local-stats-pixel fb-conv-api

NATO armijas78

1115 12

Sveiki visapārt. Pēc ilgiem laikiem esmu atgrieizies. Pazušanas iemesls - universitāte, skola utml. nieki. Tad nu laikam ir jāpabeidz beidzot armijas tēma ar lielākiem apkopojumiem.

Lasot un klausoties, kas notiek Ukrainā, man šermuļi uzdzenās. No sirds jūtu līdzi Ukrainai par pārdzīvoto. Krievija pēdējā laikā ir katastrofāli sabojājusi savu reputāciju pasaules acīs. Bet kas notiktu, ja tādā vienā jaukā dienā Putins pamatīgi piedzertos ar Medvēģevu lētu točkas šņabi, pa virsu spaisu uzpīpētu un dotu pavēli uzbrukt kādai NATO dalībvalstij? Piemēram, Baltijas trio? Tad lūk paskatīsimies pret kādiem cipariem Putainajam vajadzētu karot.

Jūsu uzmanībai - NATO armija.

1115 12 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Labāk, lai karš starp šīm divām lielvarām nekad nesāktos, tās viss ticamāk būtu mums pazīstamās pasaules beigas.

Krieviem bišķi jaatspringst.

43 5 atbildēt
Nu nezkāpēc neesmu tik optimistisks par to , ka ja krievija uzbruktu Latvijai visi pēkšņi mūs glābtu. Pakratītu pirkstu un piedraudētu ar sankcijām...
31 2 atbildēt
Ceru, ka NATO mums tiešām palīdzētu, bet ko var zināt...
14 0 atbildēt

Aizbrauc uz kādu no NATO dalībvalstīm un aizbrauc uz Krieviju. Starp valsts politiku un kultūru ir cieša sakarība. Būsi priecīgs atgriezties uz Latviju, pēc tāda krievzemes apmeklējuma.

14 0 atbildēt

"NATO katru dienu skatās kā tu liec kluci kaimiņa mauriņā no vairāk kā 150 aktīviem militārajiem satelītiem, kas redz burtiski katru pasaules nostūrīti un zina visu"

Bet lai uzņemtu bildes no Z-korejas ir jāsūta spiegi ar fotoaparātiem iekšā :D :D smieklīgi, ko tad viņi nebildē kā tie tur klučus liek mauriņos? Ja jau tik laba tehnika ir NATO ?

11 2 atbildēt

Tiem, kas Latviju salīdzina ar Ukrainu - ir viena neliela atšķirība. Ukraina NAV NATO dalībvalsts, tāpēc ASV iesaistoties, viņi riskētu sākt trešo pasaules karu. Tāpat - Krievija jau atkal manipulē ar visu, ko vien var izmanipulēt, sakot ka tas nemaz nav viņu karaspēks. Vienīgais, ko ASV varētu darīt, ir atbildētu uz Ukrainas lūgumiem palīdzēt stabilizēt situāciju iekšā Ukrainā, bet tur tāpat tā situācija nav tik viegla - 50% ir par Ukrainu Eiropā un 50% ir par Ukrainu Krievijā. Tā ka tas viss nav safe bet, un būtu tikai lieli izdevumi (Amerikai nav ekonomiska pamatojuma palīdzēt Ukrainai).

8 0 atbildēt

Atcerēsimies, ka Francija jau tagad ir padevusies, pat karam nesākoties. 

5 0 atbildēt

Nākošais raksts no manis būs vēsturiskais - Spartas armija. 

5 0 atbildēt

Plusu nopelniji,! Interesants raksts! 

4 0 atbildēt

kas liek visai NATO izjust starpkāju pacēlumu.

No mana raksta paņēmi šo terminu? :D

4 1 atbildēt

Mūžīgās nesaskaņas - austrumi pret rietumiem.

3 0 atbildēt

 emotion  emotion  Baltijas trio... emotion 

2 0 atbildēt

7. par pēdējo jau esmu teicis: asv un urlistānai kopā ir 98% kodolgalviņu. bet to skaits nav būtisks, svarīgi ir spēja tās nogādāt mērķī un tur jau ir nianses! tāpat būtisks ir punkts, ka vairums kodolgalviņu ir "vājā gala", kas ir daži desmiti līdz daži simti kT TNT. Cara bumbas un Castle Bravo neviens neražo vairs un neuztur. Pasauli ar esošajām iznīcināt nevar, bet ļoti smagi sačakarēt gan var. Visu planētas kodolbumbu uzsperšana gaisā nebūtu salīdzināma ar kilometrigu meteorītu.

2 0 atbildēt
Nav nozīmes 2000 kodolgalviņas vai 100000 galviņas, pasaule tiktu izīcināta
1 0 atbildēt
Ai... kapēc UK nesūta MI6 un nenvāc Putleru? Es nezinu... varbūt jūs zinat? Viens no pieņēmumiem ir bailes par to, ka Putlers slēpj savu īpašo apakšveļu jeb jaudīgo ieroču arsenālu. Kādi ir jūsu varianti?
1 0 atbildēt

tu raksti kā atpalicis.

2 1 atbildēt

Man vienmēr ir licies, ka īpaši lielu palīdzību viņi mums nesniegtu. Varbūt es maldos. emotion

1 0 atbildēt

+ No manis,smējos par taviem komentāriem + Izglītjoš raksts

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

kapēc nevar apskatīties tavu profilu???

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »