local-stats-pixel fb-conv-api

Militāro helikopteru bāze pie Latvijas robežas15

Krievijas pilsētā Ostrovā (20 600 iedzīvotāju (2014. gads)) tiek veidota viena no plašākajām un modernākajām militārās aviācijas bāzēm šajā reģionā. Šajā aviācijas bāzē jau atrodas un vēl lielākā daudzumā tiks dislocēti jauni Krievijas kara helikopteri: Ka-52, Mi-35, Mi-28, Mi-26, Mi-8MTV5 helikopteri. Šādas Krievijas kara aviācijas bāzes izveide un modernizācija tiek uzskatīta par tiešu Latvijas nacionālās drošības apdraudējumu. Latvijā jebkādas militāra rakstura aktivitātes savā pierobežā uztver ar bažām.

Ostrovas militārā aviācijas bāze atrodas ļoti tuvu Latvijai: -līdz Latvijas robežai – 35 km; -līdz Daugavpilij – 200 km; -līdz Rīgai – 260 km.

36 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

šis jautājums ir ļoti vienkārši atrisināms ar prethelikopteru mīnām, kas nav nekas jauns, un kuras paredzētas zemu lidojošu helikopteru notriekšanai, ja lido augstāk, tad tās ķer radars, attiecīgi var iznīcināt ar pretgaisa aizsardzības sistēmas kompleksiem  emotion  

6 1 atbildēt
Hilarija taču teica ka grib karot ar Krieviju.
1 0 atbildēt
Kādi kontrakti? Ķīnieši pussibīriju izpirkuši. Ja būs karš, ķīna pirmā skries nogrābt sibīriju. Armija gatavojas karam ar krieviem - gan mācības rīko, gan karavīrus ziemai gatavo. Karš vēl nav noticis divu iemeslu dēļ: 1. Krieviem ir kodolatkritumi, bet ķīniešiem liels iedzīvotāju blīvums. Sūdu dēļ ķīnieši ciestu daudz vairāk. 2. Lai cik tas dīvaini neliktos, ja būtu karš ķīna - rus, tad ASV un rietumi nostātos krievu pusē. Jo kamēr resursi pieder mazattīstītiem " komunistiem" kuri dzer un izpārdot pa lēto labi. Bet kas būs, ja Ķīna tos pārņemtu. Ķīnieši kļūtu 1.2. un trešā stiprākā un bagātākā valsts pasaulē. ... Tāpēc nesmīdini! Ja nato sāktu karu ar Krieviju, ķīna izmantotu savu uzdevību.
1 0 atbildēt

Bet šie lūžņi tik tālu varēs aizlidot? 

0 0 atbildēt

Sapērkam masveidā ķīniešu lāzerīšus (dedzinošos), lai var spīdināt pilotiem acīs!

0 0 atbildēt

točna  ? kaut kā tev domāšana nestrādā

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Ja krievi nāks, tad mums ir vakars uz ezeru. Jo mūsējie nepaspēs atapties, ka Latvijā jau krievi ienākuši. Un nekādi palīgi NATO vai ASV nebūs.
1 2 atbildēt

tak ko tur mīzt, ja krievi gribēs ieņemt latviju, viņi to izdarīs maksimums 10 stundu laikā ar vai bez helikopteru bāzes un modernajiem helikopteriem, viss ko tu vari darīt ir nopirkt krievijas armijas formu un cerēt ka tevi uzskatīs par savējo

0 3 atbildēt