local-stats-pixel fb-conv-api

Mīlestība starp brālēnu un māsīcu.....8

38 0

Latvijas likumdošana atļauj precēties pirmās pakāpes bralēniem un masīcām, turpretī daudzviet pasaulē tas ir azliegts ar likumu, vai ir atļauts izņēmumu gadījumā. Nereti šādi pāri saskaras ar morālu nosodījumu no apkārtējiem cilvēkiem. Pirmais kas ienāk prātā uzzinot ka tuvradnieki precas vai ir kopā - bērni ar ģenētiskiem defektiem vai incests.

38 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nu nez, kaut kā jocīgi ar brālēnu, tomēr tā ir asinsradniecība.  emotion 

9 0 atbildēt

Katrs pieaudzis cilvēks manuprāt ir tiesīgs izvēlēties kā dzīvot, kur dzīvot un ar ko dzīvot. Savukārt to, kam nav savas personīgās dzīves vai kas mūždien ir ar kaut ko neapmierināti, gatavi citus kritizēt par bezmaz vai visu un neko utt būs vienmēr. Tomēr grozies kā gribi, lēmumus savās dzīvēs pieņemam tikai mēs paši. emotion

8 1 atbildēt

Teorētiski, jā - es arī atbalstu, ka pieaugušais ar pieaugušo (pieņemot, ka abi ir pieskaitāmi un no brīva prāta) viens ar otru var darīt, ko grib, bet šajā gadījumā nesanāk, ka vismaz vieni vecvecāki ir kopīgi? Tas nemulsina/nešķiet pārāk awkward?

5 3 atbildēt

Parasti likums attiecas uz oficiālo radniecību. T.i., var laulāties pat tuvāki radi, ja vien viņi oficiāli tādi neskaitās. Un, piem., adoptētais tiek pielīdzināts īstajam bērnam, kaut nav nekādas asinsradniecības.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt