local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu Latvija!6

27 2

Cik ilgi tas turpināsies?

Vai Latvija vairs neko nenozīmē?

Ko tie ''deputāti'' grib panākt ar savu debīlo rīcību?

Cilvēki pamet savas ģimenes ,lai ārzemēs iegūtu, kaut kādu naudu.Cilvēki mirst un vietā nepiedzimst ...Cilvēkiem ir auksti un nav ko ēst,bet mēs uzcelsim jaunas ēkas ,tiltus,iegrimsim vēl milzīgākos parādos...

p.s.ja nav grūti,uzrakstiet komentāros savu viedokli ,vai tiešām mūs vēlās pārdot..?!





27 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

2.video dziesmai labi vārdi.Mani aizkustināja.

3 0 atbildēt

Elementari. Visus 100 gudros nostadit Daugavas krasta un KATRAM lodi piere. Varbut tad nakosie aizdomasies. Savadak es domaju ka nekas nemainisies,bus tikai sliktak.

5 2 atbildēt
jasak ar pamatiem - cik daudz uznemeju maksaa pilnu nodokli? cilveki brauc araa. nodokli nav kas maksaa. naudu valstij vajag. vini pacel %. Protams nevienam nepatik ka tev jadod nauda valstij. Bet lai valsts izaugtu no bedres vajag laiku un pacietibu. Auzbarucam uz UK un priecajamies ka sanemam lielu naudu ( minimalo). Bija Latvijaa treknie gadi kad celtniecibaa par to kad kiegelus pienesi un tacku stuumi sanemi 800ls uz rokas. Bet kas tad notika? Viss bija melnajas naudas. Pasi vien savu valsti esam nogremdejusi.. bet latviets jau savu vainu nekad neatdzis..
3 0 atbildēt

Besī sitie čīkstuļi - ''Cik ilgi tas turpināsies? Vai Latvija vairs neko nenozīmē? Ko tie ''deputāti'' grib panākt ar savu debīlo rīcību?'' Ja tu uzskati, ka tu būtu labāks un gudrāks deputāts, tad dibini savu partiju vai iestājies kādā jau esošā un pierādi, ka esi uz kaut ko spējīgs - sakārto valsti, maksā lielus pabalstus,atgriez atpakaļ aizbraucējus, maksā lielas algas skolotājiem, mediķiem, ugunsdzēsējiem un policistiem. Tā jau mēs visi mākam dīvānā bezdēt un žēloties, ka viss ir slikti. 

3 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt