local-stats-pixel fb-conv-api

Miskastes diena8

145 0

Man ir jau līdzīga nosaukuma raksti

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Janogu-diena/860307, http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Abolu-diena/860389

Kamdēļ lai nebūtu arī Miskastes diena? Te gan nebūs par sadzīves atkritumu miskastēm, bet par spoku miskasti. Neliela priekšvēsture, kā tur nokļuvu.

Jau labu laiku tracina tie vecie, sliktas kvalitātes raksti, kas līdz ar labajiem rakstiem tiek katru dienu pacelti bez maksas uz jaunāko rakstu aukšgalu. Mēs katrs rakstīšanā esam bijuši iesācēji un ir mums tādi neizdevušies raksti, par ko paši jūtamies jau tāpat neērti, bet nu tos paceļ un rāda visiem, it kā kauninot mūs par mūsu pagātni.

Kāpēc te netiek prasīta noteikuma izpilde, ko prasa no rakstu autoriem

http://spoki.tvnet.lv/noteikumi

2.09. Rakstiem, kas tiek pacelti, iegādājoties spēju veikalā "pacelt rakstu" vai "izcelt rakstu", jāatbilst tiem noteikumiem, kas ir spēkā pacelšanas brīdī. (labojams vai atsevišķos gadījumos dzēšams)

Mēģināju kādu no minētiem rakstiem nosūdzēt. Pievienoju saraksti.

145 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

jā tā pacelšna ir dīvaina, tiek pacekts raksts, kur ir tikai video, kurš jau vairs nav pieejams, vai nav galīgi aktuāls..

Varbūt tomēr, to sistēmu vajadzētu uzlabot, lai jau robots atlasa rakstus, bet reāli lai viņi parādās pēc tam ka kāds reāls cilvēks viņus pārskatijis.. cik nu tā darba tādu sistēmu ieviest..  labums būtu acīm redzams, apritē nenonāktu slikti raksti, un raksti kuriem vairs nav pilnīgi nekādas jēgas - video neeksistē, u.t.t. tiktu pilnībā idzēsti.. protams jaizveido dēšanas sistēma, kas šādi džēsot nenoņem autoram cepumus.. bet nu tas taču ir izdarāms

7 0 atbildēt

Tev vēl nekas, īsti pat neiedziļinājos Tavās problēmās, bet citiem iet vēl trakāk, piemēram, Strāvoniis publicēja diezgan interesantus rakstus, priekš Spocēnu auditorijas ļoti sareģītus, bet kāds izdomāja atņemt viņam žurnālista statusu. Vai tad mums jāpiemērojas tīņu statusam? Es vienmēr sekoju Taviem rakstiem, reizēm tie mani dzen izmisumā, bet man patīk.

Ceru, ka nenonāksi administrācijas nežēlestībā.  emotion    emotion Juris

8 2 atbildēt
nu tā ir ar tiem spokiem, problēmas visur un vienmēr
2 0 atbildēt

Nejēdzīgu rakstu automātiska pacelšana ir viena tēma, bet mani tāpat kā citēto autoru neapmierina aizliegums dzēst vecos rakstus. Manuprāt, internets nav miskaste.

Un vispār, man ir viedoklis, ka aizliegums rīkoties ar savu pausto viedokli šajā portālā ir Eiropas Padomes Cilvēktiesību un pamatbrīvību aizsardzības konvencijas 10. panta un ANO Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas 2. punkta pārkāpums! Un vispār, ja vien pastāvētu tādi Starpgalaktiskie vai Pārpasaulīgie MK noteikumi, tad būtu pārkāpti arī tie!!  emotion 

1 0 atbildēt

Nepieciešama nauda - es strādāt..

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt