local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu ASV indiāņi - kas viņi ir un kā dzīvo13

690 1

Labrīt!!! emotion

Stāstot par pamatiedzīvotāju dzīvi Amerikā, presē visbiežāk tiek atspoguļotas vai nu vardarbības, narkomānijas un nabadzības problēmas indiāņu vidē, vai nu viņus attēlo kā kaut kādus hipijus, kuri uzskata sevi par daļu no dabas, un zina, kā runāt ar kokiem un vēju. Fotogrāfe Carlotta Cardan nolēma virzīties prom no šiem stereotipiem un pastāstīt pozitīvus stāstus no mūsdienu indiāņu dzīves. Viņas projekts, kura ietvaros viņa apceļoja valsti un runājās ar dažādiem indiāņu tautas pārstāvjiem, ieguva nosaukumu «Red Road Project».

690 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://supercoolpics.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Patiesībā viņi ir amerikāņi, nevis indiāņi, jo Amerika ir viņu zeme. emotion

33 0 atbildēt

Labrīt!  emotion

ASV  emotion  emotion  

8 0 atbildēt

Kaut kad biju Kanādā pie tantes- un wow- iebraucot viņas pilsētiņā redzu- kalni...protams, pirmā doma uzreiz pēc pusdienām- uz turieni un ātrāk! Babulis pateica, ka tie kalni piederot indiāņiem, un, ja negribot nepatikšanas ar piedzērusiem sarkanādainajiem, lai, pasarg Dievs, uz turieni neejot.

8 0 atbildēt

par 5. Indiānis gejs? ja jau vīra tēvs dāvina ērgļa kāju? vai arī tulkot nejēdz?

3 0 atbildēt
Kopš kura laika rezervāts ir rezervācija?
4 2 atbildēt

Biju dzirdējis, ka indiāņiem esot ģenētiski iestrādāts tas, ka viņi nevar apstāties dzert. Dzerot alkoholu, viņi nejūtot mēra sajūtu, tāpēc liels daudzums indiāņu vnk nodzerās. 

2 0 atbildēt