local-stats-pixel fb-conv-api

Nabaga sieviete, viņai tik grūti ir7

95 5

Patiesībā ļoti nejauks vecis, kurš izskatās pēc tās dāmas, tikai nedaudz resnākas un ari īsiem matiem. Prasa daudz ziedojumus jaunam autiņam un turklt ziedojumi ir gandrīz vai piespiedu kārtā. Patiesībā stāsts ir tāds.
Šodien nolēmu pārsēsties no viena autobusa otrā, lai ātrāk tiktu mājās. Pieturā ar mani stāv 2 kontrolieri un Koblenzieties. Esmu skolniece un man ir bezmaksas braucieni. Pienāk autobuss, bet tur visas atzīmēšanas vietas ir neaktīvas. Es jautāju kontrolieriem ko man darīt un tie atbild, ka jāpērk biļete. Nu nē, es nemaksāšu 2 eiro, man nav jāmaksā. Labāk nopirkšu ko garšīgu. Vispār veselības labad varēju samaksāt, bet neko nedabūsiet, ar bezkaunību neko nepanāksi. Nogāju pa lietu 3 pieturas, biju niknāka par velnu. Tā taču var saķert saaukstēšanos un šajās 2 nedēļās slimot man ir gandrīz vai aizliegt, jo skolā daudz darba. Tāpat 2 eiro no manis neizspiedīsiet, iesaku Jums visiem, cik vien var ignorēt bezkaunību, pat ja tas ir grūti.

95 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Cietumā Ušakovu!Vajag protestēt ,pret to stulbo krievu!
10 1 atbildēt

Ņils ielika mīnusu.

6 0 atbildēt

te briezt karš pret Ušakovu.....

6 0 atbildēt
Johaidī ,kas jums tur Latvijā notiek!
5 0 atbildēt

Man paziņām bija tāda pati situācija, tikai nebija iespēja nopirkt jaunu biļeti, uzreiz izrakstija sodu pa 5eur. 

4 0 atbildēt
Kas Nilam ir 2eur? Viņš tik pasmejas.
0 0 atbildēt

mhm, man šitie maitas uzlika sodu 30 eiro par pirmo pārkāpumu  RS . Netaisos maksāt. Paši pārkāpa likumu tādu sodu uzliekot.

0 1 atbildēt