local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes uzmanieties! (papildināts)3

Kārtējo dienu pārlapojot soctīklus uzdūros brīdinājumam, ar kuru nolēmu padalīties arī šeit!

''Sveikas meitenes!

Vēlējos dalīties ar, manuprāt, svarīgu informāciju.

Pa Imantu (domājams, ka arī citiem rajoniem) klīst trīs meičas un apzog citas meitenes. Šīs jaunietes izseko jau no sabiedriskā transporta uz mājām, apzog un arī piekauj. Meitenes ir bruņotas ar nazi un ir ļoti bīstamas. Vakar Imantā jau 2 meitenes ir cietušas no šīm briesmonēm.

Mums jāuzmanās ne tikai no narkomāniem, dzērājiem un izvarotājiem, bet arī vienai no otras. Staigājiet pa apgaismotiem ceļiem, ejiet kopā ar draugiem un ziņojiet mīļajiem cilvēkiem, kur esat !

Lūdzu, padalieties ar informāciju tālāk, jo vienmēr jau liekas, ka "ar mani tas nenotiks", bet mēdz notikt gan!" /I.Griberga/

Nevienam vairs nav jaunums par klejojošo pedofīlu, kas joprojām nav notverts.

Briesmas uzglūn netikai mazām meitenēm, bet arī jau pieaugušām.

Vakari paliek garāki un tumšāki, nelabvēļiem ir daudz vieglāk uzglūnēt upuriem, tāpēc sargiet sevi un citus, ja redziet , ko aizdomīgu- nestāviet malā, palīdziet , zvaniet policijai, taisiet troksni...

Ceru, ka šīs varones drīz tiks notvertas. Un saņems pēc nopelniem. Ka likumsargi sevi parādīs no labās gaismas, un mēs visi varēsim justies drošāk uz ielām. Siltu jums rudeni un sargiet sevi !

PS Domāju, ka spokos vajadzētu ieviest sienu īsiem un svarīgiem (reizēm netik svarīgiem) paziņojumiem.

Papildinājums:

Kurzemes iecirkņa darbiniekiem izdevās nonākt uz pēdām iespējamajām laupītājām un viņas aizturēt.

Noskaidrots, ka laupīšanas veikušas 1998. un divas 1999.gadā dzimušas jaunietes. Visas trīs jaunietes dzīvoja bērnunamā un iepriekš policijas redzeslokā nebija nonākušas.

1998.gadā dzimušajai jaunietei piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, pārējām divām citi, ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Kriminālprocess uzsākts par laupīšanu personu grupā. Par šo noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem.

82 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Iet pa ceļu Imantā vientuļa meitene, kurai seko šīs trīs laupītājas, kurām seko pedofilsemotion

17 0 atbildēt

IMANTĀ?!Labi pārbraucu uz laukiem....trakas lietas notiek imantā emotion

0 0 atbildēt

Njā. Vakaros pēc darba nākt uz mājām ir kā ir. 

0 0 atbildēt