politiskos uzskatus....

0 1 atbildēt