local-stats-pixel fb-conv-api

Mīts par Krievijas armijas varenību (pirmā daļa)80

1490 2

Sveicināti.

Bieži mēs dzirdam no dažādiem cilvēkiem to, ka mūsu kaimiņvalsts ir varena un tās armija ir tik stipra, ka " analogov ņet" ( analogu nav), ka ir tik daudz kodolieroču, ka var iemaukt tā, ka zemeslode sašķīdīs, un citas pasakas. Vai, varbūt, ne pasakas?

Piedāvāju pimo daļu : te būs raksts par aviāciju, ballistiskajām raķetēm un tankiem. Ja savākšu par šo rakstu vismaz 200 plusus vai daudz cepumus, būs otrā daļa par kodolieročiem.

« 1  2  3 »
1490 2 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Respect par rakstu, otro daļu arī gaidu, bet nu ceru kaut ko līdzīgu par NATO ieraudzīt emotion

1 0 atbildēt

Lai cik novecojusi ir krievu armija ir jāatcerās, tas, ka visos karos krievi savus armijniekus zemākajās pakāpēs izmanto kā lielgabalu gaļu.. Un masas ziņā tur nu pietiek..

1 0 atbildēt

Raksts labs, protams +. Ceru, ka Tev ir taisnība. Man liekas, ka viss nav tik vienkārši - Krievija visu laiku (pēdējos 5 gadus) modernizē savu militāro potenciālu. Kādas ir tavas domas par SS400 (varbūt kļūdos nosaukumā, ceru, ka saprati). Savā laikā esmu apmeklējis PSRS militārās rūpnīcas, tur ir bardaks, bet tur ir ļoti izglītoti, zinoši cilvēki (vienu vārdu sakot -Kuļibini). Piekrītu, tehnoloģija atpaliek, bet idejas un risinājumi ir ģeniāli. Tapēc ir jāievieš sankcijas, lai rietumu tehnoloģijas nenonāk Krievijas rokās.

1 0 atbildēt
Tu jauc divas lietas. Irākā amerikāņi karoja divas reizes. Buja pirmais līča karš 1990.gadā pēc tam kad Irāka uzbruka Kuveitai un otrais Līča karš 2006.gadā ( par kuru tu raksti). Pirmajā karā Irākas spēki bija ļoti stipri, bet otrajā, kad gāza Sadamu Huseinu, Irāka jau bija vāja ( novājināta pēc pirmā kara).
1 0 atbildēt

Pff tikai nevajag   emotion  

Tāda sajūta, ka tev par šādu rakstu samaksāja amīši, jo burtiski nolīdzināji Putleru ar Kimi Čuņu vienā līmenī   emotion  

Cik mums Latvijā tanku? kādi tie ir? (var aprakstīt trīs teikumos). Mani besī Krievija propaganda, bet vēl vairāk besī šī propaganda, jeb kā suns uz ziloni rēja...

II pasaules karā par "pušečnoju mjaso" kalpoja ne jau sarkanarmieši, bet gan saucamie "štrafbati", kuros bija noziedzinieki, dzimtenes nodevēji u.c. kurus sarkanarmieši, ja pirmie neskrēja, tad paši šāva mugurā.

Par Irānas tanku - kapēc niepierakstīji, no kādiem tankiem tas salikts kopā? kapēc jaunam tankam likt virsū padomju T-72C lielgabalu?

Par to ka viņiem armijā daudz zaļknābju - tas gan patiesība.

Mani pārsteidz, ka cilvēki, ja sava nav, tad lielās ar kaimiņa locekli. Vai tad neviens nesaprot, ka ja sāksies konflikts, tad būs 2 varianti:

1. NATO mēģinās us Baltijas valstīm vest savu tehniku, kur Krievi viņus bombardēs pāri robežai ar sarūsējušām lidmašinām un raķetem (kas nelidos, to metīs virsū ar rokām, jo blakus vien ir), bet mūs te visus sabombardēs.

2. NATO nebūs tādi duraki un tehniku atstās lai izstāvētu sevi, un krievi tāpat te būs iekšā un viņus bombardēs NATO, un pie reizes sabombardēs mūs. Priekš NATO esam tikai stratēģiski nozīmīga vieta, nevajag sevi pārvertēt.

Amīši nemetīs atbildes ātombumbu? kā tad, labi ja paši pirmie neuzmetīs. Kam krievi ir uzmetuši ātombumbas? nevienam, Amīši gan Hirosimai, gan Nagasaki - turklāt izmantoja kodolieročus pret valsti kurai nebija kodolieroču, un vēl runā par humānismu? 

Esmu dzirdējis par Krievijas propagandu, bet jums iesaku paklausīties par ASV propagandu.

Tāda sajūta, ka saskatījies USAs tankus Daugavpilī un sajuties varens, bet ne jau mūsu intereses tie tanki aizstāvēs....

Informācija ir ļoooti virspusēja un nepilnīga

1 0 atbildēt
+++++++++++++ NOJAUTU KA KRIEVI TIKAI PLĀTĀS
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
WOW!!
0 0 atbildēt

Nedomāju ka raksta autoram pašam īsti ir skaidrs, par ko viņš tur īsti raksta...

Visas tehnikas salīdzinājums ir maigi izsakoties neobjektīvis, presijaslīča laikā tika dedzināti tanki kuri jau tad bija 40 gadu veci... bet tas nu tā..

Pēdējie Krievijas militārie izgājieni ļoti labi pierāda ka viņiem ir kaujas vienības ar Ļoti augstām kaujas spējām.... Arī Rādio elektronikā kaujas tehnika ir spērusi mežonīgu soli uz priekšu...

Autors mazliet ir atpalicis...

Ja Krievs būtu tik švaks nebūtu nekādas Krimas aneksijas, nemaz nerunāsim par Izgājieniem Sīrijā, kur būsim godīgi Kirevi Nato lika izskatīties ka nespējīgam puišelim..

Protams spēku samērs Eiropā jo projām ir 3 Nato |Tanki pret vienu krievu un aviācija apmēram tā pat..

Iesaku gan Autoram nenodarboties ar demogoģiju.. Neba nu visi Krievi ir idioti..

Pēdējo 15 gadu progress ir acīm redzams visās jomās...

3 3 atbildēt

B2 ir pavecs un vairs nav neredzems emotion

0 0 atbildēt
kāpēc anonīmi?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Maz saproti, ko pats runā? Varbūt viņš kautko no turienes paņēma, taču tik un tā- mazāk līmi vajag ostīt!

0 0 atbildēt
Raša paraša pobeda buģet naša!
0 1 atbildēt
Viens no iemesliem kapēc Krievijas armija ir vāja un pārvērtēta ir dēł dedovšinas ? emotion tas, ka vińi tur atmarozaki tas jau skaidrs, bet ja vińi ar savējiem tā izrīkojas kas tad būs ar ienaidniekiem ? Vińi ir īsti velni. Ja Krievijas armija būtu vārga, Amerika jau sen būtu klāt. Nerunājot jau par mūsu armiju kur "dienē" pa darba dienām. Krievijas zaldāti ir tādi, ka dzīvību atdos. A amerikāńiem vai mums tāds punkts līgumā nav rakstīts. Un vispār valstij kurai pieder 1/6 no visas sauszemes teritorijas pasaulē, noteikti ir vāja un pārvērtēta armija emotion brīdinu uzreiz, ka mīnusus nekādus nelieku emotion
1 4 atbildēt
« 1  2  3 »