local-stats-pixel fb-conv-api

Melu pasaule un sociopātija.4

44 0

!!!Brīdinājums, pirms lasi šo rakstu- tas var būt ļoti demotivējošs, jo sniedz īsu ieskatu par to, kā funkcionē sistēma un kādi ir patiesie nodomi. Līdz ar to uz kādu laiku var parādīties motivācijas trūkums darīt jebkādu darbu, pēc idejas saprašanas!!!!

Ceru, ka šis raksts palīdzēs labāk izprast un atšķirt īstenību no meliem un dot vairāk iespēju tiem, kas ir patiesi, nekā emocionāli reaģēt uz tēlošanu, kuras mērķis ir bijis tiešs- izsaukt šo emocionālo reakciju.

Sociopātija tiek raksturota kā faktu sagrozīšana, melošana labuma gūšanai, manipulēšana ar cilvēkiem.

Tas prasa laiku, lai pamanītu šīs sakritības ikdienas dzīvē un saprastu, ka cilvēki tēlo, nevis pauž patiesās jūtas un emocijas.

Kā tas izpaužas? Ir kāda doma, kas ir panākama, un cilvēks valda pār savām emocijām, mīmiku, žestiem tik labi, ka viņa sejā nav redzamas patiesās emocijas, bet viņš mēģina maniuplēt ar emocijām-

Ikdienas piemēri:

44 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Autors laikam raksta par kaut kādiem klīniskiem tupuma gadījumiem.

Darbība: Naktsklubā kāds puisis [..] meklē iespēju atrast savu nākošo sievu. Sekas: Meitene [..] vienīgais, ko iegūst, tas ir pārguļ ar puisi, jo ir noticējusi šiem meliem.

Pietaupam pasaciņas par "vīru un sievu" naktsklubos naivām tīnītēm. Ja meitene dod pirmajā satikšanās reizē seksu pirmajam pretimnācējam, tad uz ko viņa cer?

Tas pats par algām - es atvainojos, bet ja darbinieks nav spējīgs aiziet uz blakus firmu par labāku algu, tad uz ko viņš vispār cer? Uz labo feju, kas atnesīs miljonu pēc 10 gadu nostrādāšanas par mēbeli kādā firmā?

https://imgflip.com/s/meme/Roll-Safe-Think-About-It.jpg

1 0 atbildēt

Bļin, pirmais variants, vienreiz koijotos tiku pie veiksmes, bet teicu, ka esmu Dinamo spēlētājs emotion Hz, kāpēc es tā darīju, bet likās, ja teikšu, ka vnk studēju, tad viņa meklēs citu.

Bet nu, nevarētu teikt, ka viņai bija slikts pasākums emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt