local-stats-pixel fb-conv-api

Modernie mūsdienu šķiršanās stāsti9

341 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Lielākā daļa jau saiet kopā tikai tādēļ ka viņiem vajag un viņi grib kādu, jo redz visi viņiem apkārt ir attiecībās. Pēc tam aiziet, jo apnika. Da nu nafig, tad pie velna tās attiecības. 

Man pat pašai nav jābūt attiecībās, lai saprastu, kas kā notiek, jo neviens savas problēmas mūsdienās īpaši neslēpj vairs. Kaut vai sanāk tajā pašā vilcienā tādus indivīdus redzēt. Arī realitātes šovos, kuros sievietes visas Latvijas priekšā pazemo savus draugus vai vīrus un otrādi. 

33 0 atbildēt
Nu tad priekš kam vispār būt kopā un vel nevar tieši acīs pateikt kāpēc,bet nē,jāizdomā debīls iemesls vai arī jāpazūd bez ziņas. Vienīgi aiziešanu bez nekādas ziņas es saprastu, ja būtu vardarbīgs draugs/draudzene un vēl kontrolējoša attieksme, bet citādi vai nu pasaki kā ir vai paliec kopā. Ko var čakarēt otram prātu?!
18 0 atbildēt
Mazu bērnu gājieni, kam smadzenes ir iedīgļa stāvoklī.
18 0 atbildēt

Un tagad es sapratu, ka būt vienam bez meitenes jau 3 gadi nav nemaz tik slikti. Nav jācīnās ar tādu debīlismu katru dienu. emotion

9 0 atbildēt
Kretīnisks raksts.
9 1 atbildēt
Gļēvie cilvēki, kuri nevar vnk pateikt ,ka viss beidzās,tā vietā bloķējot numuru, mainot fb statusu un vēl nez ko. Gļēvuma kalna gals.
7 0 atbildēt
Uz paint taisīji?
2 0 atbildēt

Moderns un mūsdienīgs ir sinonīmi. Pacenties iztikt bez liekvārdības! emotion

0 0 atbildēt