local-stats-pixel fb-conv-api

Mistiski atrod pudeli ar zīmīti!30

960 2

Tieši 23 gadi bija nepieciešami, lai kāds atrastu vēl tolaik 10gadus vecās meitenītes vēstuli kuru tā uzrakstīja un ieliekot pudelē iemeta jūrā ar cerību, ka kāds atradīs... bet brīnumi notiek! emotion

960 2 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Es arī vienreiz mēģināju iemest pudeli jūrā, kad biju mazāks... Visu laiku izkaloja uzreiz atpakaļ krastā FMLemotion

78 0 atbildēt

Kad man bija 8 - 10 gadi, precīzi neatceros, brāļi jūras malā atrada izskalotu vēstuli pudelē. To bija rakstījis vācu puika Lūkass, kurš bija līdzīgā vecumā. Paveicās, ka vāciski, jo angļu valodu vecāki neprata, toties vācu easy. Tad nu rakstījām atbildi. Vēstule jūrā bija peldējusi salīdzinoši neilgi, kādus 6 - 8 mēnešus. Aptuveni mēnesi pēc atbildes aizsūtīšanas saņēmām milzīgu vācu saldumu grozu. Lūkass bija uzrakstījis atbildi, un viņa mamma pievienojusi zīmīti tam saldumu grozam, teikdama, kas tas ir sveiciens aizjūras draugiem. Bija forši, tai laikā mana ģimene bija trūcīga, un saldumus dabūjām reti, un tas mums, bērniem bija kā sapnītis emotion kas piepildījās. Traki feina lieta ir šī vēstuļu padarīšana :)

Turpmāka sarakste gan neturpinājās. Drusku žēl, ka tā, varbūt tagad būtu bijis viens draugs Vācijā, kurš vismaz bērnībā, bija jauks bērns.

43 0 atbildēt

3-ajā bildē pieminēts, ka gāja ar suni, pašā vēstulē rakstīts, ka pastaigājies ar sievu... Atrada taču Nīderlandē, nevis Japānā. emotion

16 1 atbildēt

es pavasarii liku gliemezus uz neizkususiem ledus gabaliem un laidu pa straumi. 

15 2 atbildēt

Es vienreiz iemetu grāvī un katru dienu ejot garam ta pudele tur bija tiklidz kads nesavaca un nenodeva veikalā,,tā bija cēsu lihgt alus pudele.. 

13 5 atbildēt

Mans tētis aptuveni 3 gadus atpakaļ atrada līdzīgu zīmīti pudelē, taču atbildi nesūtījām. Man tā vēljoprojām saglabājusies mapītē. Laikam būs vien jāatbild. emotion

6 0 atbildēt

Patīkami negaidīts pārsteigums !emotion

6 0 atbildēt
Kāds var palīdzēt saprast, kas domāts ar: ''vīrietis vēstulē rakstīja, ka Zoe vēstule stāv viņam uz klavierēm un viņš zin, ka viņa vairs nav maza meitene, bet tā kā bija lūgums atbildēt atradējam, tad viņš to arī izdarīja...'' Arī es reiz atradu zīmīti rīgas balzāma pudelē. Tur uz skrejlapas bija rakstīts, ka autors atrodas uz Taļlink kuģa un jauki pavada laiku. Nekādu koordināšu gan nebija.
5 0 atbildēt

teikts,ka nokluva eiropaa,takaa anglija nebuutu eiropaa emotion

5 1 atbildēt
ja 1991 gadaa iemeta bet peec 23 gadiem atrada. tad tas sanaak ka atrada 2014 un 2014 tikko iestaajaas
2 1 atbildēt

Kā tas iespējams, ka pudele neatsitās pret nevienu akmeni? emotion

4 4 atbildēt

interesants stāsts

0 0 atbildēt

mistiski, tas ir kā? iemetu jūrā, bet kasot dibenu atradu to tur?!

0 0 atbildēt

Vispar tas pudelju pasts ir ipatneja lieta un nak no seniem laikiem.Atceraties,Viktors Igo, romans ,, Cilveks kas smejas,, ?Anglija ,17.gadsimts ,komprachikosi nolaupa dizhciltigas gjimenes bernu un kjirurgjiski apstrada vinja seju,izveidojot baismigu smaidu.Tad bernu izsedina Francijas krasta un vinjam lemts kljut par GVINPLENU,cilveku kas smejas.Pashi komprachikosi beg ar savu kugjeli, urku un iekljust vetraa.Urka grimst un noziedznieki uzraksta zimiti,kura atzistas sava ljaundariba pret bernu un ieraksta vinja isto vardu,lai varbut kadreiz varetu to atrast.Visi parakstas un ieliek zimiti tuksha pudele ,kuru aizkorkje un aizlej(ar pikji laikam).Urka nogrimst ar visiem kas uz tas un pudele aizpeld...     Pec ilgiem gadiem pudeli izskalo krasta un to nogada specialam ierednim,kura pienakums ir atvert no juras izskalotas pudeles ...!!!!! Godigi sakot ,es neesmu speciali interesejies,vai tads amats ,,izskalotu pudelju atverejs,, tiesham ir bijis(vai IGO to izdomajis),bet paliek iespaids ,ka ,,pudelju pastam,, ir sena vesture...    Ak ,ja GVINPLENS tika atrasts un atjaunots tiesibas.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt