local-stats-pixel fb-conv-api

Mīļās sievietes, lūdzu, nesamierinieties18

209 7

Nedz ar darbu, kas Tev riebjas, nedz pilsētu, kurā Tu nejūties kā mājās, nedz ar draudzību, kas nav īsta un vēl jo vairāk ar mīlestību.

209 7 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Priekš tām ideālajām un neaizskaramajām -

"Tu esi pelnījusi tādu, kurš tev katru rītu saka - "Bļ*, kur ir manas pankūkas, tu resnā c*ka"".   emotion 

20 0 atbildēt

Jauks raksts, bet arī esi labākā priekš tā vīrieša, kurš tevi ciena. emotion

19 0 atbildēt
Tāda sajūta, ka šo tekstu būtu rakstījusi kāda vientuļa sapņotāja, vai vienkārši jauna, naiva meitene. Nu nevar visu prasīt no vīrieša, jāprot būt laimīgai arī pašai, bez citu palīdzības un noteikti jāprot dot arī savam vīrietim kaut ko, nevis tikai dzīvot ar principu "es esmu sieviete, man viss pienākas".
16 0 atbildēt

Meklē perfekto vīrieti? Dāmas, saciet savus meklējumus savā personīgajā "friendzonā".

15 0 atbildēt

Man žēl tiešām to cilvēku, kas šādus brīnumus lasa dienām, reāli dien dienā un tam TIC. emotion Labi, katrs ir brīvs ticēt, kam pats vēlas. Bet tad arī attiecīgi tad nav ko brīnīties par rezultātiem. Šis raksts vienkārši nelāgi ož pēc perfekcionisma, pārspīlējuma. Protams, var vienmēr tiekties pēc kaut kā labāka, bet nevajag aizmirst, ka ideālu nav, nekad nav bijis un nebūs. Cilvēkiem būtu jābūt atklātiem vienam pret otru un jāpieņem to, kas ir - ja nevar pieņemt, tad protams tā būs trīšanās pret spalvu, kas tikai gandēs abiem dzīvi agrāk vai vēlāk.Kaut gan nē - uzskatu, ka katrs var darīt pa savam... 

14 0 atbildēt
Šis viss ir greizi. Jā, man iepatīkas meitene, viņa man stāsta to pašu. To cik ļoti mīl utt. Es daru visu, nesu ziedus, skupstu, atdodu savu jauku un samirkstu lietū, taisu viņai saldos ēdienus. Daru visu viņas dēļ. Beigās aiziet prom. Es nekad neesmu ticis novērtēts. Apnikuši šie teksti arī.
12 0 atbildēt

kāpēc? Neviens neko nav pelnījis, viss jau ir dots. Ja tu proti to paņemt, tad tev būs labi, bet ja tu domāsi divreiz, tad atvaino - mirksti savā bēdu ielejā. emotion emotion Emocionāli deformētas meitenes neļauj dzīvot sev un arī citiem, tāpēc nav brīnums ka latvijā ir tik "sarežģīti" viss. lol

6 0 atbildēt

katrs saņem pēc nopelniem

6 0 atbildēt
Bet varbūt Tu neesi to pelnījusi. Reti kura ir to visu pelnījusi.
7 1 atbildēt

Nu uzrakstīts jau skaisti...  APSOLA...   Katrai savs princis....

1 0 atbildēt
Un atcerieties - veči vienmēr būs vainīgi. Pat, ja viņu nav emotion emotion emotion emotion Vispār, pēc šitā spriežot, moš kādai princesei šitā ir.
3 2 atbildēt

Liec. emotion

0 0 atbildēt

bet tad pienāk dzīve un ar lielu karoti apmaisa visu šito uzskatu zupu. un nepaliek vairs nekādi "nesamierinies, cīnies zaķi, ja vajag, tad zodz! " . un finālā vispār vecums un kapi.

0 0 atbildēt

es ari neatteiktos, ja manī samīlētos tāda smuka meitenīte ar glaunu trijstūrveida sejiņu un lielām acīm emotion ko man jādara?

0 0 atbildēt

Thoughtcatalog.com ir laba rakstu bedre.  emotion 

0 1 atbildēt