local-stats-pixel fb-conv-api

Mūs paliek ar vien mazāk!3

21 2
Lai pieteiktos sezonas darbiem Lielbritānijā, simtiem iedzīvotāju Talsos stāvējuši rindās divas dienas Lielbritānijas firmas Pro – Force Recruitment organizētā darbinieku atlase izraisījusi ažiotāžu - nav bijis jātērē nauda reklāmai, jo informācija par darbinieku atlasi izplatījusies visā Kurzemē, ziņo Panorāma. Kuldīgas iedzīvotāja Dina Kuplā pastāstīja, ka stāvējusi rindā no astoņiem rītā līdz sešiem vakarā. Viņa pirms krīzes atvērusi savu veikaliņu Kuldīgā, taču bijusi spiesta to slēgt. Uzņēmuma pārstāve no intervijas atteikusies, bet norādījusi, ka viņu pārsteidz latviešu vieglprātība, jo daudzi nav pat painteresējušies, kāds uzņēmums šo darbu piedāvā. Galvenie darbinieku atlases kritēriji ir pieredze, motivācija un vēlamā alga.

Atlases komisijas loceklis Ainārs Zvirgzds atzina, ka daudzi cilvēki nespēj atbildēt uz jautājumu, kā iegūto naudu izlietos, kas ir viens no kritērijiem izvēloties pretendentus. «Ja cilvēkam ir mērķis, viņš strādās,» intervijas jautājuma nepieciešamību raksturoja A.Zvirgzds. Viņš arī atzina, ka sarunas ar darba meklētājiem esot emocionāli smagas un darbu meklējot par Gaiļezera slimnīcas bijušie mediķi. Šobrīd britu firma ir gatava pieņemt darbā ap 200 cilvēkus sezonas darbiem dārzkopībā.
21 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
"Atlases komisijas loceklis Ainārs Zvirgzds atzina, ka daudzi cilvēki nespēj atbildēt uz jautājumu, kā iegūto naudu izlietos, kas ir viens no kritērijiem izvēloties pretendentus" - kas tie par stulbiem atlases jautājumiem..... _______________________ ka izteresi naudu = kas tevi motive, bet tas, savukart, norada kadas ir jusu noslieces. seit, rietumos, tam tiek pieversta LOTI liela nozime, ta luk!
1 0 atbildēt
tikai galīgā nelaime nonākušie, meklē darbu citās valstīs un pakļauj sevi uzņēmēju patvaļai _________________ gandriz 20 gadus dzivoju UK un neesmu dzirdejis par ''uznemeju patvalu!'' kur jus tadas zinas nemiet?!
1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt