local-stats-pixel fb-conv-api

Melnā politika38

541 5

Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies tautas interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Komunisti padarīs tautu pliku un nabagu. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto atpakaļ.…».

Šādi slavenais pareģis Eižens Finks (gaišreģis Latvijā (1885—1958), reizēm dēvēts par latviešu Nostradamu) raksturo laiku, kurā dzīvojam. Komunisti vēl joprojām valda Latvijā. Viņu mērķu īstenošanā, tautas apkrāpšanā, sākot jau no 1991.gada, ir iesaistīti faktiski visi politiskā spektrā atrodošos partiju kodoli. Sarkani un brūni, zaļi un oranži, auseklīšiem, Georga lentītēm rotāti komunisti turpina laupīt un putināt.


INTERESĒJIES PAR POLITIKU, SAVĀDĀK POLITIKA SĀKS INTERESĒTIES PAR TEVI !
Raksts domāts, lai cilvēki neaizmirst - kādi tautas kalpi vada mūsu valsti, jo tā runā, ka cilvēkiem ir īsa atmiņa.

Latvijas Republikas Satversmē: “2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai.” Bet kā ir patiesībā? Vai tiešām vara Latvijā pieder Latvijas tautai? Vai mēs vispār jēdzam vadīt valsti ?

Viss politiķu un valsts ierēdņu teiktais melnajos rāmjos ir bijis ziņās, tv un pārējos mēdijos, šis teksts nav izdomāts, vai no zila gaisa izrauts, tas viss notiek katru dienu, pieceļoties no rīta un ienākot ziņu portālos, atkal un atkal, līdz pienāk jaunas vēlēšanas...

« 1  2  3  4 »
541 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Nav jau par ko balsot. emotion 

16 0 atbildēt
Kad pēdējoreiz izgājām sētniekam palīgā sniegu tīrīt? Kad piezvanījām kaimiņam pie durvīm,lai apsveiktu valsts svētkos. Kad iedevām latu cilvēkiem kas kopj un uztur kārtību kolkas ragā,nevis piebraucām 200m pirms un auto atstājām kāpās. Pirmskara Latvijā Ulmanis bija despots,diktators,bet viņš prata virzīt tautu-ar darbiem,gan labiem,gan sliktiem ar vārdiem gan labiem,gan sliktiem un ja vajadzēja,tad ar represijām. Arī mēs noticējām Godmanim 1reiz.. Likām buržujkas,rakām vagas,brīvā neatkarīgā valstī.. bet alkatība aprija cilvēkus,gan vissvētākos,gan parastos.. Un tagad mēs "cūkas" sitam pieres viens pret otru par cerību tikt pie siles,lai ēstu samazgas. Pacel nomestu alus bundžu,palīdzi kaimiņam-iemāci bērnam citādāku pasauli,iemācies pats caur citiem. Aizstāvi vājo,esi Latvietis šeit un tagad.
12 0 atbildēt

Ja tu nenodarbojies ar politiku, tad politika nodarbosies ar tevi.

3 0 atbildēt
Vienmēr kad lasu kaut ko tādu par Ушакову un brīnos. Ko raudat? Paši taču ievēlējāt. Lembergs. Visi politiķi iedalās divās daļās. Vieni zog priekš sevis, citi priekš sevis un priekš pilsētas. Man Lembergs nepatīk tikai tāpēc, ka viņš ir komunists.
3 0 atbildēt

32. sasodīts!mana māte to gribēja darīt.

4 1 atbildēt

Ūūūūn... tautas šķelšana un kūdīšana Krievos un Ne-krievos var atsākties. Kādi vēl komunisti? Parastie zagļi no vecās sistēmas atliekām.  Kā man patīk šie raksti, nevis ejam kaut ko darīt vienoti, bet papriekšu ierādam Krieviem viņu vietu. Būtu mums imigranti no muslimu valstīm ko tad? Šķeltos 3 daļās? Kāda vēl darbība ja tagad brūkam kaklā katram kuram senči no citas tautības. Šī te nesakarīgā propaganda ir vienkārši līdz kaklam, nu kur vēl muļķīgāk? Faktus salikt? Nu ne taču - kkādu vienu iebāzīšu katrā bildē un būs OK, mēs taču nacionālisti..

4 2 atbildēt

Un pasi ari balsojat par siem mulkiem emotion

2 0 atbildēt

Viss lelākais idiotisms ir tas ka cilvēki, it īpaši jaunieši neiet balsot.

Vai balso par mazpartijām. kuras pat optimistiski domājot nepārsniedz minimumu - 5%, tas ir labi izdomāts, lai izkāstu naudu un citām partijām aizvilinātu balsotājus.

Visi īdētāji, kuri saka, ka katru gadu nekas nemainās. Piekrītu, puse neiet balsot, tapēc nekas nemainās. Bet ja reāli šie cilvēki , kaut vai tie paši 30-40% nobalsotu par kādu 3šo partiju, kur ir cilvēki kas nesola zelta laukus un sapņu pilis, bet reāli izdarāmas lietas, kurirm ir augstākā izlglītība, šādi nobīdītu valdošās partijas malā un situācija būtu savādāka.

Bet neko nedarīt un čīkstēt, tā jau ir letiņu ikdiena, jau svēta lieta.....

viela pārdomām, vai ir izdevīgi būt pasīvam.

1 0 atbildēt

Kā tad tevi sauc, skaties, ka neattopies nekrologā emotion Nebrīnītos ja tādas tenku lapeles kā Kas Jauns šo publicētu, nav jau viņiem par ko rakstīt.

2 1 atbildēt

31.bilde, taa nav patiesīiba. Humeri ražots 1984.gadaa. LR armijaa nav taadu 2.pasaules kara Jeepus.

1 0 atbildēt

Kpc cilvēki domā, ka vēlēšanas kaut ko mainīs? Un vai vispār rezultāti jau nav iepriekš noteikti un tas pasākums vnk ir sarīkots, lai mēs ticētu, ka mūsu balsīm ir nozīme?

0 0 atbildēt

manā novadā tik 2 partijas bija izvēlē, tpc negāju balsot. Pie tam daļa no cilvēku, kas sastāv partijās ir man pazīstama.

0 0 atbildēt
ko tu man jāajies virsū ar savu depresiju?
0 0 atbildēt
tā kārtīgi man ir pajāt emotion
0 0 atbildēt

Es gribēju iet balsot, bet nesanāca laika aizbraukt uz savu novadu. emotion

0 0 atbildēt

True. emotion

0 0 atbildēt

Es ļauju citiem visu sačakarēt. pats balsot nemaz neeju!

Kad mūsu valstī vispār pēc vēlēšanām kautkas ir mainijies uz LABO pusi????? KAD????

0 0 atbildēt

kakā jau pelnījusi miljons plusus.

0 0 atbildēt
Pats laikam par žurnālistu, sportistu vai skolotāju balso.
0 0 atbildēt

ha ha. nebalsosu ka'protests. Un pec tam  brīnās kapēc  Ušakovs ir pie varas! ak,bauri,bauri! Pareizi vien vācu  baroni teica-bauriem nedrīskt dot balsot, viņi nemāk pastāvēt par savu valsti!

0 1 atbildēt