local-stats-pixel fb-conv-api

Mirušie supervaroņi!!!21

Ja ne joprojam, tad vismaz bērnība mēs visi vismaz kādu neilgu momentu ticējam pasakām un sajūsminajāmies gan par pasaku varoņiem, gan par komiksu supervaroņiem. Izaug daļa turpina lasīt komiksus un skatīties pasakas, bet vai tad, esot vecāki un teorētiski aŗī gudrāki, mēs joprojām ticam viņu varoņdarbiem un spējām?

"Ne par nāvi" jeb oriģinālais nosaukums "Not About Death" ir pretrunīga fotogrāfiju sērija, kuros pasaku un komiksu varoņi tiek parādīti miruši. Argentīnu fotogrāfe Romina Ressia tadā veidā vēlējās parādīt, ka šie cilvēki pēc diezgan sūra likteņa un grūtas dzīves arī pēc nāves paliek par varoņiem saviem tuviniekiem!

327 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Nezināju ka Sniegbaltīte ar Alisi ir supervarones emotion

A kur Betmens? emotion

8 1 atbildēt

Un šobrīd pilnībā izbeidzās mana bērnība...emotion

6 0 atbildēt

Man kā cilvēkam, kam bēres un viss ar to saistītais nepatīk un riebjas teikšu, ka uzskatu, ka es personīgi neredzu jēgu no šādas fotosesijas.Un tiem, kas komentāros izsakās, ka tas viss ir pretīgi - jā, fotosesija ir tizla (lai tie cilvēki dzīves laikā arī kādi varoņi nebūtu bijuši, es šaubos, ka viņi būtu gribējuši, lai viņus saģērbj šādi),  bet tie cilvēki viņā (fotosesijā) - visi reiz veci būs un kādreiz nomirs - tur nekā pretīga nav.Tā vienkārši ir dzīve, kurai esam nolemti - visi reiz piedzimstam, izaugam, novecojam un nomirstam.

6 1 atbildēt
Nevajag uztraukties, nākamajā filmā visi atkal būs atpalkaļ
3 0 atbildēt

Šie cilvēki patiešām ir miruši? Jo jau pati doma par to, ka vecus, cienījamus, mirušus cilvēkus pārģērbj par 'supervaroņiem' ir absurda. 

2 0 atbildēt

Varbū Tev ir zināms... Viņi ir patiešām miruši vai vienkārši piedalās tāda tipa fotosesijā? Pēc teksta un vīra dalības spriedu, ka dzīvi.

1 0 atbildēt
Fuj negribu kļut vecs :'(
1 0 atbildēt

Paga paga, vai tad Betmenam galaktiskais mobīlis neavarēja vai kas tur?...

1 0 atbildēt

Kāpēc vajadzēja viņus pārģerbt par "SuperHeroes" ? - Varēja kautvai tiem vīriem žaketes, un sievietem kleitu vai nu ko.

1 0 atbildēt

Jām...  emotion 

1 0 atbildēt

SIRRUS velisepēds

0 0 atbildēt

supervaroņi nepastāv emotion 

1 2 atbildēt

Nū... Nezinu ka Sniegbaltīte un Alise ir supervaroņi emotion + Pretīgi emotion emotion

3 8 atbildēt

pretīgiemotion

1 25 atbildēt